Zugether

€34,95

David de Kock en Arjan Vergeer zijn weer terug met een gloednieuwe boek: Zugether. In Zugether vertellen David en Arjan over de Kracht van Verbinding. De manier om je echt gelukkiger te voelen is namelijk door sterk verbonden te zijn met je omgeving. Maar hoe bereik je dat? In deze jachtige, stressvolle tijd lijkt iedereen steeds meer met zichzelf bezig. Zelfs met veel mensen om je heen kun je je alleen voelen.

Met Zugether zetten David en Arjan de spotlight op het geheim van hun succes: écht gelukkig word je pas als je het samen doet. Maar vergis je niet! Zugether is meer dan een boek: Het is een programma waarmee je de relaties in je leven centraal stelt en gelijk aan de slag gaat in de praktijk.

Dit is voor jou. Als je diepe waardevolle relaties wilt in je leven en gelukkiger in het leven wilt staan.

365 Dagen Succesvol in de Liefde

€15,-

De glimlach van een kind

€22,99

De Glimlach van een Kind is een geluksboek om je kinderen te helpen met een gelukkig leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Een goede relatie met jou. Een stevige basis in zichzelf. Een kindertijd om een leven lang plezier van te hebben.

Het boek bevat 52 gelukslessen voor ouder en kind. Lessen gebaseerd op krachtige inzichten uit de psychologie, filosofie en pedagogiek, zo ingericht dat je kind zich goed voelt over zichzelf en de relatie met jou.

365 Vertellis Daily Scheurkalender

€20,-

De leukste, interactiefste en populairste scheurkalender van Nederland.

Niet je zoveelste oppervlakkige scheurkalender die je meteen weer vergeet, maar een compleet programma voor persoonlijke groei om dit jaar je doelen daadwerkelijk te bereiken. Vol inspiratie, slimme tips, diepe inzichten en handige lifehacks voor een leuker leven. Plus geweldige online extra’s, zoals magische meditaties, fijne e-books en een exclusieve community!

Oneindige liefde

€22,99

In Oneindige liefde deelt relatietherapeute Emanuela de praktische oefeningen en tools waarmee je een relatiecrisis kunt ombuigen tot een kans; een kans om elkaar beter te leren kennen, dichter tot elkaar te komen, en de liefde tussen jullie nieuw leven in te blazen. Het boek helpt je in zeven stappen naar een nieuwe balans tussen liefde, relatie en gezin.

Dit boek is voor jou. Als je het niet wilt houden bij dromen, maar er echt alles voor over hebt om de liefde tussen jullie weer te laten stromen.

365 Dagen Succesvol

€16,99

Met het lezen van het boek 365 Dagen Succesvol is het beste, succesvolste en gelukkigste jaar van je leven officieel van start gegaan! In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden.

David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!