Dit evenement is voor 2022 helaas uitverkocht.

Heb je vragen? Mail dan naar support@365dagensuccesvol.nl

Een prachtige dag vol met interventies, live-coaching en familieopstellingen

Onder leiding van David de Kock

Familieopstellingen Live is een bijzondere ervaring waarin je ontdekt welke invloed jouw familiesysteem heeft op je leven. Je leert wat je in de weg zit en hoe je je los kunt maken van hardnekkige patronen in je dagelijkse leven en hoe dit te herleiden is naar je ‘familiesysteem’, waar ieder zijn plek heeft. Je ontdekt hoe jij en de anderen in het systeem elkaar beïnvloeden en met elkaar communiceren en leert patronen te herkennen.

De dag zal gevuld zijn met verschillende gezamenlijke, groeps- en individuele oefeningen, meditaties en familieopstellingen zodat je antwoorden krijgt op vraagstukken uit je privé en professionele leven.

Belangrijk daarbij is dat een opstelling niet zozeer het probleem oplost, maar er vooral is om inzicht te geven in de redenen ervan waardoor je er anders mee om kunt gaan. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven met als doel om meer in balans te raken.

Familieopstellingen Live is voor jou als je:

 • Inzicht in jouw (familie) systeem wilt krijgen
 • Je gezien, gehoord en begrepen wilt voelen
 • Voortaan keuzes wilt maken puur gebaseerd op je eigen intuïtie en verlangens, zonder dat oude patronen en verwachtingen je daarin tegenhouden
 • Afscheid wilt nemen van overtuigingen die je in de weg staan en jou belemmeren van een vrijer leven, geest en ziel
 • Meer grip op jezelf en je vraagstukken wilt hebben
 • Behoefte hebt aan verdieping op thema’s die nu spelen in jouw leven
 • Afscheid wil nemen van verdriet uit het verleden
 • Of als je gewoon graag een keer live een familieopstelling wilt meemaken

Al deze zaken en nog veel meer zijn gedragspatronen die je bijna altijd kan herleiden naar je familie. Ieder gezin heeft bepaalde patronen die ervoor kunnen zorgen dat je in je volwassen leven ergens structureel tegenaan loopt.

Ik kwam naar Familieopstellingen Live met de intentie om eens vanaf de zijlijn te kijken hoe zo’n familieopstelling nou eigenlijk werkt. En ben vanmiddag vertrokken als een heel ander mens! Wow! Ben jullie bijzonder dankbaar.

D. Rook

Scoor nu een Laat Bloeier ticket: de aller laatste tickets voor een fijne prijs

Het Familieopstellingen Live Event op 1 december 2022

Laat bloeier ticket

De laatste tickets, OP=OP Een fijne prijs! Uniek in Nederland
€97
€87 Profiteer van €10 korting
Dit krijg je:
 • Een uniek dagprogramma vol met familieopstellingen, oefeningen, meditaties en live coaching
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: een maand toegang tot verdiepende content over het toepassen van familieopstellingen in de Spoedcursus Familieopstellingen (t.w.v. €397)
Uitverkocht

Ik heb geen kennis van familieopstellingen is dat nodig?

Voor dit event heb je geen ervaring nodig over familieopstellingen of het familiesysteem. Familieopstellingen, ook wel systematisch werken, is een methode die gebruikt wordt om op een andere manier tegen blokkades in je leven aan te kijken. Belangrijk daarbij is dat een opstelling niet zo zeer een probleem oplost, maar er vooral is om inzicht te geven in de redenen ervan waardoor je er anders mee om kunt gaan. Dit evenement is dus geschikt voor iedereen die zichzelf graag nog beter leert kennen.

Wat is een Familieopstelling?

Alles wat je meemaakt, ziet en hoort laat klein of groot een spoor achter in je leven. Bewust of onbewust. De grootste (eerste) invloed op je leven is natuurlijk je familie.

Een familieopstelling is een helende methode waarbij we kijken naar personen en gebeurtenissen binnen je familiesysteem en hoe deze van invloed zijn geweest op jouw verleden, maar ook op het heden en de toekomst. Door op onderzoek uit te gaan naar jouw familieverleden vind je waardevolle antwoorden terug op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen. Tijdens Familieopstellingen Live leer jij meer over jouw familiesysteem en kom je tot nieuwe inzichten over jezelf en je familie! 

