Je hoeft het niet alleen te doen

Waarschijnlijk heb je grootse dromen, om de wereld te veroveren met jouw idee. Om het beter te doen. Om anderen te helpen. Anders was je hier niet. Je wilt op een ontspannen manier ondernemen, en toch meer geld verdienen. Klanten die naar jou toe komen, in plaats van het eindeloze trekken. Maar je vraagt je af: “hoe dan?”. Hoe krijg ik nou meer website bezoekers en klanten? Hoe behoud ik de focus? En hoe zorg ik voor veel succes zonder stress en gedoe.

Je bent niet de enige. Ondernemen leer je niet op school. Moet je dan alles zelf uitzoeken en heel veel tijd en geld verspillen aan alle fouten die je maakt? Gelukkig niet: we hebben namelijk een plek voor je gemaakt waar je in no-time groeit naar een volgend level als ondernemer. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Alles wat je moet weten op één plek

Wij zijn David & Arjan en je kent ons van 365 Dagen Succesvol. Onze missie is dat we samen van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. De afgelopen jaren schreven we vijf bestsellers, stonden we ruim 30 keer in een uitverkochte AFAS Live en Ziggo Dome en hielpen we honderdduizenden mensen met het waarmaken van hun dromen. Inmiddels bestaat 365 uit meerdere gezonde, ontspannen en winstgevende bedrijven. Hoe dat kan? We hebben de code gekraakt die ondernemen makkelijk maakt. 

Als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. En daarom besloten we om al onze kennis over ondernemen samen te voegen in een te gek platform: 365 Business Tribe. En dat niet alleen, we hebben de kennis van tientallen experts hieraan toegevoegd. Het platform bevat trainingen over álle onderdelen van het ondernemerschap die je nodig hebt om je business goed te runnen: marketing, netwerken en samenwerken, uitvoeren, mindset, focus en doorzetten, financiën, verkoop, strategie.

Je hoeft dus niet meer naar dure seminars, boeken te kopen over elk onderdeel van ondernemen (die je uiteindelijk toch niet leest) of eindeloos losse trainingen aan te schaffen. In de Business Tribe hebben we het allemaal voor je samengebracht op één plek!

Deze ondernemers gingen je al voor

In de Business Tribe onderneem je samen. Stap voor stap kom je zo veel verder in je ondernemersavontuur!

Sanne Meester

Lees het hele verhaal
Ik ben heel blij met de Business Tribe! Veel inspiratie en dingen waar ik nog nooit over na had gedacht als startend ondernemer. Morgen mijn eerste live brainstormsessie met een mede triber! Het bruist ❤

Rob Banen

365 kwam als geroepen nu ik de basis had gelegd en de uitrol mag gaan starten. Samen leren, samen ontwikkelen, samen groeien, allemaal in ons eigen bedrijf. Hoe VET is dit digitale kantoor ??

Pauline Gispen

Ik werk nu minder, vraag hogere prijzen, ben meer aan het genieten en verdien meer geld dankzij de BusinessTribe!

Nancy Lemont

Dit is wat je allemaal krijgt als member van de Business tribe

Business Tribe experts

David en Arjan delen in de Business Tribe aan de hand van overzichtelijke stappen hoe je een ontspannen business bouwt. Met rust voor andere dingen die je belangrijk vindt. Alle skills, strategieën en know how, gaan ze met je delen.

Externe experts

Business Tribe bevat meer dan twintig(!) expert trainingen gegeven door ondernemers die specialist zijn in hun vakgebied. En het leuke is, elke maand komt er een nieuwe training bij waar je ook gratis toegang tot krijgt.

Dagelijks nieuwe content

Elke dag van de week de nieuwste inzichten van experts met betrekking tot marketing, sales, finance, mindset & strategie. 365 Business Tribe is gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. En dat kun je voelen: to the point, in slechts 5 minuten per dag, inzichten die je onmiddellijk resultaat opleveren.

Krachtige tribe

De 365 Business Tribe is een hele actieve community met gelijkgestemden. Dit zijn allemaal mensen die daadwerkelijk ook willen groeien en elkaar accountable houden om verder te komen. Naast dat er vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan is de community ook ideaal om een opdracht uit te zetten als je iets nodig hebt.

Persoonlijke support in de tribe

In de Business Tribe kun je dagelijks terecht bij ons eigen team voor de nodige support.
Zij zijn net als jij ook zelf ondernemers. Ideaal dus als je met een dringende vraag rondloopt of er even niet uitkomt.

