Life-changing

“Aan het begin van het jaarprogramma wist ik dat er van alles ging veranderen. Maar wat precies, daarvan had ik nog geen idee. Het bleek alles bij elkaar een life-changing event. De bijzondere ervaringen volgden elkaar in rap tempo op. Denk aan een ijsbad nemen bij het AFAS-theater, het Superrelatieweekend in de Ziggo Dome, de verdiepingsdagen in de Arena, de Diamond-opstellingen in Veenendaal, de Briljant-dagen (ook een 365-programma) in het Horsterwold en later de zweethutten. En met als kers op de taart zelf host worden van 365 Dichtbij en aansluiten bij de 365 Business Tribe. I’ve seen it all!

Wat zo bijzonder is, is dat aan welk programma ik ook deelnam en op welk moment ik ook een stap zette, er áltijd op precies het goede moment een inzicht, opdracht of iets anders voorbijkwam wat naadloos aansloot op mijn situatie. Juist daarom bezoek ik elk jaar nog altijd in ieder geval de Doorbraakdagen. Wat een geweldige reis was het én is het nog steeds!”

De focus weer op mezelf leggen

“Ik ben dankbaar dat 365 Dagen Succesvol op mijn pad is gekomen. Dankzij de inspirerende 13-stappen-methode van Arjan en David ben ik in beweging gekomen en het balletje rolt nog altijd door. Door de kleine stapjes werd het overzichtelijk en haalbaar. Eén van de meest magische stappen was het maken van een visionboard. Nog altijd word ik heel blij van het maken daarvan en ook van het dagelijks ernaar kijken. Het herinnert me eraan dat alles mogelijk is.

De dagelijkse reminders en de maandelijkse bijeenkomsten maakten dat ik eindelijk tijd voor mezelf nam. Wat wil ik? Wat voel ik? Waar word ik blij van? Waar neem ik afscheid van? Dat zijn slechts enkele vragen waarmee de mannen ervoor zorgden dat ik eens echt bij mezelf te rade ging en niet doorging met doen wat anderen van mij verwachtten. Ik leerde dat je je verwachtingen moet verlagen en je intenties verhogen. Ik begon te geloven in mezelf. En ik merkte dat er van alles mogelijk is als je er maar een eerste stap zet. Just do it! De rest volgt vanzelf.”

Weg burn-out, hallo ander leven

“Er is ontzettend veel gebeurd. Eindelijk kon ik de burn-out achter me laten. Ook kon ik een moeilijk decennium met mijn partner en opgroeiende kleine kinderen afsluiten, om me weer te richten op de toekomst.

Vervolgens kwam voor mij de stap om afscheid te nemen van mijn vertrouwde, maar niet meer bij mij passende werkomgeving. Een spannende stap voor iemand als ik die altijd alles plant en graag op safe speelt. Op aanmoediging van mijn nog altijd trouwe 365-maatje nam ik na 27 jaar vast dienstverband afscheid en stapte ik in een avontuur bij een andere werkgever met een tijdelijk contract.”

Vind jij het lastig om te bedenken wat je wil in het leven?

Dan is dit echt iets voor jou.

Ons gloednieuwe webinar waarin je eindelijk helderheid krijgt over waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt. Meld je snel even aan (=GRATIS) en ontdek alles over hoe je focus en richting vindt in je leven.

Voor mezelf beginnen

“De tijd daarna was heel waardevol. Ik leerde dat er meer te koop en mogelijk was in de wereld dan ik dacht. Dat maakte dat ik eind 2018 een nog grotere sprong in het diepe waagde: ik startte voor mezelf. Superspannend! Eerder gierden de belemmerende overtuigingen door mijn hoofd: ‘Ik heb geen spannend verhaal’, ‘Ik heb niet zo’n bijzonder product of dienst als de ander’, ‘Wie zit nu op mij te wachten?’ en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar de kennis en ervaring, die ik jarenlang in vrijwilligerswerk en in loondienst had opgedaan, moest ik wel gaan delen met de rest van Nederland.

Ergens in mijn onderbewuste en onderbuik wist ik wel dat ik ervoor wilde en zou gaan. Eindelijk durfde ik mijn missie te gaan delen: ‘Medezeggenschap in opvang & onderwijs samen scherp krijgen’. Mijn bedrijf Focuzright was een feit.”

Focuzright

“Vlak na de start met Focuzright (die naam is inderdaad een reminder om focus te houden) kregen we te maken met de welbekende pandemie. Balen! Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, schakelde ik over op online. Het mooie was dat alle kennis en ervaringen uit de 365-jaarprogramma’s samenkwamen. Nu was ik er klaar voor om het te gaan invullen zoals ik dat wilde. Juist de samenwerking tussen opvang en onderwijs werd essentieel de afgelopen jaren. Toeval? Of begon ik gewoon op een voor mij goed moment? Hoe dan ook, ik verdiepte mij, vroeg hulp en ging door.”

Een Mini voor maximaal genieten

“Ook de 365-Business Tribe kwam op het juiste moment. Ik hield er onder andere een prachtig logo aan over, dat een andere 365’er voor mij maakte. Na vier jaar zelfstandig ondernemen kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig gaat. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik krijg en voor de mensen die ik op mijn pad mag ontmoeten. Afgelopen jaar kreeg ik zelfs een eigen zakelijke leaseauto. Een Mini, die voor mij symbool staat voor maximaal genieten. Mijn logo staat hier prominent op. Als reminder dat alles mogelijk is! Denken in overvloed werkt echt. Dicht bij jezelf blijven ook.

Dankzij 365 Dagen Succesvol heb ik mijn missie en focuz gevonden. Dit gun ik iedereen!”

Is Miracle Roadmap ook iets voor jou?

Wil jij net als Cynthia ook meer focus aanbrengen in je leven en doen wat jou écht gelukkig maakt? Met Miracle Roadmap ga je 4 maanden focussen op jouw persoonlijke groei en maak je de reis van je leven. Je leert stappen te zetten die jou gelukkiger maken en die je leven veranderen. Nieuwsgierig? Lees meer over Miracle Roadmap en meld je aan.