Jij haalt eruit wat je eruit wilt halen. Jij kan bepalen wat voor jou werkt en in mijn geval was dat meer inzicht, rust en super handige en praktische tools die ik kan inzetten op de momenten dat ik ze nodig heb!

Remco Evers

Ik heb meerdere goede herinneren aan David opstellingen! En mijn laatste heeft mij definitief veranderd.

Martine Luiten

Magisch alle keren dat ik David zijn opstellingen heb zien doen.

Roosmarijn van Alpen

De Kracht van Familieopstellingen

Lees hier de ervaring van Karlijn:

Ik zit in de zaal.
Het is muisstil
Ik heb mijn ogen dicht
Net als alle andere deelnemers.

Terwijl ik op verzoek van David mijn gezinssituatie visualiseer, besef ik ineens dat mijn vader alleen staat. Nieuw is het gevoel dat het bij me oproept: mijn vader voelt zich (ook) alleen. Een thema waar ook ik mee kan worstelen, ondanks alle fijne mensen in mijn leven.  Ineens rijst de vraag: is dat gevoel wel van mij? Het zet me aan het denken. Dan is het tijd voor de eerste opstelling.

Er wordt iemand op het podium gehaald, die samen met andere mensen in een opstelling gaat staan. De tranen prikken in mijn ogen als ik sta te kijken naar een opstelling waarin een man zich niet met zijn zoon kan verbinden, omdat hij – net als mijn opa – stilzwijgend een oorlogstrauma met zich meedraagt. Intuïtief denk ik aan de band tussen mijn vader en zijn vader die jarenlang in de oorlog afwezig was en alleen op zee zat. Een zucht van verlichting ontsnapt aan mijn lippen…

Karlijn, die bovenstaand verhaal deelt, was aanwezig bij één van de familieopstellingen die David leidde. Diezelfde week heeft ze tijdens een etentje met haar vader haar ervaringen gedeeld en hij bevestigde het gevoel van eenzaamheid en herleidt dat naar zijn gezinssituatie. 

Ik weet dat ik het gevoel bij hem kan laten, hij kan het dragen. Het was één van de meest oprechte, ontroerende avonden die ik met mijn vader heb gehad.” – Karlijn

Ik vind het spannend om mijn persoonlijke verhaal te delen.

Het fijne aan onze live evenementen is dat we het met z’n allen doen. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Daarom werken we ook met een grote groep mensen. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om te leren van de verhalen van anderen. Je zult merken dat je in ieder verhaal of opstelling wel iets zult herkennen wat je vervolgens kunt spiegelen aan je eigen verhaal. Deze zachte manier van werken is ontzettend fijn, juist als je het spannend vind. Je hoeft dus zeker niet je eigen verhaal te delen met iedereen. Mag natuurlijk wel!

Nog even de praktische dingen op een rijtje....

 • Wat? Familieopstellingen Live is een bijzonder evenement waarbij we een dag lang aan de slag gaan met het familiesysteem zodat je meer inzicht krijgt in blokkades in je leven
 • Waar? Het event is live en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal.
 • Wanneer? 1 december 10.00 tot 17.00 uur.

Let op, momenteel zijn de Laat Bloeier tickets in de verkoop. De aller laatste plekjes voor een fijne prijs! Dus wil je het evenement niet missen? Reserveer dan snel je plekje.

Ben jij klaar voor een magische dag waarin jij afscheid zal nemen van oude patronen?

Dit is voorlopig de laatste keer!

Het Familieopstellingen Live Event op 1 december 2022

Laat bloeier ticket

De laatste tickets, OP=OP Een fijne prijs! Uniek in Nederland
€97
€87 Profiteer van €10 korting
Dit krijg je:
 • Een uniek dagprogramma vol met familieopstellingen, oefeningen, meditaties en live coaching
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: een maand toegang tot verdiepende content over het toepassen van familieopstellingen in de Spoedcursus Familieopstellingen (t.w.v. €397)
Uitverkocht

Vorige week was ik aanwezig bij Familieopstellingen Live en en eigenlijk voel ik al de hele week dat mijn leven niet meer hetzelfde is. Wat was het magisch! Het is bijna niet uit te leggen dit gevoel. Ik voel me krachtiger, er stroomt meer liefde en ik ben verliefd geworden op het leven.

Nienke

Hoe ziet de dag eruit?

