We starten binnenkort met een nieuwe groep

Slechts twee keer per jaar openen we we de deuren voor het 365 Coachprogramma. We openen onze deuren dit najaar weer. Wie ons langer volgt weet dat wie er vroeg bij is, profiteert van de beste prijs. Wil jij als eerste op de hoogte zijn en de speciale aanbieding als eerste ontvangen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de wachtlijst!

Eindelijk een business programma waarin alles duidelijk wordt vermeld en uitgelegd.

Géraldine

Het is fantastisch om coach te zijn. Je mag andere mensen helpen en daar betalen ze je ook nog eens voor. Ondertussen kun je eindeloos veel bijleren, je omringen met inspirerende mensen en een groot verschil maken in de wereld. Vreemd eigenlijk dat niet iedereen inmiddels coach is. Misschien is dit ook precies waarom je zelf coach bent geworden (of graag wilt worden!). Maar toch durf je de stap nog niet te zetten om er ook volledig voor te gaan. Omdat je niet weet waar je je klanten vandaan moet halen, gewoonweg bang bent voor de mening van anderen of denkt dat er geen plek meer is voor jou omdat er al zoveel coaches zijn.

Weet dan: bijna een kwart van de Nederlanders bezoekt op dit moment een coach of heeft deze ooit bezocht. Mensen die vastlopen in hun carrière, privéleven of allebei schakelen steeds vaker de hulp in van een coach. Coaching is belangrijker dan ooit. Lag er vroeger nog een taboe op het inschakelen van een coach, tegenwoordig is het normaal om hulp te zoeken.

De wereld wacht op je. En met al die andere dingen zoals jezelf in de markt zetten, klanten vinden, de juiste prijzen vragen, je marketing en het het boosten van je zelfvertrouwen als coach gaan wij je helpen in dit programma. Met het stappenplan uit het 365 Coachprogramma heb ook jij binnen no-time een succesvolle coachpraktijk.

Dit is het coachprogramma in het kort:

Het 365 Coachprogramma is geen coachopleiding. Dit programma is het antwoord op het grootste probleem van iedereen met een coachdiploma: klanten vinden. Wij leren je hoe je een coachpraktijk begint en vol krijgt. Het is een programma voor beginnende en ervaren coaches die graag moeiteloos meer klanten willen.

In het programma leer je alles over:

→ Hoe je een magneet wordt voor leuke klanten – terwijl je helemaal jezelf bent
→ Hoe je superveel verkoopt – zonder dat je een goede verkoper moet zijn
Hoe je jouw cliënten enorm kunt helpen – zonder dat je alles hoeft te weten
Hoe je lekker veel geld verdient – zonder je vrijheid in te leveren

365 leerde me hoe ik marketing goed aanpak. Ik weet veel meer over het bereiken van klanten, heb een duidelijke volgorde van stappen en weet wat de juiste programma’s zijn om mee te werken. Marketing is nu zelfs leuk geworden.

Remco

Voor wie is het programma?

Coaches to be

Je hebt al langere tijd het verlangen om mensen te coachen maar je durft nog niet helemaal de stap te zetten. Omdat je het idee hebt niet goed genoeg te zijn, niemand op je zit te wachten of omdat er al veel te veel coaches zijn. Het 365 Coachprogramma helpt je om je over deze drempels heen te zetten en om je droom werkelijkheid te laten worden met fijne klanten, een goed inkomen en superveel plezier!

Beginnende coaches

Je hebt de stap al gezet en profileert je als coach. Maar helaas heb je nog te weinig tijd om echt te investeren in het aantrekken van nieuwe klanten en het doen van de juiste marketing en sales. En dus lukt het nog niet om er echt van te leven. Zonde! In het 365 Coachprogramma gaan we samen aan de slag zodat je straks full-time kunt leven van je praktijk.

Coaches die next level willen gaan

Je coachpraktijk loopt eigenlijk al best goed en je wilt graag doorgroeien. Maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe je verder kunt groeien. Er zijn een aantal krachtige keuzes die je kunt maken in jouw bedrijfsvoering die je direct meer vrije tijd en meer inkomen kunnen opleveren. Het 365 Coachprogramma helpt je om je coachpraktijk next level te brengen zonder dat je er harder voor hoeft te werken.

