De 365 Doorbraakdagen is voor iedereen die voelt dat het leven meer te bieden heeft en toe is aan échte verandering!

De Doorbraakdagen

Binnenkort is het leukste en meest impactvolle persoonlijk leiderschap event van Nederland weer terug: De 365 Doorbraakdagen! Dit wil je niet missen! Ontdek hoe jij jezelf op nummer één zet, meer zelfvertrouwen krijgt en oude pijn kan loslaten. Breek door je barricades en zet stappen die je nooit durfde zetten!

  • Ontdek je wie je ten diepste bent – en waarom!
  • Maak je verbinding met je ultieme droom
  • Ontdek je je passie zodat je elke dag doet waar je blij van wordt
  • Ontmoet je leuke nieuwe mensen, maak je verbinding met gelijkgestemden en hebt een geweldige tijd;
  • En maak je een nieuw plan om meer uit je leven te halen en écht stappen te zetten.

De vorige editie was weer mega-succesvol! De tickets vlogen als warme broodjes over de (digitale) toonbank en ook dit keer verwachten we weer dat de tickets hard zullen gaan. Je kunt nu nog geen tickets kopen voor de 2023 editie, maar wél alvast jouw gegevens achterlaten. De Doorbaakdagen zullen plaatsvinden van 8 t/m 10 juni.

Laat op deze pagina je gegevens achter en we mailen je als eerste over de voordeligste tickets.

Zij waren er dit jaar bij!

5 dagen vol herkenning en nieuwe inzichten. Steeds weten jullie met het hele team van coaches en hosting en technici een eindresultaat neer te zetten dat een 3 sterren restaurant waardig is.

Jan de Bres

Het wás groots. Theorie en wetenschap verbinden aan modellen met hele concrete oefeningen op de thema’s gezondheid, relaties werk en geld. Ook met familieopstellingen, meditaties, dansen en vooral samen met elkaar verder komen, dan het alleen te doen. 365-er ben je niet voor even, 365-er ben je voor het leven. It’s a way of life and living.

Emmy Wiggenraad

Met recht Doorbraakdagen! Magisch, intens, waardevol en vooral heel veel stromende liefde.

Remco van der Linden