365 DICHTBIJ

Met 365 Dichtbij ontdek wie je bent, wat je wilt en hoe je keuzes maakt die bij je passen

De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. Weer een dag vol geploeter, stress, onzekerheid of gedoe. Je vóelt hoe de tijd tussen je vingers doorglijdt. Ga je leven eens na.

Leef jij je leven zoals je dat écht wilt?

Hoe gaat het op dit moment? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Je voelt diep vanbinnen dat er méér in zit, in jou en in je leven. Je weet dat je méér kunt, méér verdient misschien zelfs. Maar waar begin je?

365 Dichtbij in het kort

365 Dichtbij: hét programma voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen gebaseerd op de bewezen 365-methodiek.

 •  4 maanden aan de slag met de 365-methodiek
 • In 6 behapbare stappen van dromen naar doen
 • Niet alleen, maar samen met cirkelgenoten in je buurt 
365
Stel je eens voor

Hoe zou het zijn als je wél jouw gelukkigste leven zou leven?

Je krijgt vaak genoeg goedbedoelde adviezen. Je leest inspirerende boeken. Je kijkt naar motiverende video’s. Maar je komt maar niet vooruit. Misschien zet je jezelf opzij, of laat je je tegenhouden door anderen in je leven. Je ouders, je partner, je baas. Misschien vertel je jezelf ook wel dat het zo goed genoeg is. En zo plof je elke avond weer uitgeput op de bank.

Het kan ook anders

Stel je voor hoe het zou zijn als je wél jouw gelukkigste leven zou leven. Als je weer barst van de energie, liefde voelt en lacht van oor tot oor. Een hoger cijfer voor jouw leven is nu dichterbij met 365 Dichtbij.

Na een ontdekkingsreis met 365 Dichtbij weet jij wie je écht bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt.

Niet eenmalig, maar voor de rest van je leven

 • Je hebt antwoorden gekregen op belangrijke levensvragen: wie ben je, waar sta je voor en hoe maak je krachtige keuzes op jouw voorwaarden?
 • Je weet eindelijk hoe je in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en hoe je jouw leven vormt zoals jij het wilt;
 • Je luistert weer naar jezelf en laat je niet meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen;
 • Je zit weer vol energie, haalt voldoening uit wat je doet, voelt liefde en leeft in overvloed;

Gemaakt door een team van (gz)-psychologen en coaches

Onze programma’s zijn gemaakt door een team van (gz)-psychologen en coaches. We hebben het enorme scala aan instrumenten om je leven te verbeteren samengebracht tot 1 superkrachtige methodiek. Daarom herken je elementen uit onder andere de positieve psychologie, systeemopstellingen, NLP, de stoïcijnse filosofie, management literatuur, cognitieve gedragstherapie en meditatie in onze programma’s.

365 Dichtbij is écht iets voor jou als je:

 • voelt dat je méér wilt, méér kunt en méér verdient in je leven;
 • jezelf weer terug wil vinden en eigen keuzes wilt leren maken;
 • vastzit in je werk of je relatie en je toe bent aan een volgende stap, maar het moeilijk vindt om dat in gang te zetten;
 • klaar bent met maar blijven dromen en nu eindelijk wilt doen;
 • niet meer alleen wil aanmodderen, maar het samen laat slagen;
 • wil leren omgaan met tegenspoed, óók als je er geen invloed op hebt.

De ideale mix van online en offline in één programma

Je bent al vaak genoeg op jezelf aangewezen.

Wat 365 Dichtbij zo bijzonder maakt, is dat je het samen met anderen volgt. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, maar mag je afkijken en leren van anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Zo groei je als groep veel sneller dan alleen. Bovendien is het de stok achter de deur die je nodig hebt om door te zetten. Samen steun je elkaar en kom je tot échte actie. En wie weet houd je er ook nog vrienden voor het leven aan over.

Jouw cirkel

 • Je volgt het programma met cirkelgenoten bij jou in de buurt 
 • Je ontmoet gelijkgestemden
 • Je support elkaar, leert van elkaar en lacht met elkaar
 • Je ontmoet elkaar wekelijks online in een ‘Huddle’
 • Je bespreekt wat goed ging en wat je volgende stap wordt
 • Veel cirkels spreken ook gezellig offline af!

Nederland telt al meer dan 80 cirkels, die ook na het programma vaak nog steeds afspreken!

Dit zit er allemaal in de app van 365 Dichtbij:

 • Elke week nieuwe videolessen en audiolessen boordevol inspiratie, theorie en verdieping
 • Waar en wanneer je wilt via je telefoon of computer
 • Q&A’s met David en Arjan voor al je vragen
 • Toegang tot jouw besloten cirkel
 • Wekelijkse online meeting met je cirkelgenoten
 • Een Live RedRoom interventie sessie met David
 • Jouw persoonlijke werkboek & worksheets
 • Exclusieve meditaties van David
 • Extra: verdiepende bonus-sessies

Als je in één keer je doel wil bereiken, bereik je meestal helemaal niks.

Die stap is namelijk véél te groot. Maar wat nou als je die grote stap opknipt in een serie kleine stapjes? Dan hoef je slechts van stapje naar stapje te lopen en dat blijken we allemaal te kunnen! De truc zit er in elke week een stapje te zetten, in een vast en fijn ritme. In 365 Dichtbij ga je aan de slag met de eerste 6 stappen uit onze 13-stappen methode. Dit zijn overzichtelijke stappen die je in 4 maanden zult doorlopen. 

