Voor iedereen die voelt dat het leven meer te bieden heeft en toe is aan verandering

Wil jij meer grip op jezelf, je werk en je omgeving? Zodat je sterker in je schoenen staat en vaker doet waar je je goed bij voelt? Tijdens de Doorbraakdagen ontdek je niet alleen wie je bent, je beslist en creëert je eigen doorbraak zodat je daadwerkelijk de resultaten behaalt waar je naar verlangt. Maak vijf dagen vrij voor jezelf en kom erachter wat je echt motiveert, de belemmerende overtuigingen die je in de weg staan, neem afscheid van oud zeer en geef een boost aan je persoonlijk leiderschap. 

Je ontdekt je drijfveren, talenten en kernwaarden en komt erachter hoe je keuzes maakt die helemaal bij je passen. Dit alles vanuit je eigen kracht, waardoor je minder geleefd wordt en meer energie hebt om te zijn wie je werkelijk bent.

Neem het heft in eigen hand en creëer je het leven dat je wilt en verdient: gezond, liefdevol, betekenisvol, met zelfvertrouwen, verbinding en vanuit je eigen kracht.

Wat was dit magisch! Met recht Doorbraakdagen te noemen. Voel me opnieuw en verfrissend verbonden met mijn kernwaarden en verlangen. Magische doorbraak en hele fijne oefeningen die de inzichten versterken.

Adèle Corsten

Dit event brengt je dichterbij wie je echt bent, wat jij wilt en hoe je dat bereikt

Tijdens de Doorbraakdagen:

 • Ontdek je wie je ten diepste bent – en waarom!;
 • Maak je verbinding met je ultieme droom;  
 • Ontdek je je passie zodat je elke dag doet waar je blij van wordt;
 • Ontmoet je leuke nieuwe mensen, maak je verbinding met gelijkgestemden en hebt een geweldige tijd;
 • En maak je een nieuw plan om meer uit je leven te halen en écht stappen te zetten.

Waarom dit wél werkt

Concreet stappenplan

In vijf dagen ontdek je stap voor stap hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt. En dat op alle levensgebieden: van je gezondheid, tot je relaties, je werk en je financiële situatie.  

Bewezen methodiek

Je gaat aan de slag met onze 365 methodiek die zich al bij honderdduizenden mensen heeft bewezen. Mensen van allerlei verschillende achtergronden met één ding gemeen: de wens om méér uit het leven te halen en vanaf nu de juiste stappen te zetten naar hun wensen en verlangens.

Blijvende transformatie

Door middel van live coaching, familie-opstellingen, praktische oefeningen, inspiratiesessies en meditaties leer je dé technieken die je eenvoudig met je drukke leven combineert.  De combinatie van inspiratie, motivatie & diepgaande inzichten zorgen voor blijvende transformatie in je leven.

Krachtige community

Je ontmoet een nieuwe groep gelijkgestemde en gemotiveerde mensen die net als jij toegewijd zijn aan het verbeteren van zichzelf en hun wereld. Grote kans dat je op de Doorbraakdagen vrienden voor het leven maakt. 

 

 

Wat anderen zeggen

Deelnemers Doorbraakdagen 2021

5 dagen vol herkenning en nieuwe inzichten. Steeds weten jullie met het hele team van coaches en hosting en technici een eindresultaat neer te zetten dat een 3 sterren restaurant waardig is.

Jan de Bres

Het wás groots. Theorie en wetenschap verbinden aan modellen met hele concrete oefeningen op de thema’s gezondheid, relaties werk en geld. Ook met familieopstellingen, meditaties, dansen en vooral samen met elkaar verder komen, dan het alleen te doen. 365-er ben je niet voor even, 365-er ben je voor het leven. It’s a way of life and living.

Emmy Wiggenraad

Met recht Doorbraakdagen! Magisch, intens, waardevol en vooral heel veel stromende liefde.

Remco van der Linden

Hét event dat je in vijf dagen dichterbij jezelf brengt

De Doorbraakdagen zijn iets voor jou als je...

