Wat kun je nu alvast doen?

Stap 1: Zet het in je agenda – 22 oktober
Het Boost je Relatie seminar vindt plaats op 22 oktober in de Basiliek in Veenendaal, zet hem alvast in je agenda zodat je het niet meer kunt vergeten! De inloop is vanaf 9.00 uur en we starten om 10.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur. Je ontvangt binnenkort hier nog meer informatie over.

Stap 2: Ga aan de slag met het online programma Love Quest
Je krijgt vanaf vandaag namelijk een maand lang gratis toegang tot de Love Quest. We raden je aan om hier direct mee te starten zodat je extra goed voorbereid bent op het Boost je Relatie seminar. Het programma bestaat uit 34 inzichtgevende lessen over liefde en relaties. Je ontvangt hierover nog een aparte mail met daarin je logingegevens voor de 365 Academy.

Stap 3: Denk na over je intentie
We zijn benieuwd naar je intentie voor het Boost je Relatie seminar, wat hoop jij uit deze dag te halen? Leuk als je het ons via social media laat weten. Schrijf je intentie alvast ergens op. Dit zal je helpen om echt alles uit de dag te halen!

Je ontvangt van ons ook nog een bevestigingsmail van je aankoop. Dit is je ticket, dus bewaar deze goed!

ps. het boek Oneindige Liefde ontvang je van ons op 22 oktober!

Upgrade je experience met de Inner Peace Meditatie Avond onder leiding van David

Heb je zin om je live experience nóg toffer te maken? Kom dan naar de Inner Peace Meditatie avond op 21 oktober. Deze meditatie avond vindt (net als het boost je relatie seminar) ook plaats in de Basiliek in Veenendaal en start om 19.30 uur. De avond staat helemaal in het teken van innerlijke vrede, liefde en verbinding. De perfecte voorbereiding dus op het seminar de volgende dag!

Hoe ziet de avond eruit?
De avond staat in het teken van meditatie en visualisatie. Laat je leiden door David en maak kennis met je innerlijke zelf. Je hoeft alleen maar te luisteren en je magische reis begint vanzelf.

Tip: maak er een romantisch nachtje weg van. Van der Valk Veenendaal bevindt zich op nog geen 10 minuten loopafstand van de Basiliek.