Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Miracle roadmap

Al 10 jaar op rij organiseren wij met ons team het grootste en meest krachtige persoonlijke ontwikkelingsprogramma van Nederland. Voorheen was dit programma bekend onder de naam ‘Jaaropleiding’. Sinds 2022 is ons legendarische Jaarprogramma terug in een nieuw en verbeterd jasje: Miracle Roadmap. Miracle Roadmap is een ontdekkingsreis van 16 weken langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, relaties, werk en geld. Een magische reis die je kijk op het leven zal veranderen.

Zij vertellen je in 2 minuten alles over Miracle Roadmap:

Het is de eerste keer dat ik op een plek ben geweest waar zoveel liefde gewoon mocht ‘zijn’. Niemand had een masker op en dat voelde zo rauw, puur, kwetsbaar en naakt, dat ik er letterlijk van ben overstroomd. Ik vind het onwijs inspirerend hoe jullie spirituele wijsheid op zo’n aardse, behapbare manier toegankelijk maken voor het grote publiek. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!

Kiki Duren

Wat een geweldige reis heb ik en andere deelnemers mogen maken. Zo bijzonder! Ik ben gaan deelnemen omdat ik mijn zelfvertrouwen kwijt was. De reis was niet makkelijk en in de afgelopen 4 maanden ben ik door diepe dalen gegaan, maar ik weet nu: het leven is niet altijd makkelijk en leuk, maar ik heb een keuze hoe ik daarmee om ga. En ik kan zeggen: ik geloof in wonderen! Ze komen op mijn pad en nu herken ik ze. Dank jullie wel!

Aline Trompetter

Op dit moment volg ik de Miracle Roadmap en het is een prachtige combi voor verbinding met anderen en verdieping in jezelf. De Miracle Roadmap is heel fijn omdat er ook live-dagen bij zitten waar je echt blij wordt. Online met Arjan is ook altijd heel interessant en leerzaam. Kortom ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Paula Grotendorst

Het is het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven

Laura Roos ⭐⭐⭐⭐⭐

Volgens Laura is Miracle Roadmap de plek waar de 'magic happens'

Laura is 33 jaar en is begonnen met Miracle Roadmap omdat ze behoefte had om meer inzicht te krijgen in haar leven en wat dichter tot zichzelf te kunnen komen. “Ik ben nu 3 maanden verder, dankzij het programma kom ik stapje voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.” Bekijk het hele verhaal van Laura door op de play button te klikken.

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vroeg me af ‘Hoe kan ik alles uit de komende twintig jaar halen en écht alles doen wat ik wil hebben gedaan? Is dit het wel?’. Miracle Roadmap is totaal anders dan andere programma’s die ik had gezien. Het was dé boost die ik kon gebruiken. Miracle Roadmap heeft me geleerd dat juist de kleine wondertjes die je normaal vergeet zo belangrijk zijn. Als je die gaat zien, maakt dat je veel gelukkiger!

Peter ⭐⭐⭐⭐⭐

Meer verhalen lezen over Miracle Roadmap?

In een aantal openhartige interviews vertellen deelnemers waarom ze besloten deel te nemen aan Miracle Roadmap, de lessen die ze geleerd hebben én hoe hun leven er nu uitziet.

  • Echte verhalen
  • Geluk

Lena: “Ik stopte als marketingmanager. Maar wie was ik eigenlijk zonder die baan?”

Lees meer

5931 Views

  • Echte verhalen
  • Geluk

Peter regelde 2 maanden vrij van zijn werk: “Ik had tijd voor mezelf nodig om te kunnen ontdekken wat ik nu écht belangrijk vind.”

Lees meer

8792 Views

  • Echte verhalen
  • Geluk

Doris: “Ik voelde van binnen dat ik energiehealings mocht geven, maar iets hield me tegen.”

Lees meer

3353 Views

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Of wil je graag meer weten over Miracle Roadmap?

Wat je droom ook is en waar je ook staat in je leven, Miracle Roadmap gaat je leven positief veranderen. De resultaten van eerdere deelnemers laten zien dat het allemaal kan. Laten we samen op reis gaan voorbij alles wat we weten of denken te weten.

Met een bonkend hart begon ik aan 365 Dagen Succesvol. In zo’n grote groep aan mezelf werken leek me erg spannend. Ik voelde mij gelukkig gelijk thuis in de groep met zoveel fijne mensen die allemaal hetzelfde willen: het beste uit zichzelf en het leven halen.

