De tickets zijn uitverkocht!

"Ik wil me weer verliefd, verbonden en gelukkig voelen in mijn relatie"

Weet je nog hoe het voelde toen je voor het eerst verliefd op elkaar werd? Je kon nergens anders meer aan denken. Jullie wilden altijd bij elkaar in de buurt zijn, konden niet van elkaar afblijven. Droomden en fantaseerden samen over de toekomst. Voerden eindeloze gesprekken over alles en niets en het leek allemaal vanzelf te gaan.

En nu? Nu is de glans er wel een beetje vanaf. Jullie relatie kabbelt een beetje voort. Jullie hebben het wel fijn samen, de dingen zijn goed geregeld. Het is niet echt spannend, maar dat hoort erbij.

Toch?

Voor veel mensen is dit de realiteit. Die blijven jaren vastzitten in een relatie die wel oké is. Maar waarom zou je daar genoegen mee nemen, als het ook geweldig kan zijn? Laat dit dan je wake-up call zijn. Je relatie kan weer geweldig zijn net zoals toen. Want liefde is een vaardigheid. Je kunt het simpelweg leren.

Dus kan je relatie wel een oppepper gebruiken?

Dan is het Boost je relatie seminar op 22 oktober jullie dag!

Ps. je kunt ook prima zonder je partner deelnemen. Het is dan net zo waardevol.

Wij kunnen niet wachten om live met je aan de slag te gaan

Wij zijn David de Kock en Emanuela Deyanova en wij zullen je tijdens het Boost je Relatie seminar een dag lang meenemen in de wereld van liefde, relaties en intimiteit. Dit gaan we doen door je niet alleen de nieuwste inzichten en fijnste tips en tricks met je te delen, maar ook door echt met elkaar aan de slag te gaan.

We zijn vastberaden om je te confronteren met de belangrijkste lessen over jezelf en je liefdesleven. Hiervoor gebruiken we technieken zoals systematisch werken, live coaching (Emotionally Focused Therapy) en meditatie. Stuk voor stuk fijne methodes die onszelf onwijs hebben geholpen. Aan de buitenkant heeft onze relatie er namelijk altijd sprookjesachtig uitgezien, maar achter de schermen heeft een enorme transformatie moeten plaatsvinden. We hopen je tijdens deze dag te inspireren met ons verhaal.

Samen met Arjan Vergeer hebben wij de afgelopen tien jaar al duizenden koppels mogen helpen onder andere op het grootste en meest impactvolle live evenement over liefde en relaties dat jaar in, jaar uit steevast uitverkocht is: het Superrelatie Weekend. Nu eenmalig organiseren we een exclusief seminar speciaal voor mensen met een relatie. Te gek als je erbij bent!

Liefs, David & Emanuela

Voor ons was het transformerend. We hadden er al een punt achter gezet, uit onmacht, niet omdat de liefde op was. En daarom tóch samen gegaan. Je kunt altijd iets leren, right? Maar vanuit de liefde die we zó sterk voelden als aan het begin van de dag besloten we weer door te gaan en voor de relatie te gaan. We hebben veel aan jullie te danken!

Annechien

Profiteer nu van het Partner Voordeel ticket!

Wat houdt een Partner Voordeel ticket in?

 • Jij én je partner (of vriend, buurvrouw, tante of moeder) krijgen allebei toegang tot het gehele dagprogramma
 • Je betaalt geen €174 maar slechts €87,00 voor 2 tickets!
 • BONUS: het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova krijg je gratis cadeau (t.w.v. €22,99)
 • BONUS: een maand lang toegang tot het verdiepende online programma Love Quest boordevol met inzichten, oefeningen en meditaties om je relatie nog verder te verdiepen (t.w.v. €397,00)

De totale waarde van een ticket is dus meer dan €550,00. Jij betaalt nu slecht €87,00 voor 2 tickets! Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Ja maar… zo slecht hebben we het nu ook weer niet.
Is dit dan wel iets voor ons?

Absoluut! Het seminar is zeker niet alleen voor koppels die het gevoel hebben elkaar volledig kwijt te zijn. Dit seminar is juist bedoeld voor iedereen die snapt dat je liefdesrelatie de belangrijkste relatie is in je leven. En omdat je dat zo wilt houden is het belangrijk om daarin te investeren, toch? Zo werkt het met een hele hoop andere dingen in ons leven ook. Zie het als een APK voor je relatie: elkaar nog beter leren kennen (dat kan echt!), je relatie verdiepen en misschien wel dieperliggende verwachtingen en verlangens naar elkaar uitspreken.

