Hét event voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen​

De Doorbraakdagen: for a peaceful, powerful, positive life 

Het event is uitverkocht!

Ervaar jij regelmatig dat de dingen niet altijd gaan zoals jij het zou willen in je leven?

Misschien herken je het wel

 • Je hebt vaak het gevoel dat je tekort schiet;
 • Je weet van jezelf dat er méér in zit, maar je weet niet hoe je dat er uit kunt laten komen;
 • Je maakt niet echt tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn;
 • Je doet niet elke dag wat je het liefste doet, te vaak nog laat je je leiden door wat je denkt dat je moet;
 • Je laat je nog vaak leiden door wat anderen van je verwachten of verlangen.
Je bent niet de enige

Droom jij van een ander leven of leef je al je dromen?

We hebben de afgelopen jaren duizenden voorbeelden gezien van geweldig leuke en getalenteerde mensen, die het niet aandurfden of niet aankonden om te gaan doen wat ze het allerliefste wilden. En wat ons opviel was dit: hoe langer mensen ermee wachtten, hoe vervelender het werd. Uiteindelijk leidden bijna alle manieren waarop je jezelf voorbij loopt of jezelf niet serieus neemt tot dingen als:

 • frustratie;
 • oververmoeidheid, stress en burn-out;
 • fysieke terugkerende klachten zoals hoofdpijn, rugpijn of darmproblemen;
 • relatieproblemen;
 • financiële moeilijkheden.
 • Kortom: gedoe.
Photo by All Is Amazing (www.allisamazing.com)
De magie bevindt zich buiten je comfortzone

Heb jij ook het gevoel dat er méér in zit en weet je niet hoe je dat kunt bereiken?

Persoonlijke ontwikkeling kan zoveel leuker zijn – en vooral ook zo veel effectiever – dan je misschien gewend bent. Want is de enige manier echt een klasje met een powerpoint? Of een moeilijk gesprek in een suffe ruimte? Wij geloven dat het leuker kan zijn – en vooral ook effectiever. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je het niet alléén hoeft te doen, als het samen kan. Omdat je verrast wilt worden en verwonderd. Omdat je wilt dansen. Omdat je wilt huilen en juichen tegelijk. Omdat je niet alleen een hoofd bent, maar ook een hart en ook een lijf. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden – en hard ook. En daarom organiseren wij dit jaar twee keer De Doorbraakdagen.

Of je nou meer zelfvertrouwen wilt, een liefdevolle relatie of bijvoorbeeld je eigen bedrijf, wat je droom ook is: tijdens De Doorbraakdagen leer je hoe je het waarmaakt. 

WAARSCHUWING: ALS JE WILT DAT ER NIETS VERANDERT, KLIK DAN NU WEG!

Hét event dat je leven zal veranderen

De Doorbraakdagen is het meest effectieve event van Nederland als het gaat over duurzame verandering. Door de unieke 365 formule combineer je een wetenschappelijk onderbouwde methodiek met de krachtigste coaching technieken (o.a. systeem-opstellingen, cognitieve gedragspsychologie en NLP) ter wereld.

5 dagen vol inspiratie, motivatie & mooie inzichten met o.a. live coaching, familie-opstellingen, en praktische oefeningen en meditaties. In deze 5 dagen ontdek je niet niet alleen wie je bent, je beslist en creëert je eigen doorbraak zodat je daadwerkelijk de resultaten behaalt waar je naar verlangt. Waarbij je veel zult lachen, leren, dansen, genieten & nog veel meer.

Altijd al een keer naar een 365 event gewild of opnieuw de magie beleven? Dit is je kans!

Deze deelnemers gingen je voor

Reacties van deelnemers van Doorbraakdagen juli

Praktisch aan de slag met de 365-methodiek

Kom naar De Doorbraakdagen en ontdek hoe ook jij precies het leven creëert zoals je dat het allerliefste wilt

 • Je krijgt inzicht in hoe jij er voor staat in je leven. Op welk gebied loop je te hard, of vast, en waar wil je naartoe?
 • Neem afscheid van oud zeer, visualiseer je toekomst en leer patronen herkennen door de Magische meditaties begeleid door David;
 • Je leert naar je gevoel te luisteren en echt in actie te komen;
 • Je werkt aan alle gebieden die geluk bepalen; we raken alle gebieden aan die jouw levensgeluk beïnvloeden: werk, liefde, vriendschap, financiën en gezondheid, zowel fysiek als mentaal;
 • Je leert hoe je beter over jezelf gaat denken en krachtigere helpende gedachtes hebt;
 • Individueel en met andere deelnemers op het podium of in de zaal.