Familieopstellingen op het podium

Gedurende de dag zullen er meerdere opstellingen op het podium worden gedaan. Iemand die zijn/haar verhaal graag deelt en hier onder begeleiding van David mee aan de slag wil op het podium. Een bijzondere ervaring voor iedereen in de zaal. Krijg inzicht in je eigen familiesysteem dankzij de verhalen op het podium.

Inzicht in je eigen familiesysteem.

Je ontdekt hoe je zelf functioneert in jouw systeem, wat je eventueel in de weg zit, welke relaties je hebt te verbinden of verbreken en hoe je jezelf meer in balans kunt voelen. Deze inzichten komen vaak voort uit het kijken naar familieopstellingen op het podium in combinatie met de fijne oefeningen en meditaties.

Vrouw-meditatie-ontspanning-jpg

Magische meditaties

Gedurende de dag doen we enkele diepgaande meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. De meditaties worden begeleidt door meditatie-master David. Tijdens het mediteren keer je naar binnen toe wat je helpt om inzichten te krijgen in je eigen familiesysteem.

Krachtige oefeningen

Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden – en hard ook.

Magisch hoe David zijn opstellingen doet. Zo helder als patronen direct zichtbaar worden! Ik had het geluk er ook te staan en ben er nog elke dag dankbaar voor. Het heeft mijn leven immens verrijkt, ik heb er mijn vrijheid uit gevonden! Keuzevrijheid in alles wat er is. Enorm leerzaam en grote dankbaarheid voor dit fantastische werk van David!

Marion van Twiller

Een evenement onder leiding van David de Kock

David heeft de afgelopen 10 jaar al duizenden mensen mogen begeleiden in een familieopstelling

Alles verandert op de dag dat je voelt dat je meer bent dan je hoofd alleen. Er zijn zoveel andere manieren om inzichten te krijgen, dan er alleen over te ‘denken’. Een familieopstelling laat je superhelder zien wat er aan de hand is en wat je er nu aan kunt doen, zonder er over na te denken. Dat maakt het krachtig, eenvoudig en voor iedereen geschikt.

In de 20 jaar dat David deelnemers begeleidt met zijn opstellingen, raakt hem 1 moment het meest: de zucht van verlichting. We kunnen het in de zaal allemaal zien en voelen. Ergens tijdens de opstelling, voelt de hoofdpersoon opeens een enorme helderheid. De opgetrokken schouders zakken een beetje, soms worden de ogen vochtig, maar altijd gebeurt er die prachtige uitademing, die diepe bevrijdende zucht die laat zien: was het zo simpel?

Dit is waar David het voor doet: de helderheid, de opluchting. Een einde aan de schaamte, of de eenzaamheid, of het diepe verdriet. Er bestaat niets mooiers dan iemand die zojuist nog zwaarmoedig het podium opstapte, er huppelend vanaf te zien gaan.

Inmiddels heeft David al duizenden mensen begeleid. Ben jij de volgende?

 

Magisch! Elke keer weer. En zo leerzaam! Ook als ‘slechts’ toeschouwer. Aanrader voor echt iedereen.

Judith Franken

Dit is echt het allertofste van 365! Indrukwekkend, magisch, verhelderend, leerzaam en zo mooi!

Britt van Berkum - Hansen

Dit was zo spectaculair! Ik heb meerdere goede herinneringen aan David’s familieopstellingen. Maar de laatste, in mijn eigen groepje, heeft mij definitief veranderd.

Martine Luiten

Ben jij klaar voor een magische dag waarin jij afscheid zal nemen van oude patronen?

Dit is voorlopig de laatste keer!

Het Familieopstellingen Live Event op 1 december 2022

Laat bloeier ticket

De laatste tickets, OP=OP Een fijne prijs! Uniek in Nederland
€97
€87 Profiteer van €10 korting
Dit krijg je:
 • Een uniek dagprogramma vol met familieopstellingen, oefeningen, meditaties en live coaching
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: een maand toegang tot verdiepende content over het toepassen van familieopstellingen in de Spoedcursus Familieopstellingen (t.w.v. €397)
Uitverkocht

Help! In mijn familiesysteem komen volgens mij weinig blokkades voor. Is dit evenement dan ook iets voor mij?

Zeker! Bij familieopstellingen gaat het niet perse om (grote) zichtbare blokkades of problemen in je familiesysteem. Je kunt familieopstellingen vooral zien als een methode waarbij je op een andere manier gaat kijken naar jezelf, je omgeving, de blokkades waar je tegenaan loopt in het leven en de keuzes die je maakt (of juist niet maakt). Dit maakt het dus voor iedereen onwijs waardevol!

