Twijfels over je relatie wegnemen? Test het samen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: twijfelen over je relatie is normaal. Al helemaal wanneer je een langdurige relatie hebt. In elke relatie bestaan vraagtekens, simpelweg omdat we geneigd zijn om te kijken naar de dingen die niet goed gaan. Ook al gaat er nog zoveel goed. Is het de ware? Voel ik meer of minder dan de ander?

Valerie wil onderzoeken hoe ze de twijfels weg kan nemen en hoe ze haar relatie kan redden. Maar hoe maak je een einde aan die twijfels als er nu eenmaal twijfels zijn? Misschien heb je wel een idee, maar ben je bang voor de gevolgen als het niet lukt. Of stel dat je de relatie weet te redden, hoe kom je er dan achter dat dat ook de beste oplossing is?

Test het samen, open en in verbinding met elkaar.

Je zekerheid is een Superrelatie

In alle twijfel is er gelukkig in elk geval één zekerheid. Want van elke relatie – ja, óók die van jou – kan je een superrelatie maken. Als je daar samen voor kiest, tenminste. Hoe werkt dat?

In de methodiek van 365 Dagen Succesvol zijn er drie cruciale factoren die je relatie super maken. Het vertrekpunt is om te kijken naar hoe je scoort op deze drie vlakken.

Om vervolgens samen te ontdekken, bespreken en onderzoeken of jullie bereid zijn om daarin te investeren, of niet.

Bekijk de video over twijfel in een relatie

Benieuwd naar de video waarin David en Arjan de vraag van Valerie uitgebreid beantwoorden? Bekijk het in de onderstaande video!

Ze vertellen onder andere over:

  • Hoe je twijfels over je relatie omzet in acties samen
  • De 3 succesfactoren van een superrelatie (kijk hoe jullie erop scoren!)
  • Hoe je erachter komt of jullie samen toekomst hebben

Twijfel jij weleens over je relatie? En hoe onderzoeken jullie dat samen? 

Kies voor je mooiste leven met onze trainingen en programma’s

David & Arjan startten 365 Dagen Succesvol met een grote missie: samen maken we van Nederland het gelukkigste land van de wereld. Om dit te bereiken, hebben ze 10 jaar geleden de krachtige 365-methodiek ontwikkeld. Inmiddels hebben duizenden mensen geweldige resultaten bereikt met de programma’s van 365.

Ontdek hier onze trainingen en programma’s.