TIP: het kan extra leuk zijn om samen te komen. Dus ken je iemand voor wie je denkt dat dit ook waardevol is, neem hem of haar dan vooral mee.

Relatieproblemen

Magisch, inspirerend, intens, transformerend, energy - boost, krachtig. Man, wat is dit een mooie (innerlijke) reis!

Edith de Roos

Dit is je kans! Koop nu jouw tickets met vroege vogel voordeel

Ervaring leert dat de kaarten de deur uit vliegen en vol = ook echt vol!

30 november - 4 december 2021
de Bassiliek in Veenendaal


1500
497,-
 • Ga live aan de slag met de krachtigste methodiek van Nederland
 • Je kans om live de 365 magie te ervaren
 • Onder begeleiding van David, Arjan en Emanuela
 • Kom naar het seminar en ontdek hoe je precies het leven creëert zoals je dat het allerliefste wilt.
 • Door meer dan 50.000 mensen bezocht
UITVERKOCHT

In De Doorbraakdagen leer je de bewezen 365-methodiek voor een gelukkig leven

Het is namelijk geen toeval dat we 30 keer voor een volle AFAS Live hebben gestaan. Het is ook geen toeval dat we de afgelopen jaren honderdduizenden tevreden deelnemers hebben geholpen naar een fijner en gelukkiger leven. Het is ook geen toeval dat we op Facebook ruim 750 beoordelingen hebben met een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster (van de 5). Het is geen toeval dat het levensgeluk van deelnemers met maar liefst 3,2 punt stijgt na het volgen van een 365-programma.

Niet eenmalig, maar voor de rest van je leven

Dat is allemaal geen toeval, want dit komt omdat er een bewezen methodiek achter zit. En die methodiek leren we jou ook graag.

De stappen die we tijdens het 5-daagse live event met elkaar gaan zetten, vormen het hart van de 365-methodiek. Alles komt hierin samen. 

Het programma

Tijdens deze dag leer je hoe je maximale invloed uitoefent op wat er gebeurt en hoe je je daarbij voelt. Een dag met grote impact. De kracht van je keuze blijkt reuze. Ontdek je werkelijke verlangen, kom erachter wat jouw persoonlijke belemmerende overtuigingen zijn en vind je ultieme stok achter de deur. Leer jezelf 100% kennen en ontdek wie je écht bent.

Kernwaarden helpen je bij het maken van keuzes, het stellen van doelen en bij het inrichten van je leven. Leven volgens je eigen ‘waarden’ is misschien wel de snelste route naar ontspanning, vrijheid en effectiviteit. Tijdens deze dag gaan we daarom jouw kernwaarden kraakhelder krijgen. Naast het helder krijgen van je kernwaarden, gaan we direct bepalen welke besluiten daarbij horen en doen we met elkaar in de middag een onvergetelijke en zeer impactvolle kernwaarden oefening. Dat is niet alles, dag 3 staat ook in het teken van overvloed. Door leven in overvloed wordt je leven niet alleen leuker en makkelijker, maar kan er ook ineens veel meer dan je ooit had gedacht. Maar hoe doe je dat? We gaan het je haarfijn uitleggen!

Veel mensen stoppen in de loop van hun leven met dromen. Wij geloven onwijs in de kracht van groots dromen, verlangen en fantaseren. Maar hoe maak je voor jezelf een mooie droom? En hoe maak je die concreet zodat je droom verandert in een magnetische missie? Tijdens dag 3 krijg je antwoord op de vraag wat je met je leven wilt en hoe dat goed bij je past, zodat je er nog geld mee kunt verdienen ook! Je maakt contact met jouw werkelijke ambitie, talent en diepere missie. Je gaat langzamerhand die blanco bladzijde die je nu bent, weer inkleuren.

Liefde en relaties zijn vaak 1 van onze grootste hoofdbrekens. Terwijl het hebben van de juiste relaties om je heen of het vinden van een liefdevolle relaties voor zoveel meer resultaat en verbinding kan zorgen. Allereerst op liefdesgebied: wij geloven dat er vijf niveaus bestaan waarin een liefdesrelatie zich kan bevinden. Tijdens dag 4 krijg je inzicht in welk niveau jouw voorgaande of huidige relatie zit en leer je hoe je (weer) een diepe verbinding aangaat door de juiste hechtingsstijl. ⁠Iets anders wat we gaan uitvinden tijdens deze dag is wie voor jou ‘de beste mensen’ zijn om je mee te omringen. Wij noemen dat A-spelers. A-spelers passen perfect bij jouw kernwaarden en steunen je bij het verwezenlijken van je dromen. Dit zijn de mensen waar je energie van krijgt. Die je optillen en verder brengen. Je leert hoe je A-spelers om je heen verzamelt, zodat je nu echt klaar bent om te bouwen aan een winnende strategie.

