Hoe goed tijd voor ons is geweest

Als je me toen had verteld dat we hier in 2023 om de hoek zouden wonen met onze vier kinderen, dat we allebei een goedlopend bedrijf zouden hebben, dat ik met David 5 bestsellers zou schrijven en eindeloos vaak in Afas Live en zelfs een keer in de ZiggoDome zouden staan, dan had ik je niet geloofd.

Dat we zoveel mensen mochten helpen en begeleiden, was totaal en volkomen onrealistisch.

En we doen het toch.

Bij deze waterval voelde ik de tijd opeens – en hoe goed die voor ons is geweest.

De toekomst is nog nooit gebeurd

Wat ik nu weet en wat me heel erg helpt is deze gedachte: de toekomst is nog nooit gebeurd.

Het is nooit te laat om een andere kant op te gaan. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Je kunt altijd kiezen welke situatie je nog langer tolereert in je leven en welke niet. Het kan nog steeds dat het mooiste nog moet komen.

Het was heel bijzonder om na 13 jaar weer terug te zijn bij deze waterval, met dezelfde geweldige vrouw en met 4 kinderen die om de beurt een foto van ons maken.

Het water is hetzelfde en ook weer helemaal niet, want je kunt nooit twee keer in dezelfde rivier stappen.

Ho, wacht even met verder lezen...

In september is het weer zover!

Dan starten we weer met ons impactvolle programma Miracle Roadmap waarbij je stap voor stap dichterbij jezelf komt. Overweeg je om mee te doen, en zou je dit graag voor de laagste prijs doen? Dan adviseren we je om je vast in te schrijven voor de interesselijst want dan mailen we je als eerste, met de laagste prijs, en kan je je het langste verheugen.