Seksuele relatie verbeteren

Als je beiden timide bent, is dit een uitgelezen kans om jullie seksuele relatie te verbeteren en samen te ontdekken wat je wel en niet wilt. Beetje giechelen terwijl je elkaars vleeswaren benoemt tot het vertrouwd voelt. Het menselijk lichaam is niets om je voor te schamen! Weet je het wel maar heb je moeite met woorden? Neem de ander dan letterlijk bij de hand en doe voor wat je wilt en maak geluid als je partner de sweet spot raakt.

De woorden ‘harder’ en ‘zachter’ zijn niet zo eng, dus begin daar mee. Stel elkaar open vragen om te ontdekken wat jullie willen want met een beetje ‘Ja’ of ‘Nee’ mompelen op de vraag ‘is dit lekker’ leer je nooit uitspreken wat je wilt. Als jij veel mondiger bent dan de ander, respecteer gêne of ongemak en maak de ander nooit belachelijk als er met veel horten en stoten (no pun intended) eindelijk iets gebeurt. Kans is groot dat jij ooit ook gelachen hebt om het woord ‘piemel’.

Wat windt jou op?

De meeste affaires komen voort uit een gemis of frustratie. Intimiteit kan op zoveel verschillende manieren en een mismatch op dat vlak kan de killer van een relatie zijn. Als jij graag gedipt in latex met een vossenstaart-buttplug (google het maar) in het bos tegen een boom genomen wilt worden, maar je partner de definitie van ‘een spannende plek’ het voeteneind van het bed vindt, dan heb je een probleem. Aantrekkingskracht is niet alleen fysiek, het is ook emotioneel. Het ‘ding’ dat jou opwindt is vele malen leuker en intenser als je het kunt delen met je liefste. En door het te delen verbetert jullie seksuele relatie meteen zodra je dat doet.

Zijn jullie seksueel een match?

Waar je ook op gaat: Creëer de vrijheid om er met je geliefde over te kunnen praten. Blijken die verlangens niet te matchen, dan zullen jullie moeten bepalen hoe belangrijk dat voor de voortgang van jullie relatie is. Is het belangrijk, dan is het zaak om de seksuele relatie te verbeteren. Iemand kan op elk vlak je dekseltje zijn, maar seksueel gemis kan een obstakel vormen.

Als jij naar iets verlangt of weet dat je partner iets wilt en jij de druk voelt om daaraan te faciliteren, gaat dat wringen en wordt het groter en groter (nog steeds geen pun intended). Hoe moeilijk het ook is om een relatie te beëindigen omdat het seksueel niet matcht: jullie verdienen beiden geluk en een partner die dezelfde behoeftes deelt. En als je diegene uiteindelijk vindt dan zal je blij zijn dat je die keuze hebt gemaakt.

‘Mag ik halfje bruin en een orgasme alstublieft?’

Niet iedereen heeft het hart op de tong en zal makkelijk over seks kunnen praten. Maar als je volwassen genoeg bent om een geslachtsdeel te hanteren, dan ben je ook mans of vrouws genoeg om erover te praten. Zie het als bij de bakker voor de vitrine staan: je kunt zwijgend wachten en een oudbakken puddingbroodje voorgeschoteld krijgen terwijl je trek hebt in een tijgerbol. Dus zeg het! Hoe minder schaamte, hoe relaxter de sfeer. Dat geldt overigens voor alle vlakken; openheid en eerlijkheid is een basisblok voor een stabiele relatie. Seks is daar onderdeel van, dus het is altijd slim om jullie seksuele relatie te verbeteren. Hoe zit dit in jouw relatie?

Wil je met minder stress en meer zelfvertrouwen jóuw leven leiden?

Heb jij het gevoel dat er meer in het leven zit? Wil je eindelijk je dromen waarmaken? Wil jij geen prima leven, maar een fantastisch leven? Mooi! Je hebt noodzaak gecreëerd om te werken aan jouw beste jaar ooit! Via onze nieuwsbrief helpen we je daar nú mee te starten en blijf je op de hoogte van onze programma’s. Doe je mee? Al 130.000 mensen gingen je voor.