 • jezelf weer terug wil vinden en eigen keuzes wilt leren maken;
 • vastzit in je werk of je relatie en je bent toe aan een volgende stap, alleen vind je het moeilijk om dat in gang te zetten;
 • wilt leren omgaan met tegenspoed, óók als je er geen invloed op hebt;
 • moeite hebt met (liefdes)relaties;
 • vaak het gevoel hebt dat je tekort schiet;
 • op zoek bent naar zingeving, verbinding en voldoening.

Of als je...

 • te weinig tijd maakt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn;
 • graag voor jezelf zou willen beginnen, maar niet weet hoe je daar een geweldig succes van kunt maken;
 • nog vaak laat leiden door wat anderen van je verwachten of verlangen en te weinig doet waar je zelf blij van wordt;
 • toe bent aan een grote stap vooruit en het gevoel hebt dat je daarvoor weinig support krijgt van de mensen om je heen;
 • meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen;
 • met dit alles op een leuke, energieke manier aan de slag wilt gaan!

Bekijk hier wat andere deelnemers zeggen

Het is echt een cadeau aan jezelf! Dit gun je iedereen die wel ergens mee worstelt.

De methodiek van 365 heeft me geholpen meer rust, vrede en vertrouwen in de toekomst en in het nu te ervaren.

Jan - Willem

Wat er op het podium gebeurd raakt je echt. Ik ben heel erg fan van die mannen!

Karen

Ik voel me Nicole 2.0! Heb een andere mindset en voel me zelfverzekerder.

Nicole

Ik weet nu wat ik te doen heb in het leven!  Mijn twijfels zijn weg en ik heb veel meer energie.

Jeroen

Waarom vijf dagen? 

Door vijf dagen achter elkaar samen te werken, zorgen we voor meer impact, energie, grotere resultaten en ga je dus echt de diepte in om de juiste stappen te kunnen zetten. Vijf spectaculaire dagen waarin we samen werken aan het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap en geluk. Geen zelfhulpboeken, geen tijdelijke coaching, maar direct resultaat. In 2022 organiseren we slechts één keer de Doorbraakdagen. Meedoen is de beste investering in jezelf voor lange termijn. En het blijft 365 –  alle vijf de dagen zijn ook gewoon een feestje. Naast alle interessante sessies en lessen, wordt er ook gelachen, gedanst en openhartig gepraat met elkaar.

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

7 redenen om erbij te zijn

Ervaar meer zelfvertrouwen, energie en verbinding

We gaan met de beste oefeningen uit de 365 methodiek aan de slag. Krijg inzicht in hoe jij er voor staat in je leven, waar je heen wilt en welke stappen je nu kan zetten om meer geluk, zelfvertrouwen, ontspanning, energie en verbinding te ervaren. Bovendien leer je juist minder te denken, twijfelen en piekeren. Je leert meer te voelen en te doen.

Zorg voor grip op je leven door inzicht in je familiesysteem

Een belangrijk onderdeel van de Doorbraakdagen zijn Familieopstellingen begeleid door David de Kock. Neem afscheid van je belemmerende overtuigingen en krijg inzicht in patronen waar je tegenaan loopt in je dagelijkse leven. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Dit is ook jé kans om live op het podium met David aan de slag te gaan.

Ontmoet gelijkgestemden

Wanneer je een groep positieve, nieuwsgierige en leuke mensen bij elkaar zet, krijg je een enorme kracht. Waardoor je niet elke fout zelf hoeft te maken. Waardoor je kunt afkijken. Waardoor je op elkaar kunt leunen. Ontdek hoe leuk het is om in een groep aan de slag te gaan met je persoonlijke groei.

 

 

Blijvende transformatie

Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is doen. In 5 dagen leer je meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk hield. De combinatie van inspiratie, motivatie & mooie inzichten met o.a. live coaching, familie-opstellingen, en praktische oefeningen en meditaties zorgen ervoor dat je technieken leert die je eenvoudig met je drukke leven combineert en zorgen voor blijvende transformatie in je leven.

