Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Let op: Miracle Roadmap februari 2024 is uitverkocht! De volgende groep start weer in september 2024. De verkoop hiervoor is nog niet gestart maar je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als de deuren openen!

Wat kan ik van het adviesgesprek verwachten?

In dit persoonlijke gesprek onderzoeken we geheel vrijblijvend of en hoe dit programma past in je leven, je agenda en je portemonnee. We geven aandacht aan:

  • Jouw persoonlijke situatie; 
  • Ontdekken we samen of jij bij Miracle Roadmap past 
  • Bespreken jouw intentie om mee te doen
  • Stellen wij je vragen om je op weg te helpen en kun jij ons al jouw vragen stellen
  • Krijg jij de handvatten om een goede afweging te maken of je deelneemt of niet

Ik ben mee gaan doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit is enorm verbeterd door aan het programma mee te doen.

Ik sta al veel sterker in mijn schoenen. Ik voel me vrolijker en minder gestresst. Ik heb leuker werk, diepere relaties met anderen, salarisverhoging, een aanstaande promotie, meer geld, meer mogelijkheden en meer vrije tijd. Ik maakte me wat zorgen over het aantal deelnemers. Maar het blijkt juist heel fijn te zijn om in zo’n grote groep te zitten. Je leert ontzettend veel van anderen, het is fijn dat iedereen hetzelfde doel heeft ondanks een andere achtergrond.Ik ben verrast door de snelheid waarmee ik verbetering zie bij mezelf. Ik raad dit echt aan iedereen aan die niet lekker in zijn vel zit met werk, privé of een combinatie daarvan.

Rob Hendriks

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

Alleen als jij er écht klaar voor bent.

Goed om te weten: we gaan je niet overtuigen: dit is iets dat je zelf moet willen, omdat je graag nog die volgende stap wilt zetten. Dus voel goed bij jezelf of je er klaar voor bent.

Als we denken dat Miracle Roadmap niet de juiste keuze voor je is, dan zullen we dat ook eerlijk zeggen. We willen in Miracle Roadmap alleen mensen die eraan toe zijn en zelf graag willen. Het is belangrijk dat het jouw eigen keus is om deel te nemen. Dat zorgt namelijk voor een groep gemotiveerde mensen die elkaar versterkt in hun proces. 

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!