En daar bovenop krijg je de volgende bonus

Bonus

Live Q&A sessies

Vraag- en antwoordsessies met David en Arjan voor meer klanten, meer omzet, meer rust en vertrouwen en heel veel meer plezier.

BusinessTribe geeft me de focus én inspiratie om de stappen te zetten die nodig zijn. Daardoor bouw ik het bedrijf waar ik van droom en heb ik geen financiële zorgen meer

Wilma Leppers

Een paar van onze Tribe-experts:

Zarayda Groenhart
Online zichtbaarheid

 

Richard de Leth
Vitaal ondernemen

Mark Tigchelaar
Focus

Edwin Selij
Motiveer jezelf door hypnose

Aartjan van Erkel
Epic e-mailmarketing

 

Meriam Slijkerman
High-end ondernemen

Martijn van den Berg
Beleggen en vastgoed

Karen Guijt
Grip op je cijfers met Profit First

Join de Tribe en ga next level met jouw onderneming!

Schrijf je vandaag in en start direct.

Jaarlidmaatschap Business Tribe

Betaal in 12 termijnen

Al 700 ondernemers gingen je voor Betaal per maand Direct beginnen
190,-
117,- Je bespaart 39%
Dit krijg je allemaal:
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • De nieuwste inzichten voor slimmere marketing, sales, mindset en strategie om harder te groeien zonder harder te werken
 • Praktische trainingen van bekende experts (zodat je kunt stoppen met dure cursussen en saaie boeken) die je meteen kunt toepassen
 • Een geweldige community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar feedback geven en verder helpen
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1 - Live vraag- en antwoordsessies met David en Arjan

Jaarlidmaatschap Business Tribe

Betaal in 1 keer (beste prijs)

Direct beginnen Al 700 ondernemers gingen je voor Betaal in 1 keer
2000,-
1197,- Je bespaart 803 euro
Dit krijg je allemaal:
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • De nieuwste inzichten voor slimmere marketing, sales, mindset en strategie om harder te groeien zonder harder te werken
 • Praktische trainingen van bekende experts (zodat je kunt stoppen met dure cursussen en saaie boeken) die je meteen kunt toepassen
 • Een geweldige community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar feedback geven en verder helpen
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1 - Live vraag- en antwoordsessies met David en Arjan

Elke dag nieuwe inzichten in Business Tribe

Marketing Monday

Op maandag trappen we de week af met ‘Marketing Monday’. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, nog zo’n leuk bericht op social media hebben geplaatst maar wat is er nu nodig om nieuwe klanten aan te trekken? Wij houden je scherp. We gaan aan de slag met marketingstrategieën die werken.

Tribal Tuesday

De dinsdag staat helemaal in het teken van jouw omgeving & netwerk. De kracht van jouw omgeving is van onschatbare waarde! Niet alleen je zakelijke omgeving maar ook je partner en je familie. Verzamel de juiste mensen om je heen. Mensen die je begrijpen en motiveren. Samen komen we verder!

Working Wednesday

Tijd voor actie! De woensdag staat in het teken van het werken aan jouw bedrijf. Tijd om de juiste keuzes te maken en niet langer meer aan bezigheidstherapie te doen, maar handen uit de mouwen en werken aan jouw bedrijf! Wij zijn jouw stok achter de deur om plannen te veranderen in concrete acties.

Thriving Thursday

Een positieve, vooruitstrevende mindset helpt je verder. Zit je lekker in je vel dan merk je dit in je omgeving, in je business en aan je gezondheid. Vier je successen in de community, deel je tegenslagen en werk samen met ons aan jouw ondernemersmindset.

Finance Friday

Of cijfertjes nu jouw ‘ding’ zijn of niet, de administratie hoort erbij. Geen zorgen! Samen met de experts ontdek jij hoe je overzicht en inzicht houdt in de cijfers van jouw bedrijf, wat deze betekenen en hoe je deze zelfs kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Misschien ga je het nog leuk vinden ook…

Sales Saturday

Jouw product is beter dan het product van jouw concurrent. Toch blijven de verkopen achter. Verkopen is belangrijk als ondernemer, en dat kan prima zonder opdringerige callcenter-praktijken. Ontwikkel een onweerstaanbaar aanbod waar klanten geen ‘nee’ op kunnen zeggen, op integere wijze.

Strategy Sunday

Strategie is de ruggengraat van jouw business. Wat wordt jouw volgende stap? Hoe laat jij jouw bedrijf verder groeien? Welke keuzes maak je? Loop niet langer achter de feiten aan. Leer van andere ondernemers en groei op basis van bewezen strategieën.

