Dit is de eerste stap die je nu direct kunt zetten:

De challenge vindt plaats op Instagram. Hierop plaatsen we alle videolessen, opdrachten en informatie. Belangrijk dat je dit account alvast volgt zodat je niks mist!

Hoe doe je dat?

Je volgt het account door hier op de onderstaande button te klikken, en vervolgens op “volgen” te klikken op Instagram. Werkt de button niet? Zoek dan op “365hoofdhartchallenge” in je Instagram app.

Heb je geen Instagram account, geen probleem. Je ontvangt verdere informatie in de mail.

Mini-journal Verbind met je Hart ❤️

Bij onze vorige challenge kregen we veel vragen van mensen die op zoek waren naar extra verdieping en oefeningen. Een soort houvast gedurende de challenge. En daar hebben we wat op bedacht: een bijpassende mini journal Verbind met je Hart. De journal is speciaal voor jou als je 100% all-in wilt gaan tijdens de challenge en op zoek bent naar extra verdieping.

Verwacht fijne schrijfoefeningen, verdiepende vragen en ruimte om al je inzichten tijdens de challenge op te schrijven. Plus je krijgt toegang tot 2 extra meditaties!

🎁 Speciale Aanbieding: En raad eens? Speciaal voor jou als challenge deelnemer is deze journal nu beschikbaar voor maar 11 euro!

Wat kun je nu alvast doen?

Stap 1: Zet 29 januari t/m 1 februari 2024 in je agenda
Zorg dat je 29 januari t/m 1 februari even helder in je agenda zet. Tip: plan voor jezelf iedere dag even een momentje in die je gaat besteden aan de challenge, een kwartiertje is al voldoende. Zo weet je zeker dat je wat tijd vrij houdt voor de oefeningen!

Stap 2: Zet het webinar op 1 februari in je agenda
We sluiten de challenge af met een live & online webinar op donderdag 1 februari om 20.00 uur. Klik hier en het staat in je agenda. In dit webinar zet je de laatste stap naar een krachtigere connectie met jezelf (en dus een leven vol innerlijke rust, authenticiteit en vrijheid). Je hebt dan ook de kans om live je vragen te stellen aan Arjan. Dit webinar wil je dus zeker niet missen! 

Stap 3: Deel de challenge met je vrienden
Ken je andere mensen die hier ook veel aan zullen hebben? Klik dan hier en nodig je vrienden/familie/buren heel gemakkelijk uit via Whatsapp.

Stap 4: Denk na over je intentie
We zijn benieuwd naar je intentie voor de challenge, wat hoop jij uit deze challenge met Arjan te leren? Leuk als je het ons via een persoonlijk berichtje op Instagram  laat weten.