Leuker leven doe je samen

Wij geloven dat tijd je meest kostbare bezit is. Dus waarom zou je jouw tijd verdoen aan stress, onzekerheid, slechte relaties, een stomme baan of een leven dat je niet wilt? Gelukkig hoeft dat ook niet: leven kun je leren. ‘Geluk’ is een vaardigheid. Daarom is er de 365 Academy. De plek om samen met anderen, te werken aan jouw mooiste leven.

Na 10 jaar 365 hebben we besloten om al onze programma’s, trainingen en evenementen te bundelen op één plek. Een plek die in het teken staat van verbinding en persoonlijke groei. En een plek waar mensen samenkomen: de 365 Academy. 

Wil jij ook op een leuke en effectieve manier werken aan je eigen groei, en wil jij toe naar een leven met minder gedoe en meer plezier? Sluit je dan nu gratis aan!

Zet vandaag nog de stap naar het leven zoals jij het het liefste wilt. Sluit je gratis aan bij de 365 Academy!

De 365 Academy: hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil jij helemaal all-in gaan en je eigen ontwikkeling op nummer 1 zetten dit jaar? Kies dan voor het premium 365 Academy  lidmaatschap. Voor slechts 27 cent per dag (echt waar!) ben je al premium lid en krijg je toegang tot een bomvol pakket van 6 trainingen (t.w.v. 642 euro) en vele extra’s zoals live Q&A’s.

Even op een rijtje

Iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling kan zich aansluiten bij de Academy. Kies de optie die het beste bij jou past!

365 Academy

Freemium lidmaatschap

Helemaal gratis 3500 mensen gingen je voor
Dit krijg je
  • Toegang tot de 365 Academy bomvol exclusieve content
  • Wordt onderdeel van onze levendige online community
  • 13 stappen training voor een leuker leven t.w.v. 100 euro

365 Academy

Premium lidmaatschap

27 cent per dag Jaarabonnement
642,-
97,-
Dit krijg je:
  • Toegang tot de 365 Academy bomvol exclusieve content
  • Wordt onderdeel van onze levendige online community
  • 13 stappen training voor een leuker leven t.w.v. 100 euro
En exclusief voor jou als premium lid
  • Elke maand een live online Q&A (vraag- en antwoord sessie) t.w.v. 300 euro
  • Krijg toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld t.w.v. 642 euro
  • Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug als je in de toekomst een vervolgprogramma van ons aanschaft
  • Bovendien zorgt jouw lidmaatschap onmiddellijk voor een betere wereld, want voor elk nieuw premium lid planten we een boom!

Meer dan 3500 deelnemers gingen je al voor!

Wat ik fijn vind aan de 365 Academy dat je echt met gelijkgestemden zit. Het geeft zoveel herkenning en het is goed om te weten dat je niet de enige bent die belemmerde overtuigingen heeft.

Jorit Schellens

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Ik vind de 365 Academy echt waanzinnig. Het is een hele fijne groep mensen die elkaar willen ondersteunen waar nodig. Het is een veilig gebied om je verhaal kwijt te kunnen, maakt niet uit wat voor verhaal je hebt. Dat is echt heel bijzonder.

Bianca

Direct aan de slag met deze mini trainingen? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.