1. We hebben een superheldere missie die werkt als een magneet

Heel veel mensen willen eraan bijdragen dat Nederland het gelukkigste land van de wereld wordt. In het Jaarprogramma leren we onze deelnemers ook hoe je zo’n missie maakt.

2. Ons team werkt strikt volgens onze eigen kernwaarden

Grandioos, genereus, liefdevol genadeloos en gericht op groei. Het is niet voor niets dat we zoveel gratis weggeven: dat is logisch als ‘genereus’ een kernwaarde is. Wanneer je je eigen kernwaarden kent, heb je een heel helder kompas om al je keuzes op te baseren. In het Jaarprogramma besteden we bijna een maand aan het formuleren van je waarden.

3. We runnen onze organisatie volgens een heel rigide ritme 

Elke dag een klein stapje vooruit. Geen revolutie, maar evolutie. Veel duurzamer en vooral: veel relaxter. We geloven gewoon niet zo in doorbraak- en breekijzer-technieken. Liever effectief en liefdevol.

4. We werken alleen met A-SPELERS

Ons team bestaat uit leuke en goede experts in hun vakgebied. Onze uitgever Unieboek Het Spectrum is 1 van de succesvolste van Nederland, het AD biedt het bestgelezen weekblad aan, et cetera. Een belangrijk onderdeel van onze methodiek is uitvinden wat voor jou ‘de beste mensen’ zijn. Wij noemen dat A-spelers.

5. We hebben ‘LEREN’ als absolute prioriteit 

Elke maand lopen we zelf seminars van anderen af, we evalueren en experimenteren bijna elke dag, doen eindeloos aan feedback-rondes (ook onderling) en zorgen dat we elke dag een stapje beter zijn dan gisteren.

Het mooie is dat veel van onze deelnemers, live en online, net als wij deze methode in de vingers krijgen en op hun gebied precies zulke successen boeken. Daarmee wordt de methode beschikbaar voor zoveel mogelijk mensen.