We nodigen je van harte uit om in september met David samen te avonturieren op het waanzinnige pad van wonderen. Samen naar binnen keren. Afscheid nemen van oude patronen en oude pijn. Ruimte maken om het nieuwe te verwelkomen. Geboren te laten worden. De wijsheid van jezelf en anderen te ontmoeten door bij elkaar te zijn en te delen.

Wees welkom. Laten we het leven licht en leuk maken. Vrede stichten, vrijheid kiezen en vreugde creëren. Wakker je intuitief weten aan, ontmoet je innerlijk altaar, maak kennis met de wonderstaat, kom thuis bij wie jij ten diepste bent, leer leven vanuit verdedigingsloosheid, en neem de wonderen die op je pad komen waar.

Voor wie is dit programma?

Het Diamond programma is voor jou als je voelt dat dit pad – van wonderen en non-dualiteit – het pad voor jou is. Je wilt je graag verder verdiepen in spiritualiteit, verbinding en de zin van het leven.

Je gaat op zoek naar een mooie balans tussen laagdrempelige “quick fixes” en diepe transformaties aan de hand van de Miracle Roadmap methodiek én Een Cursus in Wonderen. We helpen je met het integreren van de methodiek in je dagelijkse leven en nemen je aan de hand om de vertaalslag te maken. Zodat je er niet alleen zelf van profiteert, maar het ook met je omgeving kunt delen.

Het programma is voor iedereen die behoefte heeft aan geweldige begeleiding en groei. Die behoefte heeft aan verdieping in het leven en dit wil doen in een kleine groep gelijkgestemden onder begeleiding van David de Kock. Gedurende vijf maanden komen we bij elkaar om lessen uit de cursus te oefenen en te ervaren.

Wat houdt het Diamond programma in?

Het 365 Diamond programma is een krachtig programma bestaande uit twee onderdelen: de Cursus in Wonderen en de Miracle Roadmap methodiek.

De Miracle Roadmap methodiek.
Dit is de methodiek die we gebruiken in ons populaire Miracle Roadmap programma. Miracle Roadmap is een magische reis waarin je een nieuwe manier van kijken, voelen, denken en vertrouwen zult ontwikkelen. Het is een ontdekkingsreis van 100 dagen en heeft betrekking op de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Als onderdeel van het Diamond programma volg je de 4 live seminars en 5 online sessies die bij dit programma horen én krijg je iedere dag een oefening. Klik hier om meer te lezen over Miracle Roadmap.

Een Cursus in Wonderen.
Wanneer je kiest voor het Miracle Roadmap Diamond programma word je onderdeel van een klein intiem groepje waarmee je nog meer de diepte ingaat over thema’s als non-dualiteit, het ego, innerlijke rust, bewustwording en zelfacceptatie. Dit doen we aan de hand van het boek Een Cursus in Wonderen. Je krijgt vijf live Een Cursus in Wonderen bijeenkomsten met David in intieme setting – waar je in een klein groepje aan de slag gaat met bijzondere lessen uit Een Cursus in Wonderen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Veenendaal voorafgaand aan de Miracle Roadmap dagen. Daarnaast kom je vijf keer online bij elkaar – samen met David – om je voortgang te bespreken en ervaringen te delen.

Miracle Roadmap Diamond is een once in a lifetime ervaring in een heel klein groepje met David en we gunnen het iedereen

We snappen echter ook dat het niet voor iedereen geschikt is en zijn op zoek naar een klein groepje zeer gecommitteerde deelnemers. Omdat we het programma intiem en persoonlijk willen houden is er beperkt plek. Ben je net zo enthousiast over Een Cursus in Wonderen als David en wil je samen dit pad belopen? We geven dit diepe transformerende programma voorlopig slechts een keer, dus dit is je kans om dit samen met David in een klein groepje te ervaren.