Het heeft ons enorm geholpen om (be)grip te krijgen op onze (mis)communicatie, weer aan regelmatig verliefdmakende dates geholpen en het vuurwerk in bed, maar ook daarbuiten gebracht.

Jolijn

Het was een mooie manier om bewust te worden over ons relatie, technieken aan de hand te krijgen om je partner nog beter te leren kennen en de behoeftes van allebei. Het zijn krachtige technieken en als je die regelmatig gebruikt blijft je relatie een superrelatie!

Sylvia Pohlmann

Wat doen jullie de oefeningen op een gave inspirerende manier, regelmatig was ik ontroerd en biggelden er tranen. Vind het ontzettend knap hoe jullie de intieme sfeer neer weten te zetten!

Jolanda

Maar wat kom ik dan precies allemaal te weten?

 • Je ontdekt wat jullie echt verbindt i.p.v. wat je van elkaar verwijdert en zal daardoor direct meer flow en aantrekkingskracht voelen tussen jullie.
 • We gaan het hebben over seks (ja echt!). De rol van verwachtingen, schaamte, teleurstelling en pijn op je seksleven en hoe je de plek vrij kunt maken voor lichtheid, speelsheid en plezier.
 • Je leert elkaar kennen op een dieper niveau om zo ook in spanning en conflict met liefde en compassie samen te zijn.
 • We gaan aan de slag met communicatie: het meest belangrijke ingrediënt in een relatie waar eigenlijk altijd ruimte is voor groei. 
 • Voel je nog oude pijn? Ben je eerder in je relatie (of in andere relaties) gekwetst? Tijd om jezelf hiervan te bevrijden! We beloven je dat dit onwijs zal opluchten en ruimte maakt.
 • Je ontdekt krachtige manieren om intimiteit te ervaren buiten seks die je dieper met elkaar zal verbinden.

En bovenal, zul je samen een bijzondere dag ervaren die je direct dichter tot elkaar brengt. Kom je zonder partner? Ook dan brengt het seminar jullie gegarandeerd dichter tot elkaar dankzij alles wat jij gaat ontdekken.

Dit seminar wordt gegeven door:

David de Kock

David is (samen met Arjan Vergeer) oprichter van 365 Dagen Succesvol. Samen hebben ze het hun missie gemaakt om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Om dat te bereiken, schrijven ze boeken en organiseren ze programma’s over goed leven, betekenisvol ondernemen en geweldige relaties. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie. Een belangrijk element uit deze filosofie is voor David “verbinding”. Verbinding is namelijk een onmisbaar ingrediënt in de weg naar geluk.

Verbinding met de mensen om je heen. Met je familie, je vrienden, je collega’s. Maar bovenal ook: je verbinden met die ene (je liefdesrelatie). 

Daarnaast is David binnen 365 de meditatiemaster en weet hij alles over systematisch werken, familieopstellingen en het effect hiervan op je relatie. Laat je vooral verwonderen tijdens het seminar, dat kan hij als de beste!

Emanuela Deyanova

Emanuela is, naast gewild relatietherapeute, oprichter van het online platform School of Love, auteur van het in vijf talen verschenen boek ‘Oneindige Liefde’, spreker en de expert op het gebied van liefde en relaties binnen 365 Dagen Succesvol.

Haar missie is ‘creating world peace, one couple at a time’. Van intieme seminars tot het uitverkochte Superrelatie Weekend in de Ziggo Dome, Emanuela heeft duizenden mensen geïnspireerd en geholpen. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Imago Therapie en begeleid al jaren stellen in haar praktijk bij het versterken en verdiepen van hun relatie.

Ik bekijk mijn eigen situatie met een hele andere blik en kan nu nog meer van de relatie met mijn vriend genieten.
Wat ook prachtig was dat er zo veel mooie mensen bij elkaar zijn gekomen en er veel ruimte was voor echte open gesprekken.

Andrée

Nog even de praktische dingen op een rijtje....

