Misschien overweeg je mee te doen met het 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma 2017. Het kan zijn dat je daar nog vragen over hebt. Gelukkig ben je niet de eerste: honderden mensen gingen je voor de afgelopen jaren. Lees en zie hier een paar van hun ervaringen.

Op deze pagina delen we een aantal ervaringen van deelnemers aan ons Jaarprogramma in de afgelopen jaren, zodat je kunt bekijken of het ook iets is voor jou. Mocht je hier verder over in gesprek willen, dan nodigen we je van harte uit om je in te schrijven voor een persoonlijk adviesgesprek

Screen Shot 2016 09 08 at 14.28.45
Screen Shot 2016 09 08 at 14.29.12

"Het voelde niet altijd alsof ik de controle over mijn eigen leven had. Dankzij 365 heb ik niet alleen het vertrouwen, maar ook tools gekregen om hier mee aan de slag te gaan. De kracht ligt in het DOEN. Theoretisch gezien wist ik natuurlijk wel wat ik zou moeten/kunnen doen, maar dankzij 365 heb ik ook echt stappen ondernomen en dingen kunnen integreren in mijn leven."
Liesbeth Bargerbos deelnemer Jaarprogramma 2016

"Ik had een goed leven, geen uitstekend. Nu wordt deze steeds beter."
Sjoerd Voermans deelnemer Jaarprogramma 2016

Screen Shot 2016 09 08 at 14.29.39
Screen Shot 2016 09 08 at 14.29.51
Screen Shot 2016 09 08 at 14.30.03
Screen Shot 2016 09 08 at 14.30.27

"Ik zat heel erg te twijfelen in welke stad ik wilde wonen, door 365 heb ik nu een keus gemaakt en mijn belemmerende overtuigingen zoveel nog over boord gegooid. Voorheen wilde ik altijd mijn gelijk nu kies ik voor mijn geluk
Voorheen werd ik snel beinvloed door de mening v e ander nu is dat veel minder."
Paulien Hulst deelnemer Jaarprogramma 2016

"Eerder deed ik gewoon mijn werk, zonder er echt bij stil te staan of ik er energie uithaalde. Nu probeer ik bewust bezig te zijn met de dingen die energie opleveren en andere zaken, indien mogelijk, te delegeren." 
Dave Goevaerts-Vagevuur deelnemer Jaarprogramma 2016

"Ik zat in een slachtofferrol (wat hangt me boven het hoofd?). Nu draai ik de zaak om (hoe kan ik het voor me laten werken?) Dus van afwachtend naar de leiding nemen!" Sef Thissen deelnemer Jaarprogramma 2016

"Ik hield niet van mezelf. Nu houd ik van mezelf. Ik hield van alles angstvallig vast
Ik leer los te laten en te vertrouwen. Ik werd geleefd, nu leef ik het leven"
Stephan de Nijs deelnemer Jaarprogramma 2016

Screen Shot 2016 09 08 at 14.30.51
Screen Shot 2016 09 08 at 14.32.38

"Ik dacht dat ik slecht was in contact leggen. Nu heb ik de geweldige gesprekken en ontmoetingen. Ik dacht dat mijn droom buiten mijn bereik lag. Nu zie ik dat steeds meer als een concreet uitvoerbaar plan." 
Anjo van den Bos deelnemer Jaarprogramma 2016 

"Door de groei op verschillende gebieden ontwikkelen mij partner (mede 366er:) en ik individueel en zo ook met elkaar" Pieter Kremer deelnemer Jaarprogramma 2016 

Screen Shot 2016 09 08 at 14.31.49

"Ik liet mij altijd meer door anderen leven. Nu kies ik op de eerste plaats voor mezelf en mijn eigen leven."
André van Unen deelnemer Jaarprogramma 2016

"Ik vond het best wel spannend om mee te doen, want het programma schudt je door elkaar. Maar ikzelf en ook de mensen om me heen zien de resultaten: ik voel me veel krachtiger, veel meer mezelf. Ik leef veel meer vanuit vertrouwen in plaats van uit angst. En dat is precies wat ik wilde."
- Natasja Lagerweij - deelnemer 2015

"Ik heb veel antwoorden op levensvragen waar ik al jaren mee rondliep,"
- Frank Hendriks - deelnemer 2014

"Dit programma is voor mij een groeiexplosie. Alles verandert en het gaat zo snel. Ik krijg veel meer zelfvertrouwen, veel meer durf. Ik verstopte me altijd een beetje en durfde me niet te laten zien. Maar nu durf ik mezelf te tonen. Het komt allemaal naar me toe en op mijn pad. Het is echt bizar."
- Patrick van Velzen - deelnemer 2015 

"Dit programma opent voor mij deuren waarvan ik niet eens wist dat ze er waren,'
- Kees Kortmulder - deelnemer 2014

"Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven."
- Renate Koning - deelnemer 2014

"Het Jaarprogramma is echt de beste investering die je in jezelf kan doen. Nog maar een paar maanden bezig en er is al zoveel veranderd. Wat me het meest aanspreekt is dat het niet een hoop stof is om te leren, maar dat je vooral leert door doen, door het te ervaren. Ik geniet van elk moment in het programma omdat het me steeds dichterbij brengt, bij wie ik werkelijk ben. Thuiskomen in mezelf, dat maakt me pas echt gelukkig! En de groep mensen met wie ik dit doe is fantastisch. Alsof ik 150 familieleden erbij heb die me onvoorwaardelijk steunen en op z'n tijd ook een spiegel voorhouden."

- Michelle Boogaert - deelnemer 2014

"Ik heb drie jaar lopen duwen zonder resultaat en nu valt alles binnen drie maanden op z'n plek. Hoe het werkt, weet ik niet. Maar het werkt."
- Remko de Bie - deelnemer 2014

"Ik leer door dit programma mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid"
- Yvonne Snijders - deelnemer 2014

"Het is niet dat je even een cursusje doet en dan gewoon weer met de algemene dingen aan de slag gaat. Het werkt helemaal door in de rest van je leven. Ik heb bijvoorbeeld best wel een streng stemmetje in mijn hoofd, over wat ik moest zijn en moest bereiken. En dit programma helpt me ontzettend om gewoon nu te zijn, om te accepteren wat er is en van mezelf te houden. Dat is me heel veel waard."
- Germaine Winckels - deelnemer 2015

 

Meer informatie over het Jaarprogramma vind je HIER.

Wil je bekijken of dit iets voor jou is, kom dan naar het Introductie Seminar Introductie Seminar.

En oja: als je deze blog wilt delen... dat kan hierboven!

Groet van David en Arjan