Opgeven en doorzetten ofwel doorbreken liggen heel dicht bij elkaar. Veel mensen geven vaak te vroeg op, omdat ze denken dat wat ze wilden bereiken al gelukt had moeten zijn. Hoe voel je nou of je er bijna bent of dat het beter is om te stoppen of van koers te wijzigen? Tijdens deze laatste dag gaan we de diepte in op het gebied van doorzetten, omgaan met kritiek en successen vieren. Want: doorzetten is een skill, je kunt het leren. Bereid je vast voor op een onvergetelijke dag met een paar van de stevigste oefeningen uit deze vijf dagen.

Wat kun je verwachten?

Familie-opstellingen

Revolutionaire live coaching met jou als deelnemer. Doorbreek patronen uit je verleden en maak de weg vrij voor je toekomst. Dit is ook jé kans om live op het podium met David aan de slag te gaan.

Magische Meditaties

Diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Inzicht in je leven

Je krijgt met praktische kernoefeningen uit de 365 methodiek inzicht in hoe jij er voor staat in je leven, waar je heen wilt en welke stappen je nu kan zetten om meer geluk, zelfvertrouwen, ontspanning, energie en verbinding te ervaren.

Krachtige oefeningen

Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden - en hard ook.

Ontmoet gelijkgestemden

Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Daarom werken we ook met een grote groep mensen. Wanneer je een groep positieve, nieuwsgierige en leuke mensen bij elkaar zet, krijg je een enorme kracht. Waardoor je niet elke fout zelf hoeft te maken. Waardoor je kunt afkijken. Waardoor je op elkaar kunt leunen. Ontdek hoe het is om in een groep aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Blijvende transformatie

De combinatie van inspiratie, motivatie & mooie inzichten met o.a. live coaching, familie-opstellingen, en praktische oefeningen en meditaties zorgen ervoor dat je technieken leert die je eenvoudig met je drukke leven combineert en zorgen voor blijvende transformatie in je leven.

Onder begeleiding van ervaren 365 coaches

Naast David, Arjan en Emanuela zullen ervaren 365 coaches aanwezig zijn om je enthousiast op weg te helpen. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht. Ook werk je vaak in kleinere groepen of tweetallen.

Op basis van de bewezen 365 methodiek

Onze methodiek heeft zich al bij honderdduizenden mensen bewezen. Mensen van allerlei verschillende achtergronden met één ding gemeen: ze voelden dat ze toe waren om meer uit het leven te halen, maar wisten niet hoe ze die stap moesten zetten.

Bouw aan je eigen persoonlijke doorbraak

Je verlaat het event met nieuwe inzichten en praktische handvatten die je direct kunt toepassen in je eigen leven. De Doorbraakdagen geven jou de boost die je nodig hebt om nu echt te gaan bereiken waar je van droomt.

De top 5 transformaties van vorige deelnemers

We vroegen deelnemers van aan 365 events wat het
hen had gebracht.

Deze vijf resultaten werden het meest genoemd:
> Veel meer zelfvertrouwen
> Veel minder stress
> Nieuwe passie en plezier in hun relatie
> Veel meer energie in een fitter en gezonder lijf
> Eindelijk een leuke baan of eindelijk voor zichzelf begonnen

Live energie ook zo gemist?

Koop nu jouw tickets met vroege vogel voordeel en wees verzekerd van een plek

30 november - 4 december 2021
de Bassiliek in Veenendaal


1500
497,-
 • Ga live aan de slag met de krachtigste methodiek van Nederland
 • Je kans om live de 365 magie te ervaren
 • Onder begeleiding van David, Arjan en Emanuela
 • Kom naar het seminar en ontdek hoe je precies het leven creëert zoals je dat het allerliefste wilt.
 • Door meer dan 50.000 mensen bezocht
uitverkocht

"Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!"

Chantal van Kuyen

Onze sprekers

Arjan Vergeer
Emanuela Deyanova
David de Kock

Onze missie

Het is onze missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken, schrijven we boeken en organiseren we programma’s over goed leven, betekenisvol ondernemen en geweldige relaties. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie. Van onze boeken over succes, geluk en relaties zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Onze social communities met meer dan 291.000 leden, horen bij de grootste platformen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

365 Dagen Succesvol is opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Uit hun enorme schat aan kennis, inzichten en instrumenten om je leven te verbeteren ontwikkelden David en Arjan hun eigen methodiek. Gebaseerd op onder andere de positieve psychologie, systeemopstellingen, NLP, de stoïcijnse filosofie, cognitieve gedragstherapie en meditatie.