De 7 stappen voor een bloeiende coachpraktijk

De vraag naar coaching stijgt enorm, maar al die nieuwe klanten gaan niet per se naar de beste coaches. Ze gaan naar coaches die begrijpen hoe je een bloeiende praktijk bouwt. Dat is veel simpeler dan je denkt en kan ook veel sneller dan je denkt. In dit programma ontdek je aan de hand van deze 7 stappen hoe je in no-time een bloeiende business bouwt als coach, zonder dingen te doen die niet bij je passen.
Gewoon ontspannen, als jezelf.

Mindset: zo denk je als succesvolle coach

Coach is een fantastisch vak. Je mag andere mensen helpen (en daar betalen ze je ook nog eens voor), je omringen met inspirerende mensen en een groot verschil maken in de wereld. Toch ervaren veel beginnende of groeiende coaches dit niet. Ze ervaren gedoe, stress, eenzaamheid. In deze module krijg je goed op papier hoe jij jezelf ziet als coach en wat je belemmert om voor de volle 200% te gaan. 

 • Onderzoek jouw intrinsieke motivatie om coach te zijn/worden.
 • Kom erachter waar jij echt goed in bent en wat jouw kracht is als coach.
 • Onderzoek welke overtuigingen jou belemmeren in het bereiken van een bloeiende praktijk.
 • Ontdek hoe jij als coach een positieve en succesvolle mindset kan hebben.

Na de module:

 • Weet je wat jouw intrinsieke motivatie is om coach te zijn.
 • Heb je helder waar jij echt goed in bent en wat jouw kracht is als coach.
 • Ben je bewust van jou belemmerende overtuigingen.
 • Weet je hoe jij als coach een positieve en succesvolle mindset kan hebben.

Positionering: zo vind je jouw beste klant

In Nederland zijn zo’n 100.000 coaches actief. Dat klinkt als heel veel en dat komt voor een groot deel omdat allerlei totaal verschillende soorten coaching op 1 hoop wordt gegooid. Terwijl: je bent nooit zomaar ‘coach’. Je hebt een specifieke specialisatie of methodiek. Het helpt om daar heel expliciet in te zijn en in deze module ontdek je hoe.

 • Kom erachter wat jouw kernwaarden zijn als coach en hoe dit zich vertaalt in je praktijk.
 • Wat is je methodiek? Ontdek of jouw methode van werken in jouw voordeel of nadeel werkt.
 • Onderzoek grondig welk probleem jij oplost als coach. Hoe duidelijker, hoe sterker je positie.
 • Ontdek of je wel de juiste doelgroep target en of je de omvang van je doelgroep kan vergroten.

Na de module:

 • Weet je wat jouw kernwaarden zijn als coach en hoe dit zich vertaalt in je praktijk.
 • Heb je helder of jouw methode van werken in jouw voordeel of nadeel werkt.
 • Heb je helder welk probleem jij oplost als coach. Hoe duidelijker, hoe sterker je positie.
 • Weet je of je wel de juiste doelgroep target en of je de omvang van je doelgroep kan vergroten.

Businessmodel: kies een vorm die past bij jou

Verreweg de meeste coaches werken volgens hetzelfde businessmodel: uurtje, factuurtje. Ofwel: jouw inkomen is rechtstreeks gekoppeld aan het aantal uren dat je werkt. Daarmee bereik je ook snel een plafond, want zelfs als je jouw tarief stevig verhoogt, is het aantal uren in je week nog steeds beperkt. Gelukkig zijn er juist voor coaches heel veel manieren om daar iets aan te doen.

 • We nemen je businessmodel onder de loep. Waar kun je groeien?
 • Je ontdekt wat je werkelijke aanbod is en waar mensen je voor betalen. Inzicht krijgen hierin zal verkopen een stuk eenvoudiger maken.
 • Er zijn een aantal krachtige keuzes die je kunt maken in jouw bedrijfsvoering, om een hoger inkomen te genereren dan je misschien tot vandaag voor mogelijk hield.

Na de training:

 • Heb je een duidelijke focus: je weet waar je kunt groeien aan de hand van je businessmodel.
 • Kun je door inzicht in je aanbod en koopredenen eenvoudiger verkopen.
 • Weet je welke krachtige keuzes je kunt maken in jouw bedrijfsvoering om een hoger inkomen te genereren.

