De glimlach van een kind

€22,99

De Glimlach van een Kind is een geluksboek om je kinderen te helpen met een gelukkig leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Een goede relatie met jou. Een stevige basis in zichzelf. Een kindertijd om een leven lang plezier van te hebben.

Het boek bevat 52 gelukslessen voor ouder en kind. Lessen gebaseerd op krachtige inzichten uit de psychologie, filosofie en pedagogiek, zo ingericht dat je kind zich goed voelt over zichzelf en de relatie met jou.

Oneindige liefde

€22,99

In Oneindige liefde deelt relatietherapeute Emanuela de praktische oefeningen en tools waarmee je een relatiecrisis kunt ombuigen tot een kans; een kans om elkaar beter te leren kennen, dichter tot elkaar te komen, en de liefde tussen jullie nieuw leven in te blazen. Het boek helpt je in zeven stappen naar een nieuwe balans tussen liefde, relatie en gezin.

Dit boek is voor jou. Als je het niet wilt houden bij dromen, maar er echt alles voor over hebt om de liefde tussen jullie weer te laten stromen.

365 Dagen Succesvol

€16,99

Met het lezen van het boek 365 Dagen Succesvol is het beste, succesvolste en gelukkigste jaar van je leven officieel van start gegaan! In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden.

David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!