David op bezoek bij Podcast van Frank Pronk ‘EigenWijz’!

David is te gast bij een hele leuke podcast: EigenWijz van Frank Pronk, waarin David en Frank duiken in het verleden van David en hoe dit verleden zich heeft gevormd tot zijn waardevolle inzichten en uiteindelijk ook tot 365 Dagen Succesvol. Ook spreken ze over Zugether, het nieuwste boek van David en Arjan, de oprichters van 365 Dagen Succesvol.

Zo vertelt David aan Frank hoe hij als jonge jongen nooit echt paste in het reguliere onderwijssysteem, ondanks dat zijn ouders beiden werkzaam waren in het onderwijs. Toch wist David op zijn manier ook onderwijzer te worden vanuit zijn eigen filosofie, in een eigen organisatie waarmee hij de wereld bewuster wil maken van het grote potentieel dat we in ons dragen.

Verder vertelt David over hoe Arjan en hij, maar ook 365 Dagen Succesvol als organisatie, de laatste jaren steeds vernieuwende inzichten kregen over het leven, geluk en dit vertaalde zich naar Zugether: Het boek is een praktisch werkboek met heldere toelichting en inspirerende inzichten. Voortschrijdend inzicht is dat deze tijd vraagt om verbinding, mede als gevolg van de doorgeschoten individualisering en steeds groter wordende eenzaamheid. Diepgaande verbinding is de sleutel naar een gezonde en duurzame wereld. En dit vraagt om een houding die meer is gericht op de ander en de omgeving dan op IK. Meer volgens de traditie Ik ben omdat wij zijn in plaats van Wij zijn omdat ik ben. We gaan het er uitgebreid over hebben.

➔ Beluister de podcast hier op Spotify

➔ Beluister de podcast hier op Apple Podcast

Verbinding = Geluk

Kortom: dé manier om je gelukkiger te voelen is door sterk verbonden te zijn met je omgeving. Nu je dit weet rijst de vraag: Hoe bereik je dat? Meer verbinding? In deze jachtige, stressvolle tijd lijkt iedereen steeds meer met zichzelf bezig. Zelfs met veel mensen om je heen kun je je alleen voelen. Daarom is er nu Zugether: Het boek over de kracht van verbinding, geschreven door David en Arjan. Wil je meer leren over verbinding met anderen en hoe je diepgaande relaties kan creëren?