Die bewezen methodiek voor een gelukkiger leven krijg jij nu aangereikt in één superkrachtig event met De Doorbraakdagen.

We hebben de afgelopen jaren het geluk gehad al honderdduizenden mensen te mogen helpen naar een mooier leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag.

Verlang je ook naar meer succes, geluk & voldoening?

Koop dan nu jouw tickets. Ervaring leert dat de kaarten de deur uit vliegen en op = ook echt op!

30 november - 4 december 2021
de Bassiliek in Veenendaal


1500
497,-
 • Ga live aan de slag met de krachtigste methodiek van Nederland
 • Je kans om live de 365 magie te ervaren
 • Onder begeleiding van David, Arjan en Emanuela
 • Kom naar het seminar en ontdek hoe je precies het leven creëert zoals je dat het allerliefste wilt.
 • Door meer dan 50.000 mensen bezocht
Uitverkocht

Jij haalt eruit wat je eruit wilt halen. Jij kan bepalen wat voor jou werkt en in mijn geval was dat meer inzicht, rust en super handige en praktische tools die ik kan inzetten op de momenten dat ik ze nodig heb!”

Remco Evers

Antwoord op de meestgestelde vragen

Dit event is echt iets voor jou als je:

 • je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf;
 • zin hebt om live de 365 energie (weer) te beleven;
 • je stress hebt en wilt weten hoe je daar vanaf komt;
 • je perfectionistisch bent, je wil alles goed doen;
 • jij en je partner andere ideeën hebben over de relatie;
 • je vast zit in je baan, en niet weet hoe nu verder
 • je jezelf wil terugvinden, jezelf opnieuw ontdekken;
 • Je moeite hebt met (liefdes)relaties;
 • Je meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen.

En verlangt naar:

 • meer leven in de brouwerij
 • je onzekerheid beetje bij beetje de deur uitvegen
 • jezelf niet meer wegcijferen, maar op 1 zetten
 • de rollercoaster stoppen en zelf het stuur van je leven vastpakken
 • niet langer zoeken naar je passie, maar ‘m vinden en omarmen
 • leren dat je ook geld kunt verdienen met iets wat je echt leuk vindt
 • je niet langer iets aantrekken van wat anderen van je denken

Naast de impactvolle coaching van David, Arjan en Emanuela bieden we extra ondersteuning. Er zullen ervaren 365 Coaches aanwezig zijn om je op weg te helpen. Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl of door te bellen naar 020 700 9396 mocht je een vraag hebben.

Je hebt de keuze uit de volgende data:

 1. 13 juli – 17 juli 2021 met David en Emanuela – UITVERKOCHT
 2. 30 november – 4 december 2021 met David, Arjan en Emanuela

Inloop is vanaf 09:00 uur en we starten om 10:00 uur. Rond 17:00 uur is het afgelopen op alle dagen. 

Locatie:
De Basiliek – Veenendaal

Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen. Op dit moment betekent dit dat alle bezoekers verplicht zijn een coronatoegangsbewijs te laten zien in de vorm van een QR code.
Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Dit evenement is niets voor jou als je je leven geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je je vermaakt met jezelf, met je geliefden en op je werk, als je elke dag je bed uitspringt omdat je blij wordt van de dingen die je mag gaan doen. Geloof ons: dan is het voor jou verspilde tijd. Koop snel een fles bubbels en ga je leven vieren! Heb je psychische klachten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts en daar te bespreken of het een goed idee is om deel te nemen aan dit evenement.

Uit ervaring weten we dat het te gek is om het event samen te doen. Wanneer je met 5 personen tegelijk een ticket koopt ontvang je een gereduceerd tarief. Selecteer “groepsticket” en je krijgt automatisch het groepstarief. 

Twijfel is heel normaal. Wist je dat je ook daaraan gaat werken tijdens de
De Doorbraakdagen? Veel deelnemers twijfelden te vaak in hun leven, waardoor ze nooit gelukkiger werden. Je leert naar je gevoel te luisteren en echt in actie te komen. Meedoen met de De Doorbraakdagen kan jouw eerste bewijs voor
jezelf zijn dat je durft te kiezen.

Scrollen of starten?

Je hebt helemaal tot het einde van de pagina gescrold! Betekent dat dat je nog iets mist? Wil je meer informatie over het event of twijfel je nog? Bel naar 020 - 700 93 96 of mail ons met je vragen of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.