De Hoofdprijs: zo vraag je het juiste tarief

Veel van ons hebben de diepe ingesleten overtuiging dat geld verdienen slecht is – en helemaal als je dat doet met het helpen van andere mensen. Die overtuiging kan je ontzettend in de weg zitten, in het vragen van de juiste prijzen, tijdens het onderhandelen of als je kritiek krijgt. De vraag is alleen: klopt je overtuiging wel? In deze module ga je eindelijk de moeilijke vragen beantwoorden zoals: hoeveel WIL en KAN ik verdienen? 

 • Durf zonder schaamte de goede prijs te bepalen die perfect bij jou past en bij jouw waarde als coach.
 • Ontdek wat jouw ‘financiële identiteit’ is en hoe je dit kunt veranderen voor meer prosperiteit.
 • Leer hoe jij je waarde als coach blijvend kan ontwikkelen en hoe je prijzen daarin mee zullen groeien.
 • Kun je nog meer verdienen dan alleen ‘uurtje factuurtje’? Ontdek het in deze module.

Marketing: zo staan klanten bij je in de rij

Veel coaches vinden ‘marketing’ een moeilijk woord. Moet je dan van die gladde advertenties hebben op social media en de hele tijd vertellen hoe geweldig je bent? Ja, misschien wel. Als dat je stijl is. Maar vaak ook niet – en dat is het leuke van marketing: het is precies wat je er zelf van maakt. . Kom erachter welke marketing het beste past bij jouw praktijk en dienst. Waarom zou iemand iets moeten kopen bij jou? 

 • Vertaal jouw merkbelofte naar een succesvolle marketingstijl.
 • Leer de echte techniek achter marketing: het is niet alleen creatief zijn!
 • Ontdek welke shortcuts er bestaan om gemakkelijk klanten te bereiken.
 • Ontdek welke 3 onmisbare fases er zijn in marketing en sales.
 • Onderzoek welke vorm van digitale bestaan het beste bij jou past: van je website, sociale media tot aan advertenties.
 • Vind het antwoord op de vraag: hoe blijf ik boeiend voor mijn klanten?

Sales: Zo ben je altijd uitverkocht (op een integere manier)

Verkopen is niks anders dan het overbrengen van vertrouwen en enthousiasme. En belangrijker nog: veel meer dan een vaardigheid (iets wat jij goed moet kunnen), is de inrichting van een proces. Wat je ideeën over verkopen ook zijn: jij kunt dit ook – en beter dan je nu denkt. Ontdek hoe jij stap voor stap mensen naar een deal gaat begeleiden.

 • Ontdek wat je écht verkoopt als coach en dus wat ook helemaal niet.
 • Ontdek de drie misverstanden over verkopen en hoe je ze kunt voorkomen.
 • Maak een ijzersterke verkooppagina! De belangrijkste pagina op je website.
 • Ontwikkel je eigen verkoopstrategie: van verkoopgesprek tot aan je offertes toe
 • Bepaal je autoriteit op de markt en bind je klanten aan je!
 • Onderzoek wat de bezwaren kunnen zijn van je klanten: hoe ga je hier straks mee om? En hoe kun je ze weerleggen?

In deze module leer je hoe je je verkoopvaardigheden kunt ontwikkelen om potentiële klanten te overtuigen van de waarde van je coachingdiensten.

Impact: Zo blijf je ontspannen groeien

De makkelijkste klanten zijn de klanten die je al hebt. Je traject is afgerond, klant is tevreden, rekening is betaald. Hoe ga je nu verder? Voor een groeiende en moeiteloze coachpraktijk zijn je huidige klanten de snelste weg naar nieuwe klanten. Maak jij straks het verschil in het leven van honderden (misschien wel duizenden!) mensen? In deze module leer je hoe je dat kunt organiseren.

 • Ontdek hoe jij levens kunt veranderen op grote schaal en je klantenbestand kan uitbreiden.
 • Tips die je kunt meenemen om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor jouw ideale praktijk
 • Met meer klanten, hogere prijzen, wordt jouw tijd steeds schaarser: Creëer een werkflow waarmee je meer verdient maar nog steeds ontspannen bent.