Leer jezelf kennen tot in je diepste kern

David de Kock begeleidt al ruim 15 jaar tienduizenden mensen met zijn beroemde impactvolle meditaties. Met zijn kalme stem en de prachtige ondersteunende muziek, ontdek je diepere lagen in jezelf. Dus natuurlijk zul je beter slapen, meer energie voelen, uitgerust zijn en veel meer inspiratie voelen. Maar vooral leer je thuis te komen bij jezelf, die plek waar je altijd weer naar terug kunt.

Begeleiding van ervaren 365 coaches

Naast David, Arjan en Emanuela zullen er toegewijde 365 coaches zijn om je enthousiast op weg te helpen. Door de hulp van de coaches is er veel persoonlijke aandacht. Ook werk je veel in kleinere groepen of tweetallen.

Bouw aan je eigen persoonlijke doorbraak

Plaats jezelf op één, breek door je barricades en zet stappen die je nooit durfde zetten. Je verlaat het event met nieuwe inzichten en praktische handvatten die je direct kunt toepassen in je eigen leven. De Doorbraakdagen geven jou de boost die je nodig hebt om nu echt te gaan bereiken waar je van droomt. Maar je moet echt zelf de stap willen zetten en je open durven stellen. Dan maak je de grootste verandering door. 

 

 

Het was heel erg mooi, vele doorbraken gemaakt!

Bart-Jan Nusink

Magisch, inspirerend, intens, transformerend, energy – boost, krachtig. Man, wat is dit een mooie (innerlijke) reis!

Edith de Roos

Wat was het fijn hierbij te zijn!

Wendy Kaandorp

Durf te kiezen voor je dromen, zodat je nooit zult denken: had ik maar.

Het event heeft al plaatsgevonden.

Ticket Doorbraakdagen 2022 - TE LAAT

Uitverkocht
€500,-
€197,- Uitverkocht
Dit krijg je:
 • Toegang tot de Doorbraakdagen van 28 juni t/m 2 juli 2022 in Basiliek in Veenendaal
 • Elke dag van 10:00 uur tot 17:00 uur
 • Inclusief persoonlijk werkboek
 • Gratis parkeren
 • Inclusief 100% niet-goed-geld-terug-garantie
Actieprijs alleen voor de eerste 100 deelnemers

100%

niet-goed-geld-terug-garantie

Wij geloven in de kracht van onze methodiek en de geweldige resultaten voor onze deelnemers. Daarom bieden we je graag een stevige garantie: niet goed = geld terug. Wat daarvoor nodig is, is jouw actieve deelname. Als jij aanwezig bent bij de Doorbraakdagen, werkelijk aan de slag gaat met de methodiek en dat kunt aantonen in je werkmaterialen, maar tóch geloof je niet dat het voor je werkt, dan heb je tot een week na het event om je investering voor je ticket terug te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Het programma is nog onder voorbehoud, maar lees hier alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

Dinsdag 28 juni Innerlijke kracht
Woensdag 29 juni Leven in overvloed
Donderdag 30 juni Droom groot
Vrijdag 1 juli Liefdevolle Relaties
Zaterdag 2 juli Gelukkig Succesvol
10:00 - 12:30 uur

Ochtend

We ontvangen je met open armen voor een spectaculair 5-daags event in Veenendaal. De eerste dag gaat over het ontdekken van je innerlijke kracht en afscheid nemen van wat niet meer bij je past. Je leert hoe je maximale invloed uitoefent op wat er om je heen gebeurt en hoe je je daarbij voelt. We maken een start met de 13 stappen uit de 365 methodiek voor een gelukkig leven.

 • Ontdek waar je werkelijk gelukkig van wordt
 • Wat jouw belangrijkste prioriteit is
 • Hoe je jezelf in de weg zit en hoe je simpel keuzes maakt die bij je passen
 • Zet een intentie voor deze vijf dagen
 • Ontmoet de inspirerende mensen met wie je 5 dagen op reis gaat
14:00 - 17:00 uur

Middag

De kop is eraf. Een middag met grote impact. We vragen je om iets mee te nemen waar je afscheid van wilt nemen. Iets dat niet langer bij je hoort. Wat past niet meer in jouw nieuwe leven? 

