Je zou je leven geven voor een leuke partner? Doe maar niet.

Laten we één ding voorop stellen: stel nooit je leven in het teken van het vinden van een partner. Als je dáár je leven voor opgeeft, en je slaagt pas aan het einde van je leven (of helemaal niet), dan heb je je hele leven weggegooid. Zonde natuurlijk!

Ook je (andere) passies wegcijferen omdat je alleen nog energie hebt om een partner te zoeken, is geen goed idee. Juist als gepassioneerd persoon met een leuk leven ben je een aantrekkelijke partij voor een ander!

Zoek je passie, dan volgt de relatie vanzelf

Leuke mensen vallen op leuke mensen, zeggen wij altijd. Wil jij dus een leuke partner? Wees dan zelf een leuk persoon! Dit betekent dat je niet al je energie moet richten op het vinden van een man, maar op het vinden van je passie. Dan volgt de relatie vanzelf wel. Niet andersom. Sterker nog: als je je enkel bezig houdt met de grote zoektocht naar liefde en geen dingen meer voor jezelf doet, jaag je de leuke mannen alleen maar weg.

Draai dus je verlangen en passie om en je maakt een hele goede kans om een magneet te worden voor een leuke relatie. Stop met zoeken, begin met zijn. Wanneer je energie haalt uit het leven, dán ben je pas aantrekkelijk!

We horen graag of je wat hebt aan onze tip! Laat je het weten in de comments?