Dit is waarom het fijn is om een succesvolle coach te zijn:

 • Genoeg klanten; je weet hoe je jezelf moet laten opvallen en belangrijker nog: klanten weten jou te vinden!
 • Geld in overvloed; je staat voor wat je waard bent en verdient daarmee meer dan genoeg om van rond te kunnen komen
 • Meer vrijheid; jij bepaalt je schema en hebt daardoor meer rust en regie in je leven
 • Meer impact; je kunt impact maken op het leven van honderden mensen
 • Kneiterveel plezier; je doet niet alleen waar je goed in bent, maar ook wat je leuk vindt! Geld verdienen met je passie dus. 
 • Meer rust en vertrouwen; Je straalt als coach en in je werk en hebt meer zelfvertrouwen! 

Grote dromen of ambities beginnen klein

Ook 365 begon ooit klein. Nu bereiken we wekelijks 2 miljoen mensen op sociale media, zijn er meer dan 150.000 boeken verkocht en hebben we al meer dan 100.000 mensen mogen coachen in de afgelopen 12 jaar. Hoe we dit bereikt hebben? Dat gaan we je precies vertellen!

Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. En daar hebben wij ook jou als coach bij nodig. We delen daarom met alle liefde onze succesformule voor een bloeiende coachpraktijk met je. We gaan je helpen met het worden van een fijne zelfverzekerde coach én delen al onze geheimen met je, zodat mensen je ook weten te vinden (in plaats van dat je jouw klanten zelf moet gaan zoeken). Ja, er zijn veel coaches en dat is maar goed ook! Zo leert iedereen in innerlijke vrede leven en creëren we vanzelf wereldvrede.

Oprichters David & Arjan zijn de besten in hun vak als het gaat om authentiek, oprecht en transparant ondernemen vanuit menselijkheid en hun eigen persoonlijke missie.

Frankwatching

Wanneer kan ik starten met het 365 Coachprogramma?

Twee keer per jaar openen we we de deuren voor het 365 Coachprogramma. We starten dit najaar weer met een nieuwe groep deelnemers. Let op: de verkoop voor deze groep is nog niet gestart. Je kunt je wel vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. Heb je een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Wil jij stap voor stap naar een bloeiende coachpraktijk?

Het programma volgen kan dit najaar weer, meld je nu aan voor de wachtlijst

Het 365 Coachprogramma

Start dit najaar

€2500
 • Volledige online programma met 104 (video)lessen (€3500)
 • Inclusief MasterMinds (Coachcalls) met Arjan / David (€1500)
 • Inclusief bonus-pakket met verdiepende online trainingen t.w.v. 3200 euro

“Maar… hoe weet ik of dit ook voor mij werkt?”

Maar wat als het wel werkt? Hoe ziet je leven er dan uit? Stel je voor hoe het zou zijn als je elke dag mensen kunt helpen op jouw manier – en ze je er ook nog graag voor betalen? Hoe zou je leven er dan uit zien? De #1 reden waarom veel mensen geen bloeiende praktijk als coach hebben (terwijl dat wel een diepe wens van ze is): ze saboteren zichzelf. Daarmee houden ze niet alleen zichzelf klein, maar houden ze hun gave ook weg bij anderen. Of dit ook voor jou werkt heb je zelf in handen. Durf je geld, tijd en energie te investeren? Dan beloven we je dat je een heel eind zult komen! 

Of lees de verhalen van deze Coachprogramma deelnemers:

Toen ik aan het programma begon was ik nog niet gestart als coach. Wat ik na nog geen 2 maanden na de start al heb bereikt: ik schrijf een ebook, ik maak zelf een website, ik heb mijn missie en doelgroep duidelijk en ik heb een programma aanbod ipv diensten. Daarnaast 

Roos Bockting

Lees het hele verhaal

Door het Coachprogramma heb ik mijn eerste ideale klant (tegen een ideale prijs) binnen en lopen mijn socials goed. Ik heb qua financiën zoveel geleerd over het concept overvloed en pas dat direct toe. Ik heb de investering van het programma binnen 3 maanden al terugverdiend!