 • Wat? Het boost je relatie seminar is een magische dag vol herkenning, verdieping en verbinding.
 • Waar? Het event is live en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal.
 • Wanneer? 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

En het fijne is dat je op dit moment kunt profiteren van een Vroege Vogel ticket met een wel heel bijzonder aanbod. Speciaal voor iedereen die snel beslist én direct zeker wil zijn van een plekje. Onze events verkopen altijd snel uit dus nu je ticket scoren is een win-win ;). 

Grijp niet mis! Scoor nu voordelig je ticket met het Partner Voordeel ticket

Wat houdt een Partner Voordeel ticket in?

 • Jij én je partner (of vriend, buurvrouw, tante of moeder) krijgen allebei toegang tot het gehele dagprogramma
 • Je betaalt geen €174 maar slechts €87,00 voor 2 tickets!
 • BONUS: het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova krijg je gratis cadeau (t.w.v. €22,99)
 • BONUS: een maand lang toegang tot het verdiepende online programma Love Quest boordevol met inzichten, oefeningen en meditaties om je relatie nog verder te verdiepen (t.w.v. €397,00)

De totale waarde van een ticket is dus meer dan €550,00. Jij betaalt nu slecht €87,00 voor 2 tickets! Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Dit kun je verwachten:

Verrassende oefeningen en inzichten

Een magische dag die helemaal in teken staat van liefde, relaties en intimiteit. David en Emanuela zullen je gedurende dag meerdere keren verrassen met bijzondere oefeningen waarmee jij en je partner elkaar nog beter leren kennen.

Live coaching en interventies

Dit is precies waarom onze live dagen zo populair zijn! Je hebt hier namelijk de mogelijkheid om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen). Dit doen we door live coaching en interventies op het podium (no worries je mag ook gewoon lekker op je plekje blijven zitten en dus leren van anderen).

Inspirerende sessies met David en Emanuela

Het Boost je Relatie Seminar wordt begeleidt door David de Kock en Emanuela Deyanova. Aan de buitenkant heeft hun relatie er altijd sprookjesachtig uitgezien, maar achter de schermen heeft een enorme transformatie moeten plaatsvinden. Ze zullen je tijdens deze dag inspireren met hun eigen verhaal, belangrijkste lessen en fijnste inzichten.

Ja maar… we hebben al zo weinig tijd..

Snappen we! Het leven kan best vol zijn en dan schiet die date met elkaar of even een goed gesprek er nog wel eens bij in.  En zo worden dagen, opeens weken. En weken, maanden. En voor je het weet ben je jaren verder en is er nog niks veranderd. En als wij 1 ding weten is dat verbinding cruciaal is voor een gelukkig leven. En dan vooral de verbinding met je liefdespartner. Je kunt veel meer genieten van het leven als je zelf ook gelukkig bent. En dus is tijd investeren in je relatie niet iets wat je wilt uitstellen. 

Het was bijzonder om het te ervaren samen. Een seminar om nooit te vergeten. Geweldig gedaan!

John Titaheluw

Veel humor, tips, liefde, emoties en inzichten en ook nog leuke mensen ontmoet. Het was fantastisch

Manuela Melkert

Wat een heerlijk seminar vol emotie, warmte en verbondenheid! Lachen en huilen, net zoals t leven!

Nicolette

Heerlijk en verhelderend om alles weer eens door te nemen. Zelfs de vierde keer weer nieuwe dingen opgepikt en nader tot elkaar gekomen!

Anna

Heel inspirerend, veel mooie inzichten. En jullie meditaties vind ik magisch. Die raakten me stuk voor stuk ♥

Chantal

Heel gaaf! Had niet verwacht dat ik er zo veel uit zou halen. Emotioneel ook!

Corine

Verrassend hoe mooi het in elkaar zat. Door de afwisseling was het goed vol te houden.

Elise

Geweldig, mooie afwisseling, veel inzichten, en alles was zo mooi opgebouwd.

John

Super, veel eyeopeners gehad. Ik kon reflecteren op mijn deel in de relatie wat ik anders had kunnen doen.

Veronique

Ben jij klaar voor een liefdevolle relatie en een diepere verbinding met jezelf (en je partner)?