Moniek Pronk ⭐⭐⭐⭐⭐

De 365-Academy

De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. Je kunt hier dagelijks aan de slag met je eigen ontwikkeling door het volgen van programma’s en trainingen op allerlei gebieden en je aansluiten bij onze levendige community.

Het fijne aan de 365 Academy is dat je de training op je eigen tempo kan doen en indien je daar behoefte aan hebt contact kan leggen met anderen zodat je elkaar verder kunt helpen.

Matthijs

Ik kan de training aan iedereen wel aanraden. Maar er is wel een belangrijke voorwaarde: je moet het wel gaan doen. Je moet het wel aan willen gaan. Je komt wel dingen tegen die je misschien niet verwacht of wat je ingewikkeld vind, maar het gaat erom dat je het dan toch probeert. En dan zal het je veel brengen!

Chantal Wittenberg

De academy ziet er fantastisch uit. De programma’s staan heel overzichtelijk bij elkaar en je kunt gemakkelijk contact maken met andere deelnemers.

Richard van der Hoek

Het verhaal van Jorit

Wat ik fijn vind aan de 365 Academy dat je echt met gelijkgestemden zit. Het geeft zoveel herkenning en het is goed om te weten dat je niet de enige bent die belemmerde overtuigingen heeft.

Jorit Schellens

Het is heel mooi dat ik met ander cursisten in de academy ervaringen kan uitwisselen en van elkaar kunnen leren. De interactieve omgeving die jullie gecreëerd hebben vindt ik fantastisch

Ben

Ik vind het heel fijn om in de Academy ervaringen van anderen, die dezelfde training volgen, te kunnen lezen. Dit heeft me al een aantal keer geholpen/geïnspireerd tijdens het doen van opdrachten.

Ginny

De 365 Academy voelt als een fijne, veilig plek. Dat blijkt voor mij in alles wat ik daar durf te delen.

Karoline

Het verhaal van Jose

Na mijn scheiding voelde het alsof mijn hele leven en toekomst waren verdwenen. In de training ontdekte ik dat ik ook mijn eigen koers heb. Vanaf nu weet ik dat wat er ook om mij heen gebeurt of wegvalt, ik altijd zal blijven staan. Ik kan dit echt iedereen aanraden!

Jose van de Hudding

Onze 365-methodiek

Al onze programma’s en trainingen zijn gebaseerd op onze 365-methodiek. Deze methodiek is ontwikkeld op basis van de ervaringen van duizenden mensen, de lessen van Jip en de belangrijkste inzichten uit de positieve psychologie, de stoïcijnse filosofie, Systeemopstellingen, NLP, Cognitieve gedragstherapie, leiderschap en management.

Met deze methode is voor iedereen geluk weggelegd.

Telegraaf

Deelnemers over de 365-methodiek:

Ik heb nu veel meer rust

Ik ben voor het eerst sinds mijn kindertijd (en misschien wel voor het eerst in mijn hele 25 jaar) blij met waar ik nu ben en ik heb meer energie om de dingen aan te pakken die belangrijk voor mij zijn.

Ginny de Bruin

Ik ben weer fit en zit lekker in mijn vel!

De methodiek van 365 helpt mij om weer zelf de route te bepalen waar ik heen wil. Ik kies weer zelf en laat het niet meer door anderen bepalen. Ik creëer stap voor stap het leven wat ik wil en wat bij me past.

Sieska Bervoets

Lees het hele verhaal

Ik heb mezelf bevrijd van een diep weggestopt onbewust stuk

Voorheen, dacht ik steeds: ik ben nog niet zover. Ik ben nog niet goed genoeg. Nu leef ik de volgende overtuiging alsof het vanzelfsprekend is: Ik ben nu goed zoals ik ben. Alles wat er wel en niet in mijn leven is, is goed zoals het is.

Kees Holtrigter

Lees het hele verhaal

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat David & Arjan met 365 Dagen Succesvol op mijn pad zijn gekomen. Dankzij hun inspirerende 13-stappen-methode ben ik in beweging gekomen en rolt het nog altijd door.

Cynthia-Roos Kempers

Ik zou de training aanraden aan andere singles. Je krijgt veel inzichten in zelfliefde, in je eigen systeem en in vorige liefdes. De training bevat veel mooie modellen en metaforen en concrete opdrachten. Daarnaast vind ik de positieve kijk op liefde en de humoristische touch heel leuk!

