Goede voornemens

Misschien denk je bij dat stilstaan aan het maken van goede voornemens. Dingen die je volgend jaar anders wil doen. Meestal gaat dat over zaken waar je mee wil stoppen. Stoppen met roken, eíndelijk die extra kilo’s eraf werken (plus die paar extra die er aan de kersttafel zijn bijgekomen), minder gehaast door het leven gaan… We kennen ze allemaal. En we weten, als we eerlijk zijn, dat ze meestal niet standhouden. De kans is behoorlijk groot dat het merendeel van die nieuwjaarsplannen volgend jaar weer op het lijstje voornemens staat.

Gooi ze overboord

En waarom zouden we ze ook maken, die voornemens waarbij we ons meer op het negatieve richten dan op wat we écht graag zouden willen? Want dat laatste is pas echt interessant. Het heeft de grootste kans van slagen. En de grootste kans op meer levensgeluk.

Een tijd voor introspectie

Als je voelt dat er van alles in je borrelt, maar je er niet de aandacht aan geeft die het verdient, is dit hét moment. Jouw moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en een stukje dieper naar binnen te keren. Het liefst niet aan de kersttafel, maar als je alleen bent. Kerstmuziekje op de achtergrond, kaarsen aan en pen en papier binnen handbereik. Wanneer was je echt gelukkig? Waar kreeg je energie van? En waarvan zou je in het nieuwe jaar meer willen? Schrijf het op. Als het goed is, geeft je dat op voorhand al energie. Neem de tijd om te onderzoeken wat je echt anders wil. Waar je dromen en verlangens liggen. Verandering begint met het (h)erkennen van een wens. Kleine stapjes, niets overhaast. En ga er in het nieuwe jaar mee verder, als de tijd er rijp voor is. Voornemens komen vanuit het diepste van jezelf. Die passen je als een warme winterjas. Of een foute kersttrui.

Weg met weinig betekenende voornemens, in met een new way of life: Miracle Roadmap

David & Arjan zijn 365 Dagen Succesvol gestart met een missie: van Nederland het gelukkigste land maken om het een voorbeeld te laten zijn voor de rest van de wereld. Om dit te bereiken hebben ze de 365-methodiek ontwikkeld die ze verspreiden door middel van artikelen, video’s, boeken, webinars, seminars en Miracle Roadmap.

Miracle Roadmap is dé routekaart naar jouw mooiste leven. Samen maken we in 16 weken een ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen. Elk van deze thema’s werken we uit aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de magische live seminars, krachtige online Roadmap sessies, Miracle Mantra’s en je persoonlijke Miracle Journal. Dit alles onder leiding van David en Arjan. Bekijk hier de verhalen en transformaties van eerdere deelnemers die meededen aan een van onze programma’s!