 • Kom erachter wat jouw persoonlijke belemmerende overtuigingen zijn;
 • Vind je ultieme stok achter de deur;
 • Leer jezelf 100% kennen, ontdek wie je écht bent;
 • Neem afscheid van datgene wat in de weg staat;
 • Krijg onmiddelijk meer zelfvertrouwen.
David de Kock en Arjan Vergeer
Spreker David de Kock en Arjan Vergeer
Dag 10:00 - 12:30 uur

Ochtend

Leven volgens je eigen ‘waarden’ is misschien wel de snelste route naar ontspanning, vrijheid en effectiviteit. Tijdens deze dag gaan we daarom jouw kernwaarden kraakhelder krijgen. Kernwaarden helpen je bij het maken van keuzes, het stellen van doelen en bij het inrichten van je leven. Ook is het een belangrijke stap in creatie en ondernemerschap. Vind uit hoe jouw familiesysteem en omgeving je in de weg kunnen zitten.

Een paar vraagstukken waarmee we aan de slag gaan:

 • Wat zijn je kernwaarden?
 • Leef jij volgens deze kernwaarden?
 • Welke negatieve overtuigingen zitten je nog in de weg?
Arjan Vergeer
Spreker Arjan Vergeer
14:00 - 17:00 uur

Middag

Naast het helder krijgen van je kernwaarden, bepalen we direct welke besluiten daarbij horen en doen we met elkaar in de middag een onvergetelijke en zeer impactvolle kernwaarden oefening.

Dat is niet alles, dag 2 staat ook in het teken van overvloed. Door te leven in overvloed wordt je leven niet alleen leuker en makkelijker, maar kan er ook ineens veel meer dan je ooit had gedacht. Hoe doe je dat? We gaan het je haarfijn uitleggen! Je leert hoe je een magneet voor geld, energie, waardering en leuke mensen kunt zijn. Ook zul je meer balans ervaren.

We sluiten de dag af met een heel bijzondere oefening. Vergeet je yogamatje deze dag niet!

David de Kock
Spreker David de Kock
10:00 - 12:30 uur

Ochtend

Veel mensen stoppen in de loop van hun leven met dromen. Wij geloven onwijs in de kracht van groots dromen, verlangen en visualiseren. Maar hoe maak je voor jezelf een mooie droom? En hoe maak je die concreet zodat je droom verandert in een magnetische missie?

Tijdens deze ochtend:

 • doen we een oefening uit relatietherapie waardoor je direct meer verbinding voelt
 • krijg je antwoord op de vraag wat je met je leven wilt en hoe dat goed bij je past, zodat je er nog geld mee kunt verdienen ook!
 • gaan we aan de slag met vergeving
David de Kock en Arjan Vergeer
Spreker David de Kock en Arjan Vergeer
14:00 - 17:00 uur

Middag

Tijd om je dromen meer vorm te geven. Deze middag maak je contact met jouw werkelijke ambitie, talenten en diepere missie. Je gaat langzamerhand die blanco bladzijde die je nu bent, weer inkleuren. Vind uit hoe je jouw droombaan maakt en leer je mooiste leven te leiden.

Een paar krachtige oefeningen waar we deze middag mee aan de slag gaan:

 • Vergroot je perspectief
 • Ontdek met een Vision Board wat je echt wilt
 • Creëer jouw persoonlijke missie in 3 stappen
 • Ontdek wat jouw beste plan van aanpak is en hoe je altijd in je element bent
David de Kock en Arjan Vergeer
Spreker David de Kock en Arjan Vergeer
15:30 - 18:00 uur optioneel voor ondernemers * los bij te boeken

Business Tribe Break out sessie: Maak van jouw droom een droombedrijf

De afgelopen jaren krijgen we tijdens onze events vragen van ondernemers uit Nederland en België. Van coaches tot IT’ers, van retailers tot sportschoolhouders, van consultants tot schoonheidsspecialisten.

