Hoe goed tijd voor ons is geweest

Als je me toen had verteld dat we hier in 2023 om de hoek zouden wonen met onze vier kinderen, dat we allebei een goedlopend bedrijf zouden hebben, dat ik met David 5 bestsellers zou schrijven en eindeloos vaak in Afas Live en zelfs een keer in de ZiggoDome zouden staan, dan had ik je niet geloofd.

Dat we zoveel mensen mochten helpen en begeleiden, was totaal en volkomen onrealistisch.

En we doen het toch.

Bij deze waterval voelde ik de tijd opeens – en hoe goed die voor ons is geweest.

De toekomst is nog nooit gebeurd

Wat ik nu weet en wat me heel erg helpt is deze gedachte: de toekomst is nog nooit gebeurd.

Het is nooit te laat om een andere kant op te gaan. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Je kunt altijd kiezen welke situatie je nog langer tolereert in je leven en welke niet. Het kan nog steeds dat het mooiste nog moet komen.

Het was heel bijzonder om na 13 jaar weer terug te zijn bij deze waterval, met dezelfde geweldige vrouw en met 4 kinderen die om de beurt een foto van ons maken.

Het water is hetzelfde en ook weer helemaal niet, want je kunt nooit twee keer in dezelfde rivier stappen.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

En voel je de behoefte aan meer zingeving en diepgang in je leven?

Merk jij een behoefte om meer naar binnen te keren? Weg van stress, vermoeidheid en negatieve energie van anderen? En wil je ontdekken wat jij werkelijk wilt, voelt en nodig hebt? Dan is Miracle Roadmap misschien iets voor jou! In dit programma is iedereen – net als jij – op zoek naar extra diepgang. We starten in februari 2024 weer.