De relatie met jezelf

De truc is om eerst een superrelatie te krijgen met jezelf. Hoe je dat voor elkaar krijgt is misschien nog wel een belangrijkere vraag dan het krijgen van een superrelatie met een ander. Veel mensen hebben geen goede relatie met zichzelf en belanden daardoor in scheve ongelijkwaardige liefdesrelaties. De partner is geen aanvulling op je leven maar een opvulling. Zonder partner ben je niet compleet. Terwijl je om gelukkig te zijn eigenlijk niemand nodig zou moeten hebben.

Het geheim voor een goede relatie

Wat is een superrelatie eigenlijk? En wanneer heb je een superrelatie met jezelf? Volgens ons hangt dat af van twee dingen: Ten eerste of je voldoende (of liever: heel veel) van jezelf houdt en jezelf accepteert zoals je bent. Ten tweede of je de praktische zaken in het leven goed hebt geregeld voor jezelf. Dit betekent dat je tijd maakt om te doen waar je energie van krijgt, dat je goed voor je lijf zorgt, je rust pakt, etc. Alle hokjes aangevinkt? Gefeliciteerd, jij hebt een superrelatie met jezelf!

Dan is het nu zaak om iemand te ontmoeten die net zo in het leven staat. Twee mensen die een superrelatie met zichzelf hebben, hebben elkaar niet nodig maar hebben het samen wél heel leuk. Ze vinden het te gek om bij elkaar te zijn, maar zijn niet van elkaar afhankelijk. Mocht de relatie ooit ophouden, kunnen ze alleen verder. Dát zijn de beste papieren voor een superrelatie. 

Wil je met minder stress en gedoe en meer zelfvertrouwen en liefde jóuw leven leiden?

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit? Wil je je dromen en verlangens echt een keer belangrijk maken? Wil je jezelf nu eens een keer op nummer 1 zetten? Via onze nieuwsbrief helpen we je daar nú mee te starten. Al meer dan 160.000 mensen ontvangen onze wekelijkse dosis inspiratie in hun mailbox.

Meer weten over de methodiek en het werk van 365 Dagen Succesvol?

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: van Nederland het gelukkigste land maken om het een voorbeeld te laten zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken hebben ze de 365-methodiek ontwikkeld die ze verspreiden door middel van artikelen, video’s, boeken, webinars, seminars en de 365 Jaaropleiding.

De 365 Jaaropleiding is de grootste en meest effectieve opleiding op het gebied van duurzame persoonlijke groei in Nederland. Al 5.025 deelnemers volgden de Jaaropleiding en leven nu het leven dat ze willen leiden. Gemiddeld gaven deelnemers hun leven een 5,5 aan het begin van het jaar. Aan het eind van de Jaaropleiding gaven ze hun leven een 8,8. Bekijk hier de verhalen en transformaties van eerdere deelnemers.