De vragen zijn vaak hetzelfde: hoe krijg je nieuwe klanten? Hoe vraag je hogere prijzen? Hoe maak je impact? Hoe kun je met meer ontspanning en minder stress ondernemen? Hoe bouw je een financieel gezond bedrijf? Hoe creëer je met je droom een succesvol bedrijf?

Omdat je uitgerekend de belangrijkste ondernemerslessen nou eenmaal niet uit een boekje leert geeft Arjan Vergeer tijdens de Doorbraakdagen een speciale break-out sessie voor ondernemers. Of je nu net bent begonnen of al hard op weg om de wereld te veroveren; hier wil je onderdeel van uitmaken!

Arjan Vergeer
Spreker Arjan Vergeer
Optioneel avondprogramma * los bij te boeken

Magische Meditatie Avond

David de Kock begeleidt al ruim 15 jaar tienduizenden mensen met zijn beroemde impactvolle meditaties. Met zijn kalme stem en prachtige ondersteunende muziek, ontdek je diepere lagen in jezelf. Je vindt vrede, rust en verbinding. Maar voor David is mediteren méér dan mindfulness. Je leert vooral jezelf kennen, tot in je diepste kern. Natuurlijk zul je ook beter slapen, meer energie voelen, uitgerust zijn en veel meer inspiratie voelen. Maar vooral leer je thuis te komen bij jezelf, een plek waar je altijd weer naar terug kunt.

 • Mediteer samen en ervaar een overvloed van liefde, licht en innerlijke vrede.
 • Maak verbinding met een universele kracht
 • Verbind je met een groter geheel en ervaar dat steun en richting altijd aanwezig zijn
David de Kock
Spreker David de Kock
10:00 - 12:30 uur

Ochtend

Liefde en relaties zijn vaak 1 van onze grootste hoofdbrekens. De juiste mensen om je heen hebben of het vinden van een liefdevolle relatie zorgt voor veel meer resultaat en verbinding in je leven. Herken vanaf nu welke mensen je energie kosten en leer daar mee omgaan, verzamel A-spelers om je heen en ontdek het geheim van een Superrelatie.

Tijdens deze ochtend:

 • Gaan we uitvinden wie voor jou ‘de beste mensen’ zijn om je mee te omringen en van welke mensen je beter afscheid neemt
 • Je leert hoe je A-spelers om je heen verzamelt, zodat je nu echt klaar bent om te bouwen aan een winnende strategie.

 

David de Kock en Arjan Vergeer
Spreker David de Kock en Arjan Vergeer
14:00 - 17:00 uur

Middag

Deze middag staat in het teken van je liefdesrelatie:

 • Krijg inzicht in welk niveau jouw voorgaande of huidige relatie zit
 • Je leert hoe je (weer) een diepe verbinding aangaat en wat de hechtingsstijl is
 • Bezorgt Emanuela je kippenvel met een oefening over masculiniteit en femininiteit
Emanuela Deyanova
Spreker Emanuela Deyanova
Optioneel Avondprogramma *los bij te boeken

Ecstatic Dance Avond

Dit was misschien wel het populairste onderdeel van de Doorbraakdagen in 2021. Samen creëren we een zeer verbonden sfeer waarin iedereen zich veilig en vrij voelt om te dansen, plezier te hebben, kwetsbaar te zijn en je grenzen te verleggen en te ontdekken. Dit betekent dansen op blote voeten, niet praten, maar elkaar ontmoeten in de dans. Een unieke ervaring begeleid door Emanuela. 

Emanuela Deyanova
Spreker Emanuela Deyanova
10:00 - 12:30 uur

Ochtend

Opgeven en doorzetten ofwel doorbreken liggen heel dicht bij elkaar. Veel mensen geven vaak te vroeg op, omdat ze denken dat wat ze wilden bereiken al gelukt had moeten zijn. Hoe voel je nou of je er bijna bent of dat het beter is om te stoppen of van koers te wijzigen?

Tijdens deze laatste dag

 • Leer je te falen om succesvol te kunnen zijn
 • Wanneer je wilt starten, stoppen of doorgaan
 • leer ‘flow’ te vinden in wat je elke dag doet
 • Bereid je vast voor op de laatste onvergetelijke dag met een paar van de stevigste oefeningen uit deze vijf dagen.
David de Kock en Arjan Vergeer
Spreker David de Kock en Arjan Vergeer
14:00 - 17:00 uur

Middag

Deze laatste middag gaan we de diepte in op het gebied van doorzetten, omgaan met kritiek en successen vieren. Want: doorzetten is een skill, je kunt het leren.

 • Hoe zorg je voor blijvende resultaten?
 • Meditatie: Omarm je innerlijke kind
 • Wie wordt er kleiner als jij groter wordt? Durf je te stralen?
 • Successen vieren – wat is je grootste doorbraak? Leer van de Doorbraken van anderen.
David de Kock & Arjan Vergeer
Spreker David de Kock & Arjan Vergeer

Onze experts

David de Kock & Arjan Vergeer

Niet weten waar het schip strandt, is minder erg dan de boot missen

365 Dagen Succesvol is opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Uit hun enorme schat aan kennis, inzichten en instrumenten om je leven te verbeteren ontwikkelden David en Arjan hun eigen methodiek. Gebaseerd op onder andere de positieve psychologie, systeemopstellingen, NLP, de stoïcijnse filosofie, cognitieve gedragstherapie en meditatie.

Die bewezen methodiek voor een gelukkiger leven krijg jij nu aangereikt in één superkrachtig event met De Doorbraakdagen. We hebben de afgelopen jaren het geluk gehad al honderdduizenden mensen te mogen helpen naar een mooier leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag.

Emanuela Deyanova

Crisis is your biggest opportunity for a Breakthrough, not a break-up

Emanuela is een veelgevraagd relatie-expert, relatietherapeut, auteur van het al in 4 talen vertaalde bestsellerboek ‘Oneindige liefde’ en oprichter van de School of Love. Ze is opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT) en Beeldtherapie, is de expert op het gebied van liefde en relaties bij 365 Dagen Succesvol en begeleidt al jaren koppels.

Wie je al voor gingen

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Zonder 365 Dagen Succesvol was ik nu nog steeds werkzaam voor mijn vader en misschien wel ongelukkig.

Dennis Alders

Ik ben van bang vogeltje veranderd naar een teddybeer met ballen.

Harm van Zutphen

In juli komt mijn eerste boek uit en ik heb me inmiddels als schrijfcoach geprofileerd! Dit had ik een paar jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden.

Petra van der Ploeg

Lees het hele verhaal
Je komt hier niet weg zonder bij het echte pijnpunt te komen, maar het mooie is dat de aanpak  juist heel liefdevol is…

Francien Huurman

Ik neem veel meer tijd voor mijzelf en durf me kwetsbaar op te stellen. En ik ben mijn dromen echt aan het waar maken. Stapje voor stapje. Hoe gaaf. Dat alles geeft zoveel positieve energie en vertrouwen!

Moniek Pronk

Lees het hele verhaal
Het grootste verschil is dat ik nu mijn eigen leven leef en de mensen aantrek die ik graag bij mij wil hebben.

Raoul Snijders

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over de Doorbraakdagen of twijfel je nog? Bel naar 020 – 700 93 96 of mail ons op support@365dagensuccesvol.nl met je vragen of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Twijfel is heel normaal. Wist je dat je ook daaraan gaat werken tijdens de Doorbraakdagen? Veel deelnemers twijfelden te vaak in hun leven, waardoor ze nooit gelukkiger werden.
Je leert naar je gevoel te luisteren en echt in actie te komen. Meedoen met de Doorbraakdagen kan jouw eerste bewijs voor jezelf zijn dat je durft te kiezen.

Deelnemers werden veel gelukkiger: gemiddeld gaven ze hun leven een 5,5 voordat ze begonnen. Aan het eind van de opleiding was dit veranderd in gemiddeld maar liefst een 8,77. We hebben de mooiste veranderingen mogen zien bij onze deelnemers. Er begonnen mensen succesvol voor zichzelf, stellen kregen weer verbinding en intimiteit met elkaar, er groeiden vriendschappen.