Dit programma is iets voor jou als je behoefte hebt:

 • Tot je kern te komen en thuiskomen bij wie je nu echt bent
 • Daadwerkelijk toe te passen wat je aan kennis hebt opgedaan
 • Af te rekenen met diepere blokkades en strubbelingen
 • Je een ander mens te voelen en leven vanuit innerlijke vrede
 • Aan verdergaande bewustwording, zelfacceptatie, groter zelfvertrouwen
 • Liefdevolle omgeving van een cirkel vol gelijkgestemden en samen een laag dieper te gaan
 • Om de tijd en ruimte te hebben om stil te staan en te zijn met wat is
 • Je op een dieper niveau echt vrij te voelen
 • Samen met David te verdiepen in Een Cursus in Wonderen

Dit is wat je allemaal krijgt

1: Vijf live Cursus in Wonderen bijeenkomsten met David in intieme setting (4500 euro)
waar je in een klein groepje aan de slag gaat met bijzondere lessen uit Een Cursus in Wonderen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Veenendaal en vinden plaats op de avond voor de Miracle Roadmap live dagen.

2: Vijf online Cursus in Wonderen sessies met David (2500 euro)
om je voortgang te bespreken en ervaringen te delen.

3: Een krachtige Diamond cirkel + ervaren Cursus in Wonderen Coach (1500 euro)
zodat je met gelijkgestemden gelijk de diepte in kunt gaan.

4: Diner, hapjes en drankjes tijdens de live Diamond bijeenkomsten (250 euro)

5: Bijzonder welkomstpakket (150 euro)
incl. Een Cursus in Wonderen Boek en een aantal verrassingen

6: Cursus in Wonderen meditatie pakket (100 euro)
David neemt je via meditaties mee naar de belangrijkste basisprincipes uit een Cursus in Wonderen. Met steeds meer stilte om de innerlijke antwoorden te kunnen horen.

7: Het compleet vernieuwde Miracle Roadmap programma met elke dag een videoles (2000 euro)
met prachtige inzichten en oefeningen uit de filosofie en non-dualiteit, om nog sneller tot je eigen essentie te komen. We delen elke dag in een klein videolesje een inzicht met je, zodat je meer voorkennis hebt op de livedagen en Roadmap Sessies en we nog sneller de diepte in kunnen gaan.

8: Vier indrukwekkende magische live dagen met David (4000 euro)
met live coaching, indrukwekkende oefeningen, life changing meditaties en familieopstellingen 

9: Vijf Online Roadmap Sessies met Arjan (2500 euro)
met de nieuwste mindblowing inzichten en praktische oefeningen zodat je zichtbaar en voelbaar resultaat manifesteert

Totale waarde €17.500

Ons meest volledige en uitgebreide programma ooit voor 4997 euro!

Er is slechts plek voor 50 mensen en de eerste 30 plekken zijn al vergeven (dit ging veel sneller dan we hadden verwacht). Dus als je voelt dat dit programma voor jou is, ga er dan voor!

 

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met het Miracle Roadmap Diamond Programma? Wil je meer weten over wat Een Cursus in Wonderen nou precies inhoudt? 

Meld je aan voor de Diamond Kennismaking met David. De sessie is online, via Zoom, live met jou aan de ene en David aan de andere kant van het scherm. Er is ruimte om je vragen te stellen aan David. Ook verplicht het je tot niks: het is een vrijblijvende manier om te onderzoeken of je jezelf nu deze wonderen en wijsheid gunt.

Ga jij voor het Diamond programma?

We geven dit diepe transformerende programma voorlopig slechts een keer, dus dit is je kans om dit samen met David in een klein groepje te ervaren

Meest voordelige optie

Dit krijg je:
 • Vijf live Cursus in Wonderen bijeenkomsten met David in intieme setting (4500 euro) inclusief diner, hapjes en drankjes (250 euro)
 • Vijf online Cursus in Wonderen sessies met David (2500 euro)
 • Een krachtige Diamond cirkel + ervaren Cursus in Wonderen Coach (1500 euro)
 • Het compleet vernieuwde Miracle Roadmap programma met elke dag een videoles (2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische live dagen met David (4000 euro) en 5 Online Roadmap Sessies met Arjan (2500 euro)
En krijg nu tijdelijk ook nog deze bonus:
 • Het populaire Deal with It programma twv 1000 euro