Het Boost je Relatie Seminar op 22 oktober 2022

Partner Voordeel Ticket

Tijdelijke aanbieding, OP=OP Krijg nu 2 tickets voor de prijs van 1 Eenmalig seminar speciaal voor stellen
€174,-
€87,- Krijg 50% korting!
Dit krijg je:
 • Een uniek dagprogramma vol met oefeningen, inspirerende sessies, live coaching, familieopstelling en nog veel meer!
 • Je mag GRATIS je partner meebrengen naar het seminar (of vriend, buurvrouw, tante of moeder)
 • Je betaalt dus geen €174 maar slechts €87,00 voor 2 tickets!
 • BONUS: het boek “Oneindige Liefde” van Emanuela Deyanova krijg je gratis cadeau (t.w.v. €22,99)
 • BONUS: een maand lang toegang tot het verdiepende online programma Love Quest boordevol met inzichten, oefeningen en meditaties om je relatie nog verder te verdiepen (t.w.v. €397,00)
Uitverkocht

Help! Mijn partner staat niet open voor dit soort dingen

Dat is niet erg. Het is misschien leuker als de ander erbij is, maar het seminar is minstens net zo zinvol voor jullie als hij of zij er niet bij is. Helemaal als de ander eigenlijk niet wil: probeer hem of haar niet te overtuigen. Dit is iets wat je samen vol overgave wilt doen – en anders lekker alleen. Dan is het minstens net zo leerzaam en een stuk meer ontspannen voor je.

Je bent welkom om iemand anders mee te nemen maar je kunt ook gewoon alleen komen.

Wat een prachtig seminar was dit! Het was heel emotioneel, maar ik heb zoveel geleerd en mijn man ook! Ik raad het iedereen aan!

Anouk kluit

Zeg jij JA tegen een liefdevolle BOOST voor je relatie?

Grijp dan nu je kans!

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het Boost je Relatie seminar of twijfel je nog? Stuur ons dan even een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder. Of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Het boost je relatie seminar vindt plaats op 22 oktober in de Basiliek in Veenendaal. De dag zal beginnen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tussendoor is er voldoende ruimte voor een koffie/thee en lunch.

Geweldig! We organiseren al meer dan 10 jaar events op over liefde en relaties en het leuke is: we zien vaak dat stellen die al lange tijd gelukkig samen zijn er ook ontzettend veel aan hebben. Ze ontdekken toch weer nieuwe dingen en brengen het vuur weer extra naar boven in elkaar. Dus ja, als dat is wat je wilt… dan is het zeker wat voor jou!

Als je partner graag meewil: neem hem of haar mee. Uiteraard is het leuk en zinvol om het samen te doen. Maar: het is niet nodig. Dus als je partner verhinderd is, dan kun jij uitstekend in je eentje komen. Je zult een ontzettend leerzaam en impactvol weekend beleven, waar ook je partner na afloop veel profijt van zal hebben.

Dit seminar is echt iets voor jou als je:

 • niet heel gelukkig bent in je relatie en je twijfelt hoe je verder wilt;
 • nu een fijne relatie hebt en je graag wilt zorgen dat het zo goed blijft of zelfs beter wordt;
 • ernaar verlangt weer wat leven in de brouwerij te brengen: avontuur, seksualiteit, en nieuwe verbinding.

Het online programma Love Quest vindt je terug in de 365 Academy en volg je waar je wilt, wanneer je wilt. We reiken je daarin alle tools aan om in 4 weken je relatie aanzienlijk te verbeteren. Het Boost je Relatie seminar is live in Veenendaal en samen met honderden andere stellen gaan we ons een dag lang onderdompelen in alles over liefde, relaties en intimiteit. Live dagen zijn vaak super waardevol omdat je hier de mogelijkheid hebt om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen). 

Daarnaast krijg je bij je ticket voor het Boost je Relatie seminar als bonus een maand lang toegang tot het online programma Love Quest. Zo kun je dus beide uitproberen! 😉

Dit event is echt alleen voor mensen die een relatie hebben. Maar voor jou als single hebben we wel iets anders leuks op de planning staan, namelijk: het Single naar Samen seminar. Een avond speciaal voor leuke singles die zich willen verbinden met een ander. Deze avond is uniek, inspirerend, zit vol met eye-openers én brengt je in contact met gelijkgestemde singles.

Dit event vindt ook plaats op 22 oktober, in de avond. Meer informatie vind je op: www.365dagensuccesvol.nl/van-single-naar-samen-seminar/