Leuker leven doe je samen

Wij geloven dat tijd je meest kostbare bezit is. Dus waarom zou je jouw tijd verdoen aan stress, onzekerheid, slechte relaties, een stomme baan of een leven dat je niet wilt? Gelukkig hoeft dat ook niet: leven kun je leren. ‘Geluk’ is een vaardigheid. Daarom is er de 365Academy. De plek om samen met anderen, te werken aan jouw mooiste leven.

Na 10 jaar 365 hebben we besloten om al onze programma’s, trainingen en evenementen te bundelen op één plek. Een plek die in het teken staat van verbinding en persoonlijke groei. En een plek waar mensen samenkomen: de 365 Academy. 

Wil jij ook op een leuke en effectieve manier werken aan je eigen groei, en wil jij toe naar een leven met minder gedoe en meer plezier? Sluit je dan nu gratis aan!

Zet vandaag nog de stap naar het leven zoals jij het het liefste wilt. Sluit je gratis aan bij de 365 Academy!

Meer dan 6500 deelnemers gingen je al voor!

Wat ik fijn vind aan de 365 Academy dat je echt met gelijkgestemden zit. Het geeft zoveel herkenning en het is goed om te weten dat je niet de enige bent die belemmerde overtuigingen heeft.

Jorit Schellens

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Ik vind de 365 Academy echt waanzinnig. Het is een hele fijne groep mensen die elkaar willen ondersteunen waar nodig. Het is een veilig gebied om je verhaal kwijt te kunnen, maakt niet uit wat voor verhaal je hebt. Dat is echt heel bijzonder.

Bianca

De 365 Academy: hoe werkt dat?

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden zoals zelfvertrouwen, stress, relaties, werk, mindset en ondernemen. Maar je wordt ook onderdeel van onze levendige community van leuke mensen zoals jij, die hun leven niet aan het toeval over willen laten en die het maximale uit hun leven willen halen.

Je kunt gratis onderdeel worden van de 365 Academy. Je krijgt dan toegang tot onze community en exclusieve content.

Wil jij helemaal all-in gaan en je eigen ontwikkeling op nummer 1 zetten dit jaar? Kies dan voor het premium 365 Academy  lidmaatschap. Voor slechts 27 cent per dag (echt waar!) ben je al premium lid en krijg je toegang tot een bomvol pakket van 6 trainingen (t.w.v. 642 euro) en vele extra’s zoals live Q&A’s.

Krijg als premium 365 Academy lid direct toegang tot deze mini-trainingen

Een stressvrij leven
Direct starten Mini training

Stress de baas training

In deze online training delen we een aantal praktische tips en eye-openers waardoor je radicaal anders tegen stress aan zult kijken en uiteindelijk minder stress zult hebben.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Zeg gedag tegen faalangst
Direct beginnen Mini training

Falen naar stralen training

In deze online audiotraining ontdek je hoe je jouw onzekerheid en faalangst kunt veranderen in aantrekkingskracht, energie en zichtbaarheid.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Meer intimiteit in je relatie
Gratis voor premium leden Mini training

Meer intimiteit training

In deze training leer je alles over de ruimte tussen jou en je partner en hoe deze invloed heeft op jullie verbinding. Ga in 7 stappen van verhaal naar verbinding.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!
Financiële vrijheid
Gratis voor premium leden Mini training

Financiële flow training

In deze online training leren we je in zes praktische stappen een mindset en een discipline die je helpt naar financiële vrijheid met dat wat je het liefst doet.
Prijs € 97,-
Ja dit wil ik!
Verbinden zonder angst
Gratis voor premium leden Mini training

Volwassen Liefde training

Online training waarin je ontdekt hoe je je bindings- en verlatingsangst achter je laat zodat je je op een volwassen en liefdevolle manier kan verbinden met jezelf en anderen.
Prijs € 67,-
Ja dit wil ik!
Mindset hacks voor ondernemers
Gratis voor premium leden Mini training

Ondernemers Mindset training

Je mindset is bepalend voor alles wat je doet. Dus ook voor je onderneming! In deze videotraining leer je hoe je een optimale ondernemersmindset krijgt.
Prijs € 47,-
Ja dit wil ik!

Direct aan de slag met deze mini trainingen? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.