Ivo Recourt

Dit was precies wat ik nodig had om te gaan starten. Ik wilde wel maar wist niet hoe. Nu wel met een duidelijke volgorde en hulp dmv juiste programma’s om mee te werken, zoals Phoenix en mailblue. Mijn eerdere doel om binnen een jaar zelfstandig te zijn (zonder loondienst) lijkt nu na een half jaar al in zicht! Marketing is geen belemmering meer, maar leuk geworden.

Remco van der Linden

“Maar.. Er zijn al zoveel coaches”

Onzin. Kijk maar om je heen. Hoeveel mensen met stress, somberheid, lichamelijke issues, relatieproblemen, geldzorgen en meer zie je wel niet? Er zijn niet te veel coaches in Nederland, er zijn er te weinigSteeds meer mensen zoeken actief naar coaching, er worden serieuze tarieven betaald en je hulp is nog nooit zó nodig geweest in deze onrustige wereld als nu.

Als je het verlangen hebt om te coachen: ga ervoor! Je bent hard nodig en er zijn meer dan genoeg klanten.

We starten binnenkort met een nieuwe groep…

Slechts twee keer per jaar openen we we de deuren voor het 365 Coachprogramma. We openen onze deuren dit najaarr weer. Wie ons langer volgt weet dat wie er vroeg bij is, profiteert van de beste prijs. Wil jij als eerste op de hoogte zijn en de speciale aanbieding als eerste ontvangen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor de wachtlijst!

Wat krijg je allemaal?

In het 365 programma doorloop je de 7 onmisbare stappen om de succesvolle coach te worden waar je van droomt.

David en arjan MR

 • Volledige online programma met 104 (video)lessen inclusief worksheets en templates (t.w.v. €3500)
 • Elke 4-6 weken een live online coach call (MasterMind) met Arjan / David (t.w.v. €3000 voor een jaar)
 • Toegang tot community met 50.000+ eerste klanten + mede-coaches die dezelfde reis maken  (t.w.v. €1000)
 • BONUS: 16 verdiepende trainingen over video-marketing, mails schrijven, goede prijzen vragen en adverteren van de belangrijkste experts (o.a. met Zarayda Groenhart en Mark Tigchelaar) in Nederland (t.w.v. €3200)

Alles voor slechts 2500,-

Let op: het is momenteel niet mogelijk om te starten met dit programma. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer de verkoop is geopend. 

Zij gingen je al voor:

In een aantal openhartige interviews vertellen deelnemers waarom ze besloten deel te nemen aan het coachprogramma, de lessen die ze geleerd hebben én hoe hun leven en business er nu uitziet. De resultaten zijn indrukwekkend!

 • Coaching
 • Echte verhalen

Géraldine: “Ik wilde stoppen met ploeteren als coach, maar nu heb ik meer klanten én omzet.”

Lees meer

1192 Views

Coachprogramma
 • Coaching

Remco: “Dankzij het Coachprogramma kan ik mijn missie waarmaken: depressie de wereld uit helpen.”

Lees meer

1219 Views

 • Coaching
 • Ondernemen

Ivo: “Na 22 jaar bij Defensie en de politie coach ik nu mensen in hoog-risico-beroepen om vaker kwetsbaar te zijn.”

Lees meer

1689 Views

Nog 2 redenen waarom je dit programma niet wilt missen als coach

Toegang tot de coach community (twv 1000 euro)

Als deelnemer krijg je toegang tot de besloten coach community om te netwerken en te sparren. Zo hoef je het niet alleen te doen en kun je leren van andere coaches. Daarnaast krijg je een unieke toegang tot meer dan 50.000 mogelijke eerste klanten in de 365 Academy.

Live coachingcalls (MasterMinds) (twv 3000 euro)

Bij het programma krijg je iedere 4-6 weken live & online Coach Calls (MasterMinds) met Arjan of David. Zo lang als dat je het programma volgt. Je kunt hier terecht met al je vragen en om advies vragen. Een unieke kans!

Ik ben een enorme uitsteller, maar mede dankzij het Buddy en community systeem, ben ik gemotiveerd om de lessen te doen en blijf ik ermee bezig. De werkbladen geven me steun als ik vastloop.

