Wil persoonlijke groei écht belangrijker maken in je leven?

Wil jij je draagkracht en zelfvertrouwen vergroten zodat je je niet langer laat leiden door wat anderen van je verwachten? Kies dan voor een voordelige upgrade en word premium lid voor slechts 27 cent per dag. Als premium lid krijg je toegang tot een compleet pakket van 6 trainingen over o.a. het vergroten van je zelfvertrouwen, het verminderen van je stress, het verbeteren van je liefdesleven (of je nou single of samen bent) en het genereren van financiële flow (t.w.v. 642 euro). Daarnaast krijg je als premium lid ook begeleiding en ondersteuning door de maandelijkse live Q&A’s met David, Arjan, Emanuela, Myke of andere 365-experts zodat je nooit vast komt te zitten.

Zo wordt je niet alleen onderdeel van onze levendige community, maar kun je ook nog eens direct starten met het volgen van onze trainingen. Je krijgt ZOVEEL extra’s dat je het hele jaar met de belangrijkste gebieden van je leven aan de slag kan (je gezondheid, je relaties, je werk en je financiële situatie). Soms moet je dat jezelf gewoon gunnen. Toch? Dat is uiteindelijk waar de groei begint. 

Sluit je vandaag nog aan en kies net als 6500 anderen voor maximaal voor je persoonlijke groei. Want leuker leven doe je samen. 

Krijg als premium 365 Academy lid direct toegang tot deze mini-trainingen

Direct aan de slag met deze mini trainingen? Word dan nu premium lid van de 365 Academy.

Even op een rijtje wat je allemaal krijgt als premium lid:

  • Elke maand een live online Q&A (vraag- en antwoord sessie) met David, Arjan, Emanuela, Myke of een andere 365-expert t.w.v. 300 euro.
  • Online videotraining Stress de Baas om je stress de baas te worden t.w.v. 67 euro
  • Audiotraining van Falen naar Stralen om je faalangst de baas te worden t.w.v. 97 euro
  • Audiotraining voor als je een relatie hebt om meer verbinding en intimiteit te ervaren met je partner t.w.v. 67 euro
  • Online videotraining voor singles over o.a. bindingsangst en verlatingsangst t.w.v. 147 euro
  • Online videotraining voor (startende) ondernemers over de juiste ondernemersmindset t.w.v. 67 euro
  • Audiotraining Financiële Flow om stappen te zetten naar financiële overvloed t.w.v. 197 euro

En dit alles kost je dus slechts 27 cent per dag. Daar kan geen coach, psycholoog, zelfhulpboek of glas wijn tegenop.

En oja, met je premium lidmaatschap draag je ook nog bij aan een betere wereld, voor elk premium lid planten we namelijk een boom. Zo draag je niet alleen bij aan jouw persoonlijke groei, maar ook aan een groenere wereld.