Wie je al voor gingen

Heerlijk om stapje voor stapje verder te groeien. I love the Tribe.

Erik Edelenbosch

Fijn om niet meer alles alleen te hoeven uitvinden en even te kunnen sparren met mede-ondernemers ?

Debbie de Winter

Je krijgt zetjes in je rug, zachtjes en zeker, die je brengen waar je heen wil. Dankzij 365 krijg ik elke dag inzichten waar ik zelf niet op was gekomen.

Cente Oostlander

Bekijk hier alvast een paar van de trainingen die al voor je klaar staan:

Groei door online adverteren met Chris van der Krieke

Meer klanten met behulp van ‘betaald verkeer’ oftewel: online adverteren. Het is makkelijker dan je denkt met de tips van online marketingexpert Chris van der Krieke. Deze videotraining is eigenlijk een mix tussen marketing & strategie. In 5 videolessen legt Chris je uit door middel van online adverteren makkelijk, snel en voorspelbaar veel meer klanten kunt krijgen.

Social media strategie met Nadin van Rest

Nadin is social media strateeg en helpt je met een duidelijke aanpak voor je social media die je zelf kunt uitvoeren! Deze training bevat 6 videolessen en in deze lessen legt Nadin je onder andere uit op welke kanalen je het beste zichtbaar kunt zijn, hoe je gemakkelijk content kunt creëren en hoe je zorgt voor meer bereik en engagement.

Succesvolle sales met André Hagelen

Heb je een hekel aan sales? Niet nodig! Sales-expert André Hagelen laat je op een andere manier naar sales kijken waardoor je zowel meer verkoopt als je klanten beter kunt helpen. In 7 videolessen neemt André je onder andere mee in het verschil tussen sales in B2B en B2C en in de verschillende manieren waarop je verkopen aanpakt. Daarnaast leert hij je pitchen als een pro.

Video en zichtbaarheid met Zarayda groenhart

Zarayda is ondernemer, presentatrice en social-media-persoonlijkheid en VIDEO is haar specialiteit. In deze training leer je dat video een onmisbaar medium is voor je bedrijf en hoe je makkelijk en met plezier zelf video’s kunt maken. Je ontdekt de do’s & don’ts en hoe je je over je onzekerheden en belemmerende overtuigingen heen kunt zetten.

Epic e-mailmarketing met Aartjan van Erkel

Copywriting-goeroe Aartjan van Erkel vertelt hoe je e-mails schrijft waardoor meer klanten, klikken, lezen en kopen en waarvoor niemand zich uitschrijft. Ook geeft hij jou zijn Epic E-mail Formule om ook meer te verkopen met e-mailnieuwsbrieven.

Beleggen en vastgoed met Martijn van den Berg

“Finspirator” Martijn van den Berg inspireert graag mensen op het gebied van geld en finance. In deze training, bestaande uit 10 videolessen, vertelt hij je wat hij heeft geleerd over financiële vrijheid, passief inkomen, beleggingen en vastgoed.

Zeg JA tegen jouw onderneming

Schrijf je vandaag in en start direct.

Jaarlidmaatschap Business Tribe

Betaal in 12 termijnen

Al 700 ondernemers gingen je voor Betaal per maand Direct beginnen
190,-
117,- Je bespaart 39%
Dit krijg je allemaal:
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • De nieuwste inzichten voor slimmere marketing, sales, mindset en strategie om harder te groeien zonder harder te werken
 • Praktische trainingen van bekende experts (zodat je kunt stoppen met dure cursussen en saaie boeken) die je meteen kunt toepassen
 • Een geweldige community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar feedback geven en verder helpen
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1 - Live vraag- en antwoordsessies met David en Arjan

Jaarlidmaatschap Business Tribe

Betaal in 1 keer (beste prijs)

Direct beginnen Al 700 ondernemers gingen je voor Betaal in 1 keer
2000,-
1197,- Je bespaart 803 euro
Dit krijg je allemaal:
 • Onbeperkt toegang, 1 jaar lang
 • De nieuwste inzichten voor slimmere marketing, sales, mindset en strategie om harder te groeien zonder harder te werken
 • Praktische trainingen van bekende experts (zodat je kunt stoppen met dure cursussen en saaie boeken) die je meteen kunt toepassen
 • Een geweldige community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar feedback geven en verder helpen
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1 - Live vraag- en antwoordsessies met David en Arjan

Ontdek de ervaringen van de Tribers

Ik wist dat er meer zat in mijn bedrijf, maar miste een goed fundament. 365 helpt me door ritme aan te brengen in activiteiten die horen bij een sterke onderneming.

