Je komt er maar op één manier achter: door te DOEN

Het is natuurlijk wel spannend, want wat als mensen niet willen betalen voor wat je doet? Dit is een angst die veel mensen herkennen, en die veel mensen belemmert. Maar kijk eens om je heen: Nederland telt momenteel bijna anderhalf miljoen ondernemers. Als het hen lukt, waarom zou het jou dan niet lukken? De angst dat je uit een eigen bedrijf geen inkomen kunt halen is dus ongegrond. Er zullen altijd mensen zijn die niet voor je dienst of product willen betalen, maar dat hoort erbij. Je hebt er meestal maar een paar nodig die dat wél willen.

David en Arjan geven Pieter in deze video nog meer tips hoe hij de overstap van vaste baan naar eigen bedrijf kan aanpakken; onder andere geven ze antwoord op de vraag: moet ik van de ene op de andere dag mijn baan opzeggen?

Wil je met minder stress en gedoe en meer zelfvertrouwen jóuw leven leiden?

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit? Wil je je dromen en verlangens echt een keer belangrijk maken? Wil je jezelf nu eens een keer op nummer 1 zetten? Via onze nieuwsbrief helpen we je daar nú mee te starten. Al meer dan 160.000 mensen ontvangen onze wekelijkse dosis inspiratie in hun mailbox.

Meer weten over de methodiek en het werk van 365 Dagen Succesvol?

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: van Nederland het gelukkigste land maken om het een voorbeeld te laten zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken hebben ze de 365-methodiek ontwikkeld die ze verspreiden door middel van artikelen, video’s, boeken, webinars, seminars en de 365 Jaaropleiding.

De 365 Jaaropleiding is de grootste en meest effectieve opleiding op het gebied van duurzame persoonlijke groei in Nederland. Al 5.025 deelnemers volgden de Jaaropleiding en leven nu het leven dat ze willen leiden. Gemiddeld gaven deelnemers hun leven een 5,5 aan het begin van het jaar. Aan het eind van de Jaaropleiding gaven ze hun leven een 8,8. Bekijk hier de verhalen en transformaties van eerdere deelnemers.

Schat jezelf op waarde

Je krijgt juist meer ervaring door te starten met geld vragen voor wat je doet. Door je diensten in rekening te brengen, maak je een relatie zakelijker, en dat is per definitie beter! Je gaat nóg meer je best doen, en je klanten schatten wat ze van je ontvangen nog meer op waarde. Er hangt tenslotte nu iets voor hen vanaf! Waar twee partijen zich meer inzetten, valt een ander en béter resultaat te verwachten.