David zijn liefdesbaby is krap, donker en oncomfortabel

David heeft al jaren een liefdesbaby waar hij niet over uitgepraat raakt. Het is krap, donker, oncomfortabel en voor David de mooiste plek op aarde. We hebben het over de magie van de zweethut.

Zweethutceremonies kom je al heel vroeg in de oudheid tegen bij allerlei natuurvolkeren. Ook vandaag de dag zijn er nog stammen te vinden waar de zweethut een belangrijk onderdeel van hun cultuur is. In de podcast hebben David en Arjan het over de werking van een zweethut en hoe dit ritueel David zijn leven heeft veranderd.

➔ Beluister hem op Spotify
➔ Beluister hem op Apple Podcast

De kracht van EagleLodges

Wist je dat wij zelf ook zweethutceremonies organiseren? We organiseren onze ceremonies op een van de mooiste plekken van Nederland. Midden in de natuur in het grootste loofbos van Nederland. Daar zijn we volkomen afgesloten van de buitenwereld en is het prachtig stil. Wij noemen onze zweethutceremonies EagleLodges.
Iedereen die de EagleLodges betreedt, maakt een andere reis. In het duister rondom de stenen ontkom je niet aan je eigen thema’s. Je angsten, je verlangens. Wie je werkelijk vanbinnen bent. Ik geloof daarom dat je bibliotheken kunt volschrijven met lessen uit de ceremonies. Juist omdat ieder mens uniek is en daarom iedere ceremonie anders.

Voordat je verder leest...

… lees dan even dit. Wil je afscheid nemen van onrust in je hoofd? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar ‘van Ruis naar Rust’ en ontdek de sleutel om veel meer innerlijke rust en vrede te voelen. We gaan het onder andere hebben over een aantal onmisbare stappen om je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, twijfels en onzekerheid. Een gloednieuw webinar bomvol tips en inzichten, dit wil je niet missen!