Naast de impactvolle coaching van David, Arjan en Emanuela bieden we extra ondersteuning. Er zullen ervaren 365 Coaches aanwezig zijn om je op weg te helpen. Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl of door te bellen naar 020 700 9396 mocht je een vraag hebben.

Na aanschaf van je ticket heb je de mogelijkheid om een ecstatic dance ticket bij te boeken.

De Ecstatic Dance is een unieke danservaring begeleid door Emanuela op donderdagavond. Samen creëren we een zeer verbonden sfeer waarin iedereen zich veilig en vrij voelt om te dansen, plezier te hebben, kwetsbaar te zijn en je grenzen te verleggen en te ontdekken.

Dit betekent dansen op blote voeten, niet praten, maar ontmoeten in de dans.

David de Kock begeleidt al ruim 15 jaar tienduizenden mensen met zijn beroemde impactvolle meditaties. Met zijn kalme stem en prachtige ondersteunende muziek, ontdek je diepere lagen in jezelf. Je vindt vrede, rust en verbinding. Maar voor David is mediteren méér dan mindfulness. Je leert vooral jezelf kennen, tot in je diepste kern. Natuurlijk zul je ook beter slapen, meer energie voelen, uitgerust zijn en veel meer inspiratie voelen. Maar vooral leer je thuis te komen bij jezelf, een plek waar je altijd weer naar terug kunt.

 • Mediteer samen en ervaar een overvloed van liefde, licht en innerlijke vrede.
 • Maak verbinding met een universele kracht
 • Verbind je met een groter geheel en ervaar dat steun en richting altijd aanwezig zijn

De meditatie avond start op donderdag 30 juni om 19:30 uur en duurt tot 22:15 uur.

De afgelopen jaren krijgen we tijdens onze events vragen van ondernemers uit Nederland en België. Van coaches tot IT’ers, van retailers tot sportschoolhouders, van consultants tot schoonheidsspecialisten.

De vragen zijn vaak hetzelfde: hoe krijg je nieuwe klanten? Hoe vraag je hogere prijzen? Hoe maak je impact? Hoe kun je met meer ontspanning en minder stress ondernemen? Hoe bouw je een financieel gezond bedrijf? Hoe creëer je met je droom een succesvol bedrijf?

Omdat je uitgerekend de belangrijkste ondernemerslessen nou eenmaal niet uit een boekje leert geeft Arjan Vergeer tijdens de Doorbraakdagen een speciale break-out sessie voor ondernemers. Of je nu net bent begonnen of al hard op weg om de wereld te veroveren; hier wil je onderdeel van uitmaken!

We hebben geregeld dat je als 365 deelnemer met 10% korting een hotelkamer bij Van der Valk Veenendaal kunt boeken voor je verblijf tijdens de Doorbraakdagen.

Een kamer met 365 korting boeken kan via deze link.

Gebruik hiervoor de speciale actiecode: VEE365DS

De Doorbraakdagen is niets voor jou als je je leven geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je je vermaakt met jezelf, met je geliefden en op je werk, als je elke dag je bed uitspringt omdat je blij wordt van de dingen die je mag gaan doen. Geloof ons: dan is het voor jou verspilde tijd. Koop snel een fles bubbels en ga je leven vieren! Heb je psychische klachten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts en daar te bespreken of het een goed idee is om deel te nemen aan dit evenement.

Wij geloven in de kracht van onze methodiek en de geweldige resultaten voor onze deelnemers. Daarom bieden we je graag een stevige garantie: niet goed = geld terug. Wat daarvoor nodig is, is jouw actieve deelname. Als jij aanwezig bent bij de Doorbraakdagen, werkelijk aan de slag gaat met de methodiek en dat kunt aantonen in je werkmaterialen, maar tóch geloof je niet dat het voor je werkt, dan heb je tot een week na het event om je investering voor je Doorbraakdagen ticket terug te krijgen.