Betaal in 8 termijnen

Dit krijg je:
 • Vijf live Cursus in Wonderen bijeenkomsten met David in intieme setting (4500 euro) inclusief diner, hapjes en drankjes (250 euro)
 • Vijf online Cursus in Wonderen sessies met David (2500 euro)
 • Een krachtige Diamond cirkel + ervaren Cursus in Wonderen Coach (1500 euro)
 • Het compleet vernieuwde Miracle Roadmap programma met elke dag een videoles (2000 euro)
 • 4 indrukwekkende magische live dagen met David (4000 euro) en 5 Online Roadmap Sessies met Arjan (2500 euro)
En krijg nu tijdelijk ook nog deze bonus:
 • Het populaire Deal with It programma twv 1000 euro

Heb je nog vragen of twijfel je?
Ons team zit klaar voor je! We kijken graag samen met je of het programma bij je past en beantwoorden met liefde al je vragen. Stuur ons heel eenvoudig een Whatsapp bericht (0621997689) en dan spreken we elkaar daar.

Waar en wanneer is het?

Het programma zal starten met een online kick-off op maandag 9 september van 20.00 uur tot 21.00 uur. Vervolgens gaan we 100 dagen met elkaar op reis en komen we meerdere malen bij elkaar. Dit zal ofwel online zijn tijdens de online sessies of we zien elkaar in Veenendaal tijdens de live bijeenkomsten. Alle live Cursus in Wonderen bijeenkomsten vinden plaats in Downtown Veenendaal. De vier live magische Miracle Roadmap dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal. Beide zijn fijne locaties die goed bereikbaar zijn met zowel openbaar vervoer als de auto.

We hebben alle data voor je op een rij gezet:

Donderdag 26 september 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 24 oktober 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 28 november 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 19 december 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 9 januari 09:00 – 11:00 uur

Deze dagen zijn in Downtown Veenendaal.

Donderdag 12 september 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 10 oktober 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 14 november 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 12 december 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 16 januari 19:45 – 22:15 uur

De diners zijn voorafgaand aan de avonden vanaf 18.00 uur.

 • Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
 • Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn je gehele programma terug te kijken.

 • Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

Deze dagen zijn in de Basiliek in Veenendaal.

“Als je vrij bent van wie je denkt te moeten zijn, dan ben je vrij om te zijn wie je bent.”

Wij geloven dat je niet iets hoeft te worden, wat je al lang bent. Dat in het dualistische denken vol hekjes en hokjes, niet de antwoorden liggen. Dat we niet al die losse golfjes zijn die zo druk kijken naar elkaar, maar dat we de eindeloze oceaan zijn die eronder ligt.

Wil jij tot in de diepste kern thuiskomen bij jezelf? Niet om iets te overwinnen, maar juist om vrede te sluiten. Niet om jezelf te bewijzen, maar juist om jezelf te omarmen. Sluit je dan aan bij deze kleine groep van gelijkgestemden en ga samen met hen en David op een bijzondere reis.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het Miracle Roadmap Diamond programma of twijfel je nog? Stuur ons dan even een Whatsapp bericht (0621997689) met je vragen. Of zet gewoon die eerste stap en ga ervoor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Het Diamond programma is voor jou als je voelt dat dit pad – van wonderen en non-dualiteit – het pad voor jou is. Je wilt je graag verder verdiepen in spiritualiteit, verbinding en de zin van het leven.

Je gaat op zoek naar een mooie balans tussen laagdrempelige “quick fixes” en diepe transformaties aan de hand van de Miracle Roadmap methodiek én Een Cursus in Wonderen. We helpen je met het integreren van de methodiek in je dagelijkse leven en nemen je aan de hand om de vertaalslag te maken. Zodat je er niet alleen zelf van profiteert, maar het ook met je omgeving kunt delen.

Het programma is voor iedereen die behoefte heeft aan geweldige begeleiding en groei. Die behoefte hebben aan verdieping in het leven en dit willen doen in een kleine groep gelijkgestemden onder begeleiding van David de Kock. Gedurende vijf maanden komen we bij elkaar om lessen uit de cursus te oefenen en te ervaren.

De live magische Miracle Roadmap dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal. De live Cursus in Wonderen avonden vinden altijd plaats in Downtown Veenendaal. Beide zijn fijne locaties die goed bereikbaar zijn met zowel openbaar vervoer als de auto.

Houd rekening met de volgende data:

Online kick-off
Maandag 9 september 20.00 – 21.00 uur

De magische Cursus in Wonderen avonden zijn op:
Donderdag 12 september 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 10 oktober 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 14 november 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 12 december 19:45 – 22:15 uur
Donderdag 16 januari 19:45 – 22:15 uur

Locatie: Downtown Veenendaal

De diners zijn voorafgaand aan de avonden vanaf 18.00 uur.

De online Cursus in Wonderen sessies zijn op:
Donderdag 26 september 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 24 oktober 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 28 november 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 19 december 09:00 – 11:00 uur
Donderdag 9 januari 09:00 – 11:00 uur

De online Roadmap sessies worden gegeven op:
Woensdag 11 september 9.00 – 11.00 uur
Woensdag 2 oktober 9.00 – 11.00 uur
Woensdag 6 november 9.00 – 11.00 uur
Woensdag 27 november 9.00 – 11.00 uur
Woensdag 18 december 9.00 – 11.00 uur

Deze sessies zijn je gehele programma terug te kijken.

De magische live dagen in Veenendaal vinden plaats op:
Vrijdag 13 september 10.00 – 18.30 uur
Vrijdag 11 oktober 10.00 – 18.30 uur
Vrijdag 15 november 10.00 – 18.30 uur
Vrijdag 13 december 10.00 – 18.30 uur

Locatie: de Basiliek Veenendaal

 

Het 365 Diamond programma is een krachtig programma bestaande uit twee onderdelen: de Cursus in Wonderen en de Miracle Roadmap methodiek. Naast dat je dus het reguliere Miracle Roadmap programma doorloopt, word je in het Diamond programma ook onderdeel van een klein intiem groepje waarmee je nog meer de diepte ingaat over thema’s als non-dualiteit, het ego, innerlijke rust, bewustwording en zelfacceptatie. Dit doen we aan de hand van het boek Een Cursus in Wonderen.

Je krijgt vijf live Een Cursus in Wonderen bijeenkomsten met David in intieme setting – waar je in een klein groepje aan de slag gaat met bijzondere lessen uit Een Cursus in Wonderen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Veenendaal voorafgaand aan de Miracle Roadmap dagen. Daarnaast kom je vijf keer online bij elkaar – samen met David – om je voortgang te bespreken en ervaringen te delen.

Ja, dat kan. Je kunt in 4 of 8 maandelijkse termijnen betalen.

Snappen we. Gelukkig zijn er altijd meer opties dan je nu denkt. We onderzoeken graag samen met jou hoe het voor jou mogelijk is. Maar voordat we dat doen, check eerst eens dit: is geld werkelijk het probleem? Bij heel veel mensen blijkt namelijk dat het wel te organiseren valt, maar dat het gewoon spannend is. Dat spannende gevoel zal nog wel even blijven en dat is precies goed. Bij mensen die het het meeste spannend vinden, is de doorbraak of transformatie vaak het grootst. Omdat er de meeste noodzaak is. Dus stel jezelf een andere vraag. Niet: kan ik het betalen? Maar: hoe ga ik het mogelijk maken? Want dat het zich dubbel en dwars terugverdient, hebben al je voorgangers al lang bewezen.

Wil je er met ons over sparren? Stuur ons een berichtje op whatsapp (0621997689) of een mailtje naar support@365dagensuccesvol.nl.