Annemarie Moster

De dagelijkse inspiratie en inzichten helpen mij om een goede basis te vormen voor de rest van mijn pad. Iedere dag een kleine stap zetten geeft mij houvast en het gevoel dat ik in beweging blijf.

Jane Sauer

De Business Tribe brengt helderheid in de chaos die je als ondernemer kunt ervaren. Ik vind hier overzicht, gelijksgestemde en ritme. Geen dikke online cursus, maar inspiratie en antwoorden die me gelijk weer op weg helpen.

Jessie Meirlaen

De Business Tribe is voor mij echt een opleiding in ondernemen en nog veel meer.. In 1 jaar tijd heb ik een geweldige groei doorgemaakt als ondernemer. Ik ben echt van een NoNo naar een pro gegroeid.

Kim Pilon

Ik had een Why, de How leer ik in de Business Tribe.

Malty Mahadew

Toen ik net gestart was als ondernemer was het vooral los zand en kleine projecten. Door de dagelijkse portie inspiratie en inzichten, maak ik nu stappen in structuur, strategie en uitvoering.

David van Valkenburg

Zeg JA tegen je onderneming en krijg direct toegang tot alle expert trainingen!

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Bel naar 020 – 700 93 96 of mail ons met je vragen of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Business Tribe is een platform voor en door ondernemers. Dagelijks plaatsen wij leerzame info en opdrachten van tientallen experts in korte, hapklare bites waar je per dag 5 à 10 minuten mee bezig kunt zijn. Deze content kun je terug blijven vinden zodat je er ook later nog naar kunt kijken. Alles in je eigen tempo! Zo ook de wat langere trainingen, talks en interviews. Verder vindt er veel interactie plaats tussen alle leden, zodat je elkaar helpt en van feedback voorziet. Samen weten we meer!

In de Tribe plaatsen we dagelijks een korte tip, info of oefening. Deze zal ongeveer 5 tot 10 minuten van je tijd kosten. Ook bieden we je langere trainingen, specials en interviews. Je bepaalt zelf of je dagelijks inlogt, of om de zoveel tijd alle info tot je wilt nemen.

Business Tribe is geen programma of een training met een startdatum, maar een platform waar we de dagelijks tips, info en opdrachten delen. Ook komen er regelmatig langere trainingen online die je kunt volgen op een zelfgekozen moment in je eigen tempo. Oftewel: je kunt direct van start!

Business Tribe is een platform dat plaatsvindt op onze eigen website. Je hebt er dus geen social media account voor nodig.

Zet je momenteel alle stappen die je zou kunnen zetten om alles uit je bedrijf te halen? Weet je alles van marketing, zijn je advertenties mega-succesvol, ben je een geboren leider, ben je lekker ontspannen, heb je genoeg tijd voor je privé-leven, heb je een topnetwerk, lopen alle processen van een leien dakje, maak je lekker winst, zijn je financiën onder controle, heb je je strategie helder en kun je verkopen als de beste? Als je op al deze vragen JA hebt kunnen antwoorden heb je Business Tribe misschien niet nodig. Anders is Business Tribe de liefdevolle schop onder de kont die je in kleine maar vastberaden stapjes helpt naar grip op en geluk in je bedrijf.

Zolang je bedrijf te maken heeft met onder andere administratie, verkoop, acquisitie, netwerken, prijsbepalingen, aanwezigheid op social media, mindset, marketing, branding en time management is de Business Tribe geschikt voor jou en jouw bedrijf. We delen informatie die voor alle ondernemers van waarde is en richten ons niet op een specifieke branche.

Absoluut! Als je nu aanhaakt, kom je beslagen ten ijs. De informatie en opdrachten zijn onderverdeeld in kleine stapjes, en gaan er niet vanuit dat je al alles weet. Je zou de Tribe kunnen zien als een business school: daar ben je ook nog niet begonnen terwijl je wel al volop leert.

Business Tribe deelt kennis die voor elke ondernemer van toepassing is. De informatie die we delen is gericht op wat jij als eigenaar of medewerker kunt doen om je bedrijf te laten bloeien en zelf productief, succesvol en gelukkig in en aan je bedrijf te werken.

Momenteel is meer dan 40% van de Business Tribe leden langer dan 5 jaar ondernemer, en 35% is al langer dan 10 jaar bezig. De rest is nog geen 5 jaar onderweg of is nog niet begonnen.

Je kunt betalen in maandelijkse termijnen.

De prijs op de website is exclusief 21% BTW.