Het verleidelijke is om liefde te vinden in wat het níet is. Liefde is niet de zwijmeling. Niet het hormonaal verdwijnen in elkaar, het hoteldebotelgevlinder en “jij hangt als eerste op, nee jij hangt als eerste op”.

Dat is verliefdheid en verliefdheid is geen liefde. Liefde is niet het theater. Niet het hysterisch schreeuwen en goedmaakseksen, de brandende kaarsen en de jarretels, het weglopen en het terugkomen.

Dat is drama en drama is geen liefde.

Liefde is niet de ruil. Niet de jij houdt van mij dus ik houd van jou, we zorgen toch voor elkaar en ik ben er toch altijd en ik doe altijd aardig voor je en weet je wel niet wat ik allemaal voor je heb gedaan? Dat is de transactie en transactie is geen liefde.

Liefde is zelfs niet het gevoel. Niet de kriebels in je buik en de hunkerende armen, de stotter en de knipoog, de angst dat je weggaat en het kippenvel van vingers op je been. Dat zijn slechts emoties en emoties zijn geen liefde.

Wat is liefde dan wel?

Liefde is wat je bent.

Het is de kern van ons bestaan, de essentie van wie we zijn. In liefde kunnen we als individuen stralen, maar tegelijkertijd schijnen we als één geheel. Het herinnert ons eraan dat we allemaal verbonden zijn, dat de grens tussen ‘ik’ en ‘jij’ eigenlijk een illusie is. Liefde houdt alles in evenwicht, net zoals de zwaartekracht de planeten in hun baan houdt. Liefde is wat ons eraan herinnert dat we deel uitmaken van iets dat groter is dan wijzelf.

Liefde is wie we zijn.

Sterker nog: liefde is alles wat er is.
Al het andere is een vergissing.

Liefde meditatie pakket

Wil je op een dieper niveau verbinden met je partner? 

Direct starten met op een dieper niveau verbinden met je partner?
Dan is het meditatiepakket “in verbinding met jezelf en elkaar” echt wat voor jou! Dit pakket bevat 5 bijzondere meditaties die je helpen op een dieper niveau te verbinden met jezelf en je liefdespartner. Speciale Aanbieding: het ‘In Verbinding met Jezelf en Elkaar’ meditatiepakket is nu beschikbaar voor maar 11 euro!