Arma Kleinepier

Ik herontdekte mijn man, herontdekte mijn liefde voor hem en leerde hem op een heel andere manier kennen. Het zorgt er ook voor dat ik het stukje intimiteit opnieuw wil onderzoeken. Ik voel me nu veilig en gewaardeerd genoeg om hier samen aan te werken.

Sandra Bouwman

Verrassend hoe David en Arjan steeds weer in staat blijken de dilemma’s waar ik voor sta terug te brengen naar heel eenvoudige en overzichtelijke principes, zoals de fixed en growth mindset.

Patricia Wessels

Lees het hele verhaal
Ik ontdekte dat het vooral mijn eigen overtuigingen waren die mij in de weg stonden om verder te groeien.

Patricia Wessels

Het verhaal van Patricia Wessels

Patricia volgt de online training Mindset Meesterschap in de 365 Academy. In deze training gaan deelnemers aan de slag met het ontwikkelen van een krachtige positieve mindset. Een bepalend onderdeel in je leven. Patricia vertelt: “Dankzij de lessen in de training Mindset Meesterschap realiseerde ik mij dat ik eigenlijk te veel focus op wat ik niet kan en daardoor mezelf totaal geen geen groeikansen geef. En toen kwam het besef dat ik altijd een keuze heb.”

De vrolijkste zelfontwikkelingsplek van het land!

Marielle Krechting

Het meest totale aanbod voor business en persoonlijke groei

Samira Linda

Van overleven naar leven: dat is was 365 je leert!

Hilda Huisman

Ik leer veel van de filmpjes en de opdrachten vanuit het werkboek. Ik heb veel geleerd over waar angsten vandaan komen en tools gekregen om anders met gedachten om te gaan. Bewustwording en catch myself in het moment.

Yvanca van Rijswijk

Het hele programma straalt liefde en verbinding uit! Ja zeggen tegen deze training, is ja zeggen tegen een magische reis voor jullie samen. Samen ontwikkelen op het gebied van liefde was heel helend voor onze relatie. Het was speciaal om even echt met elkaar te kunnen zijn, om bij de ander te zijn.

André en Esther

De academy ziet er fantastisch uit. De programma’s staan heel overzichtelijk bij elkaar en je kunt gemakkelijk contact maken met andere deelnemers.

Richard van der Hoek

365 neemt je op een praktische manier mee om te zorgen dat je deze keer je goede voornemens wel waarmaakt.

Koffietijd – RTL4

Baanbrekende live events

Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Wanneer je een groep positieve, nieuwsgierige en leuke mensen bij elkaar zet, krijg je een enorme kracht. We zien al jaren de enorme resultaten van werken met grote groepen – en de resultaten van de deelnemers geven ons gelijk.

Het was een groot feest!! Prachtige oefeningen, prachtige opstellingen en mooie inzichten.

Carlijn

Hoewel ik vooraf erg terughoudend was, ben ik blij dat de gehanteerde formule ook mensen, die net als ik terughoudend en sceptisch zijn voor “massa seminars”, uit hebben kunnen dagen je open te stellen voor deelname.

Erwin Houtzager

Ik vond het een hele mooie en inspirerende dag. Mij viel op dat ik aan het eind van de dag mij licht en vol energie voelde. Dit heb ik de laatste jaren niet gevoeld. Na werk of studie ben ik meestal leeg en op. Nu had ik na een hele dag nog energie.

Nienke Reitsma

Wat bijzonder dat er samen met 3.700 mensen zó’n intimiteit kan ontstaan!

Inge Aarts

Een inspirerend weekend met logische en rijke methoden.

Karen Pet

Vorige week was ik aanwezig bij het seminar over opstellingen en eigenlijk voel ik sindsdien dat mijn leven niet meer hetzelfde is. Wat was het magisch! Ik voel me krachtiger, er stroomt meer liefde en ik ben verliefd geworden op het leven.

Nienke

Wat hebben jullie het geweldig gebracht vandaag. Was erg inspirerend, ook de nieuwe kennismaking met andere mensen. Veel om over na te denken en om mee aan de slag te gaan.

Jacqueline Polman

Ontroerend, hartverwarmend, zo massaal en gelijk zo veilig, kwetsbaar en klein.

Rianne

De kracht van 365 Dagen Succesvol is dat je het met z’n allen doet en dat je dus niet alleen bent.

Louise Verzijden

Je komt hier niet weg zonder bij het echte pijnpunt te komen, maar het mooie is dat de aanpak  juist heel liefdevol is…

Francien Huurman

Wat een ongelofelijk gaaf, liefdevol, intens, fantastisch Superrelatie Weekend hebben we gehad!