Monique

Ik heb het 365 Coachprogramma afgerond. Ik werd er heel enthousiast van! Waarom?
1. Op eigen tempo werken
2. Aan alle facetten betreffende opzetten eigen coachingspraktijk is gedacht
3. 100+ aandachtspunten zijn in korte, praktische en duidelijke

Frans Vriend

Lees het hele verhaal

Wat ben ik trots op mezelf…na 30 jaar zelfstandige van 1 op 1, was mijn doel met deze cursus te volgen te kijken of ik een jaartraject kon verkopen voor een groep mensen. Ik leerde hier eerst te verkopen en dan aan de slag te gaan. Het is mij echt goed gelukt. De investering die ik hier maakte heb ik al goed terugverdiend!

Nancy Lemont

"Ik geloof dat de wereld niet teveel coaches heeft, maar er juist méér nodig heeft"

Oprichter van 365, programma-maker en coach

Ik ben Arjan en je kent mij en David de Kock van 365 Dagen Succesvol. We hebben de afgelopen tien jaar al honderdduizenden mensen mogen coachen. En omdat wij zo geloven in de kracht van coaching besloot ik om al onze ervaringen, fuck-ups, geheimen en succesverhalen te bundelen in een gloednieuwe coachprogramma om je te helpen naar jouw droom tot een succesvolle coach carrière te realiseren. Ik geloof namelijk dat de wereld niet te veel coaches heeft, maar er juist méér nodig heeft. Liefdevolle, betrokken, talentvolle en succesvolle coaches, die op ontspannen wijze veel fijne nieuwe klanten vinden, zichzelf helder profileren en die royaal kunnen leven van wat ze doen. Is dit ook jouw droom? Dan ben je van harte welkom!

– Arjan

Wil jij stap voor stap naar een bloeiende coachpraktijk?

Het programma volgen kan weer vanaf dit najaar, meld je nu aan voor de wachtlijst

Het 365 Coachprogramma

Start dit najaar

€2500
 • Volledige online programma met 104 (video)lessen (€3500)
 • Inclusief MasterMinds (Coachcalls) met Arjan / David (€1500)
 • Inclusief bonus-pakket met verdiepende online trainingen t.w.v. 3200 euro

Heb je tot hier gelezen en ben je nog overtuigd?

Luister dan eens naar onze exclusieve podcastserie die we speciaal voor coaches hebben gemaakt. Of meld je gewoon even aan voor de wachtlijst dan houden we je op de hoogte en sturen we je wat extra informatie toe.

“Ik hou niet van geld vragen”

Misschien ben je iemand die het liefste alles gratis zou doen. Als er maar genoeg geld op de plank lag, hoefde je dat niet aan je klanten te vragen en kon je iedereen helpen. Toch is dat een misverstand. Geld vragen helpt namelijk niet alleen jou als coach, maar ook je coachee. Bedenk eens: Is de kans groter dat je vaker gaat sporten als je een abonnement hebt op de sportschool van €20,- per maand? Juist! Jij bent de stok achter de deur voor je klanten! 

“Ik hou niet van marketing en sales”

Je bent een coach! Misschien voelt het soms zo, maar reken maar dat je niet de eerste bent die van te voren denkt een hekel te hebben aan alles wat ruikt naar commercie, geld verdienen of sales en marketing. Het goede nieuws: je hebt er geen hekel aan, ook al denk je nu van wel. Waar het misgaat, is dat veel beginnende coaches niet weten wat marketing en sales werkelijk is en ze niet weten hoe je het in kunt zetten op een manier die bij je past.

“Ik heb geen ervaring als coach”

De definitie van ergens mee beginnen, is dat je er geen ervaring mee hebt. Dat hoeft geen probleem te zijn. Het wordt pas een probleem wanneer je gelooft dat het gebrek aan ervaring je in de weg zit. Hoe kun je weten of jouw overtuiging klopt als je het nooit probeert? Juist! Dit is het moment om het te ontdekken.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. 

Word onderdeel van een ijzersterke community met mede-coaches en ga samen voor succes! Dit betekent dat je 1 van de grootste hordes als coach niet hoeft te nemen: je hoeft het vanaf nu nooit meer alleen te doen.

Als eerste op de hoogte worden gebracht als de deuren openen? Meld je dan aan voor de wachtlijst!
Heb je alvast een vraag? Stuur ons dan een whatsapp berichtje met je vragen via 0621997689.