4 maanden, 6 stappen, 5 sessies per week

Dichterbij jezelf, Dichterbij je doel, Dichterbij écht doen!

Je doorloopt de 6 stappen in 4 maanden en krijgt vijf keer per week een nieuwe les, oefening, opdracht, video of meditatie van David en Arjan. Een 365-coach maakt je wegwijs in het programma. Daarnaast heb je elke week contact met je cirkelgenoten in een online meeting, de huddle.

Onze missie

Samen maken wij van Nederland het gelukkigste land ter wereld

Het is onze grote missie dat Nederland het gelukkigste land van de wereld is. Om dat te bereiken, schrijven we boeken en organiseren we programma’s over een leuker leven, betekenisvol ondernemen en geweldige relaties. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 Methodiek en de 365 Mindset. Van onze boeken over succes, geluk en relaties zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Onze social communities met meer dan 291.000 leden, horen bij de grootste platformen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Onder begeleiding van David de Kock en Arjan Vergeer

365 Dagen Succesvol is opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Uit hun enorme schat aan kennis, inzichten en instrumenten om je leven te verbeteren ontwikkelden David en Arjan hun eigen methodiek. Gebaseerd op onder andere de positieve psychologie, systeemopstellingen, NLP, de stoïcijnse filosofie, cognitieve gedragstherapie en meditatie.

Die bewezen methodiek voor een gelukkiger leven krijg jij nu aangereikt in één superkrachtig programma met 365 Dichtbij.

We hebben de afgelopen jaren het geluk gehad al tienduizenden mensen te mogen helpen naar een mooier leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag.

Gun jezelf een leuker leven! Begin vandaag met jezelf op één te zetten. Schrijf je nu in en start zo snel mogelijk.

Ik doe mee!
365

Inschrijven

Ben je eruit en wil je meedoen?
Ben jij benieuwd of 365 Dichtbij iets voor jou is? Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je persoonlijk te helpen bij het aanmelden.
Niet gelukkig? Geld terug!

Probeer het nu 14 dagen gratis

Twijfel je nog? Dan nodigen wij je van harte uit om het gewoon simpelweg proberen. Wij geloven in de kracht van onze methodiek en de geweldige resultaten voor onze deelnemers. Daarom kun je het nu 14 dagen proberen. Wat daarvoor nodig is, is jouw actieve deelname. Als jij werkelijk aan de slag gaat met de methodiek en dat kunt aantonen in je werkmaterialen in de 365 Academy, maar tóch geloof je in de eerste 2 weken na de start van je programma dat het niet voor je werkt, dan krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je hele investering terug.

Britta had het gevoel dat ze haar eigen identiteit kwijtraakte. "Ik weet nu wie ik ben, wat ik wil en wat voor mij belangrijk is”
Harm wilde meer zelfvertrouwen. Stoppen met twijfelen. En er (eindelijk!) uithalen wat er in zit. “ ik had van binnen het gevoel dat er veel meer in me zit dan ik durf te laten”
Jan-Willem liep tegen bindingsangst aan en wilde graag een leuke relatie. “Ik kwam tot het inzicht dat het vooral over mezelf en zelfliefde gaat”
“De Jaaropleiding heeft ervoor gezorgd dat ik m’n baan heb opgezegd en voor mezelf ben begonnen”
“Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven waarop je denkt: ‘Ik ga er meer uithalen."
"365 Dichtbij is een totaalprogramma! Jij haalt eruit wat je eruit wilt halen. In mijn geval was dat meer inzicht, rust en superhandige tools die ik kan inzetten op de momenten dat ik ze nodig heb!"
Remco

Daarom kozen al tienduizenden Nederlanders voor 365

 • Door de bewezen 365 Methodiek waardeerden de deelnemers alle geluksgebieden in hun leven met een hoger cijfer: werk, liefde, geld en gezondheid.
 • Veel deelnemers stonden vóór het programma vaak stil door een onmogelijk doel. Met de overzichtelijke route in 6 kleine stapjes kregen ze eindelijk écht resultaat.
 • Onze deelnemers leerden vaardigheden, tools en technieken die ze nu en in de rest van hun leven nog toepassen. Geen tijdelijke trucjes meer, maar blijvende verandering.
 • Onze deelnemers werkten individueel op hun eigen tempo, maar ook samen met anderen bij hun in de buurt. Een ideale mix om in actie te komen en te blijven.
 • Onze deelnemers volgden 365 Dichtbij online via laptop of smartphone via de 365 Academy-app en ontmoetten hun cirkelgenoten vaak ook offline in het echt. 
"365 Dichtbij is een totaalprogramma! Jij haalt eruit wat je eruit wilt halen. In mijn geval was dat meer inzicht, rust en superhandige tools die ik kan inzetten op de momenten dat ik ze nodig heb!"
Remco
dichtbij-11
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen & antwoorden

Ben je er klaar voor? Wacht niet langer en begin vandaag.

Je hebt helemaal tot het einde van de pagina gescrold! Betekent dat dat je nog iets mist? Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel 020 – 700 93 96  of mail ons ons met je vragen.