Yvonne Sprangers

Het grootste verschil is dat ik nu mijn eigen leven leef en de mensen aantrek die ik graag bij mij wil hebben.

Raoul Snijders

In juli komt mijn eerste boek uit en ik heb me inmiddels als schrijfcoach geprofileerd! Dit had ik een paar jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden.

Petra van der Ploeg

Lees het hele verhaal
Ik leer mezelf, op 51-jarige leeftijd nu pas echt goed kennen, ik kan m’n hart volgen en risico’s nemen. Het is werkelijk bevrijdend!

Esther van Wijk

Lees het hele verhaal
Eindelijk komt ernaar buiten wat al zo lang in mij schuilde. Ik durf me te laten zien en te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. Ik straal, geniet, leef en leer elke dag. Zo’n dagelijks moment van geluk is iets wat ik iedereen gun!

Esmee Hulzebos

Lees het hele verhaal
Je leeft je leven zoals je gewend bent en ik kwam erachter dat het niet altijd handig is om het zo te doen!

Liliane van den Heuvel

Het verhaal van Liliane

Liliane volgde in 2019 het jaarprogramma. Voor het jaarprogramma zag het leven van Liliane er heel anders uit. Ze was een werknemer bij een drukke organisatie, moeder van een dochter van twee. Veel ballen hoog te houden, fysieke pijnklachten en slapeloze nachten tot gevolg. Tijdens het jaarprogramma kwam ze erachter dat leven in je comfortzone niet altijd even goed is voor je. En dat nee zeggen tegen een ander soms ja zeggen tegen jezelf is. Nu besteed Liliane haar tijd aan bezigheden waar haar hart ligt en kan weer genieten van het leven. Zowel op werk als privé.

Wat is dit maandelijks een feest. De opdrachten geven hele mooie inzichten, de community is altijd beschikbaar om dingen te delen. Ik kom maandelijks vol energie thuis, loop af en toe tegen minder leuke dingen van mezelf aan maar krijg genoeg handvatten aangereikt om hiermee om te gaan!

Frederique Paardekooper

Ik ben van een freelance producer de stap aan het maken naar een ondernemer met grootse plannen en grootse ambities.

Bart Veen

Ik heb tools gekregen om in mijn kracht te staan en te blijven staan.

Carina Voordenhout

Ik weet nu veel beter waar ik gelukkig van word en haal veel energie uit mijn nieuwe baan.

Mick

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

Renate Koning

Ik heb mijn eigen waarden ontdekt: wie ben ik, wat doe ik en wat kan ik.

Roy Hazewinkel

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Ik leer mezelf, op 51-jarige leeftijd nu pas echt goed kennen, ik kan m’n hart volgen en risico’s nemen. Ik voel me gezonder, vrolijker, heb meer vertrouwen. Ik krijg zomaar nieuwe uitdagingen op mijn werk. De relaties met de mensen om me heen zijn beter, intensiever en waardevoller. Ik voel me rijk dat ik mag doen wat ik graag doe, zoals reizen en er op vertrouwen dat ik de (financiële) ruimte heb om dat te doen. Dat David en Arjan met zoveel mensen, zo’n persoonlijke en intieme sfeer weten te creëren heeft me enorm verrast. Het voelt alsof je met vrienden op een feestje bent. Verrassend is ook dat je met heel veel mensen, binnen een paar minuten het gevoel hebt van vertrouwen, respect en waardevol contact! Ik raad dit enorm aan iedereen aan die meer inzicht wil in zichzelf en hoe je kan leren anders met situaties en gebeurtenissen in je leven om te gaan en weer zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen over je leven.

Esther van der Wijk

De snelheid, waarmee David of Arjan bij mensen binnenkomt en precies de vinger op de zere plek weet te leggen. En dan ook direct de juiste woorden weet te vinden om iemand in staat te stellen een andere kijk op de situatie te krijgen. En de wijze waarop het hele programma tot in de puntjes geregeld is. Het gemak waarmee er een open en veilige sfeer wordt gecreëerd met zoveel mensen. Sommige oefeningen zijn echt verrassend en gedurfd. Daar hou ik van!

Je voelt je gedragen door coaches en deelnemers. Dit geeft heel veel vertrouwen. Je krijgt weer zin in het leven. Sterker nog. Je wordt er weer echt verliefd op!

Kees Holtrigter