Praktische info en veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 7 uur | gemiddeld 16 weken
 • Certificaat van deelname

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over dit programma of twijfel je nog? Mail ons gerust al je vragen via support@365dagensuccesvol.nl. Een adviesgesprek aanvragen kan ook, dan kijken we samen of dit programma wel bij je past. Of ga er gewoon voor. Het zal je ondernemers-mindset veranderen en direct al eye-openers geven. Beloofd.

Of je al jaren in het coachvak zit, pas bent begonnen of benieuwd bent of jij coach kunt worden, dit programma zal je coach-carrière transformeren. Er staat een ontzettend uitgebreid programma voor je klaar waarmee je elke droom als coach kunt waarmaken. Wat je ambitie ook is, het programma biedt je handvatten en tools om te floreren als coach. Van marketing tot je businessmodel, je prijzen en je positionering: het komt allemaal aan bod.

Nee, het 365 Coachprogramma is geen coachopleiding. Daarmee zouden we elke coach en coachopleiding te kort doen. Een relatiecoach moet iets heel anders kunnen en weten dan een ademcoach en een paardencoach heeft weer niks aan businesscoach tips.

Maar wat is het dan wel?
Dit programma is het antwoord op het grootste probleem van iedereen met een coachdiploma: klanten vinden. Wij leren je hoe je een coachpraktijk begint en vol krijgt.

Jij weet hoe je moet coachen, wij weten hoe je klanten vindt die door jou gecoacht willen worden.

Je haalt eruit wat je er in stopt. Met alles in het leven geldt eigenlijk: “dat wat je aandacht geeft groeit”. Er staat onwijs veel voor je klaar: meer dan 100 lessen, coach calls met Arjan, 16 extra bonustrainingen vol interessante groeitips, een software pakket om direct te starten en nog veel meer. Hier kun je in een rap tempo doorheen lopen, of je doet het met aandacht en integreert het direct in je leven en je business. Ons advies: pak eruit wat je eruit wilt halen. Je hoeft het programma niet van A tot Z te volgen om er wel je succes mee te bewerkstelligen. Heb jij het idee dat je je businessmodel al helder hebt en dat je vooral nog veel kan leren en ontwikkelen in marketing en sales? Dan stop je daar je tijd en energie in!

De training bestaat uit 104 (video) lessen en wordt gegeven door Arjan Vergeer. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. De 365 Academy draait op het Huddle platform. Dit kun je via desktop of mobiele app gebruiken. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van via e-mail. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 50.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt. Wil je bijvoorbeeld advies op je nieuwe aanbod of je nieuwe website? Dan kun je direct feedback uitvragen bij je doelgroep. Onwijs waardevol!

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken. Na afronding van de training krijg je een certificaat.

Tijdens de live Coach Calls met Arjan heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen of om advies te vragen. Dit kan over alle onderdelen van het programma gaan of over jouw proces om een succesvolle coach te worden. Deze MasterMind sessies zullen plaatsvinden in Zoom, samen met alle andere deelnemers van het programma. Ook als je zelf geen vraag hebt zijn deze Coach Calls erg waardevol. Er valt namelijk altijd wat te leren, iets waar je bijvoorbeeld zelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. De Coach Calls vinden eens per 4-6 weken plaats en zullen ook opgenomen worden zodat je ze later ook op je gemak terug kunt kijken.

In de werkboeken staat kort en bondig alle informatie en oefeningen, die we in de training geven, maar dan zonder de voorbeelden en extra uitleg. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken. Je vindt jouw werkboek bij iedere module van jouw training in de 365 Academy, te downloaden in pdf. 

De bonus met verdiepende trainingen bestaat uit 16 waardevolle trainingen van grote Nederlandse expert. Het gaat hier om verdieping in een specifiek onderwerp of expertise zoals video’s maken, e-mailmarketing, online adverteren of community’s bouwen. De bonus bestaat onder andere uit de volgende trainingen:

 • Online training Winstgevende verkooppagina’s schrijven met expert Eric de Jong
 • Online training Maak sales leuk en eenvoudig met expert André Hagelen  
 • Online training Groeien door video met expert Zarayda Groenhart
 • Online training Profit first – in 3 stappen een winstgevend bedrijf met expert Femke Hogema 
 • Online training Start je eigen community met expert Maartje Blijleven 
 • Online training Online Adverteren met expert Chris van der Krieke