Dit was een fantastische vibe met gelijkgestemden! Een veilige plek om een fundament neer te leggen waar je je verdere toekomst op kan bouwen. De inzichten uit Familieopstellingen waren ver boven mijn verwachtingen!

Astrid Kwakernaak

Zeg jij JA tegen het loslaten van oude familiepatronen?

Ja tegen meer begrip, vrijheid en liefde voor jezelf?

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Familieopstellingen Live of twijfel je nog? Stuur ons dan even een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder. Of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Dit event is echt iets voor jou als je: 

 • je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf; 
 • je stress hebt en wilt weten hoe je daar vanaf komt; 
 • je perfectionistisch bent, je wil alles goed doen; 
 • jij en je partner andere ideeën hebben over de relatie; 
 • je jezelf wil terugvinden, jezelf opnieuw ontdekken; 
 • je moeite hebt met (liefdes)relaties; 

Of als je: 

 • Afscheid wilt nemen van je belemmerende overtuigingen en gedoe in je leven; 
 • Meer grip op jezelf en je vraagstukken wilt hebben; 
 • Behoefte hebt aan verdieping op thema’s die nu spelen in jouw leven; 
 • Dankzij systeemopstellingen nooit meer eenzaam of boos wilt zijn; 
 • Inzicht in jouw (familie) systeem wilt krijgen; 
 • Hardnekkige terugkerende patronen los wilt laten; 
 • Afscheid wil nemen van verdriet uit het verleden.

Familieopstellingen Live is op 1 december 2022. Inloop is vanaf 09:30 uur en we starten om 10:00 uur. Rond 17:00 uur is het afgelopen. Locatie: De Basiliek – Veenendaal

 

 

Door verschillende gezamenlijke, groeps- en individuele oefeningen, meditaties en familieopstellingen die we doen vind je antwoorden op vraagstukken uit je privé en professionele leven. Je krijgt inzicht in de diepe patronen en overtuigingen die je onbewust van je familie hebt overgenomen.

Het resultaat: Je voelt je gezien, gehoord en begrepen. 

Vind je niet dat het tijd is om afscheid te nemen van overtuigingen die je in de weg staan en jou belemmeren van een vrijer leven, geest en ziel? Wil je voortaan keuzes maken puur gebaseerd op je eigen intuïtie en verlangens, zonder dat oude patronen en verwachtingen je daarin tegenhouden? Dan is dit helemaal voor jou!

Nee dat is niet het geval. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen, in van elkaar leren en bij elkaar afkijken. Daarom werken we ook met een grote groep mensen. Gedurende de dag zullen er verschillende opstellingen op het podium plaatsvinden onder begeleiding van David. Je kunt zelf aangeven of jij je verhaal wilt delen en David zal met een aantal hiervan dieper op het familiesysteem ingaan.

Je zult merken dat je in ieder verhaal of opstelling wel iets zult herkennen wat je vervolgens kunt spiegelen aan je eigen verhaal. Uit onze ervaring en uit de reacties van deelnemers weten we dat deze zachte manier van leren juist ontzettend fijn is! Ook zonder een persoonlijke opstelling is deze dag dus erg waardevol en zul je met een berg aan nieuwe inzichten naar huis gaan. Je hoeft dus niet zelf aan de beurt te komen om er wel je lessen uit te halen.

De spoedcursus Familieopstelling is een online training en vind je terug in de 365 Academy en volg je waar je wilt, wanneer je wilt. We reiken je daarin alle tools aan om zelf aan de slag te gaan met je familiesysteem, inclusief verdiepende content over het toepassen van familieopstellingen. Familieopstellingen Live is een live evenement en vindt plaats in Veenendaal. Samen met honderden andere gaan we ons een dag lang onderdompelen in het familiesysteem. Live dagen zijn vaak super waardevol omdat je hier de mogelijkheid hebt om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen).

Daarnaast krijg je bij je ticket voor Familieopstellingen Live als bonus een maand lang toegang tot de online training Spoedcursus Familieopstellingen. Zo kun je dus beide uitproberen! 😉

We geven deze dag voorlopig nog maar een keer. In 2022 geven we deze dag alleen in december en daarna niet meer. Dus: maak je agenda leeg en zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen!