Tijdens de vorige challenge hebben ruim 13.000(!) mensen hun mindset getransformeerd. Dit keer is de challenge uiteraard geheel vernieuwd! Mis het niet!

Zin om aan de slag te gaan met een positieve krachtige mindset?

Meld je dan nu aan voor de gratis Free Your Mind Challenge en ontdek een krachtige manier van denken die je leven voor altijd zal veranderen. De challenge is speciaal voor mensen die hun mindset willen verbeteren, willen stoppen met piekeren, minder belemmerende gedachten willen ervaren en beter willen omgaan met tegenslag. Tijdens deze 4-daagse challenge nemen we met elkaar afscheid van die ruis in ons hoofd en maken we ruimte voor innerlijke rust. Slechts eenmalig dit jaar, dit wil je niet missen!

Heel fijn om mee te doen met de mindset challenge! Dank jullie wel, het heeft mij een goed gevoel gegeven en inzicht gebracht hoe je kan accepteren wie je altijd al bent geweest en sterker kan worden. Verhelderend en inspirerend!

Marye ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is geen challenge voor jou als je....

…. snel resultaat wilt en op zoek bent naar kortstondig geluk. Deze challenge gaat over bewustwording van de kracht van je gedachten en ontdekken wat het leven je kan brengen als je een switch maakt van de laagste frequenties (angst, schuld en zorgen) naar de hogere frequenties (liefde, dankbaarheid en vreugde). Door grip te krijgen op je gedachten wordt het leven leuker en mooier. Niet alleen omdat je meer mooie dingen gaat zien die er altijd al waren. Maar je zult ook meer mooie dingen aantrekken in je eigen leven.

Dit heeft te maken met dat de kwaliteit van je leven grotendeels wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. Geef tien mensen in dezelfde situatie een probleem en je krijgt tien totaal verschillende reacties. En sommige reacties werken voor geen meter. Mensen krijgen stress, paniek, passief afwachten of gaan heel veel twijfelen. Terwijl anderen zijn juist optimistisch, veerkrachtig en vinden meteen een oplossing. Hoe komt dat nou? Onder andere door je mindset, de manier waarop je denkt. En nu komt het goede nieuws: een krachtige mindset kun je gewoon leren!

En dat is precies waar we tijdens deze challenge mee aan de slag gaan. Verwacht waardevolle inzichten en praktische strategieën om negatieve denkpatronen te doorbreken en meer innerlijke rust te ervaren. Meld je snel aan want deelnemen is helemaal GRATIS!

De Mindset Challenge heeft mij geholpen met wat meer afstand en zachtere ogen naar het leven te kijken. Door de helderen uitleg en herkenbare onderwerpen vielen er verschillende dingen op zijn plek.

Sara ⭐⭐⭐⭐⭐

De challenge vindt plaats van zondag 26 mei t/m woensdag 29 mei 2024

En het fijne is: de challenge is volledig online en volg je op een moment dat voor jou uitkomt gewoon vanuit je eigen huis. Het enige moment dat je even wilt blokken is het LIVE & ONLINE webinar waarmee we de challenge afsluiten. Dit webinar geven we deze keer, na veel vragen, op twee momenten live! Je kiest bij je aanmelding of je het live webinar volgt op woensdag 29 mei om 10.00 of op woensdag 29 mei om 20.00 uur. Zet deze dus direct groot in je agenda want dit live moment wil je niet missen!

Bedankt voor deze wonderful 4-daagse! Het is fijn om rust te krijgen van deze wijsheden. Ik slaap er ook lekkerder op, op naar de toekomst!

Annemarie ⭐⭐⭐⭐⭐

In 4 dagen van gepieker en negatieve gedachten naar innerlijke rust

De challenge begint op zondag 26 mei, vanaf deze dag ontvang je 4 dagen lang inspiratie, inzichten en oefeningen op het gebied van mindset. Daarnaast word je ook onderdeel van een bijbehorende community vol met gelijkgestemden. 

Dit ga je leren:

We introduceren op dag 1 direct een woord bij je die je waarschijnlijk nog niet eerder gehoord hebt en die je al een eerste zet in de goede richting geeft naar een helpende mindset. Dit is het noodzakelijke ingrediënt dat je nodig hebt om jouw mindset te veranderen. Daarnaast maak je kennis met de strategie die ervoor zorgt dat je een mindset ontwikkelt waarmee je alles aankunt.

We hebben 60.000 gedachten op een dag. Je hoofd tettert erop los. En waar sommige gedachten je helpen te bloeien, zijn de meeste eerder onkruid. Ze halen je onderuit, boezemen je onnodig angst of twijfel in, of zorgen ervoor dat je dingen doet die jou niet echt gelukkig maken. Op dag 2 van de challenge gaan we hiermee aan de slag zodat je om leert gaan met alle gedachten in je hoofd. We gaan samen aan de slag met een waardevolle en krachtige oefening die je hiermee helpt om te gaan. Deze oefening is heel simpel en kun je daarna keer op keer voor jezelf herhalen.

Negatieve zelfpraat past niet bij een krachtige mindset. Een krachtige mindset helpt je namelijk verder, negatieve zelfpraat doet precies het tegenovergestelde. Zelfliefde, houden van jezelf, is een onmisbaar onderdeel voor een helpende mindset. Bij zelfliefde denk je misschien aan stralend voor de spiegel staan. Jezelf het allerleukste mens op aarde vinden. Maar nee hoor, zelfliefde is in onze ogen weten wat jij écht wilt en daarvoor durven gaan, ondanks de meningen van anderen en tetterende stemmetjes in je hoofd. Ook jij kunt zelfliefde opbouwen, elke dag! Daar gaan we mee aan de slag op dag 3 van de challenge.

Je herkent het vast: dat gevoel van vastzitten in de dagelijkse sleur, geplaagd door angsten, oordelen en stress. Op de laatste dag gaan we samen de weg naar bevrijding ontdekken, een weg die je in staat stelt om voluit te leven en te genieten van elke dag. In het afsluitende live webinar gaan we het hebben over hoe iets simpels als je mindset, je leven voorgoed kan veranderen. Wat gebeurt er als je alle ruis weghaalt? Wat gebeurt er als je je niet langer aantrekt van wat anderen van je verwachten? Wat overblijft is innerlijke rust. De rust om te doen en kiezen in het leven wat jij het allerliefste wilt. Je bent niet langer alleen maar bezig met de buitenwereld, maar besteed aandacht aan jouw eigen binnenwereld.

Even voorstellen

Mijn naam is Arjan Vergeer en samen met David de Kock heb ik 12 jaar geleden 365 Dagen Succesvol opgericht. Onze missie is wereldvrede. Wij geloven namelijk dat als iedereen in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede is. Met innerlijke vrede bedoelen we dat je leven vrij is van onzekerheid, stress, angst, ontevredenheid, boosheid en belemmerende overtuigingen. Innerlijke vrede komt niet omdat je veel bereikt, je bereikt veel als je leeft in innerlijke vrede.

Om dat doel te bereiken schreven we samen 6 bestsellers, organiseerden we meer dan 700 evenementen en ontwikkelden we verschillende programma’s over het vinden van innerlijke rust en geluk in je leven.

Ons doel? Jou inspireren om op een andere manier te denken, kijken, voelen en leven. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat. En om daar zo veel mogelijk mensen bij te helpen, organiseer ik deze gratis challenge. Het wordt een feestje, dat beloof ik je. Te gek als je erbij bent!

De inzichten die je krijgt zijn fantastisch.

Elke ⭐⭐⭐⭐⭐

Hoe ziet de challenge eruit?

Videolessen en oefeningen

Je ontvangt van ons iedere dag een korte videoles en een oefening. In slechts een kwartiertje per dag werk je in 4 dagen toe naar een super krachtige mindset. De challenge vindt online plaats – hierover ontvang je meer informatie na je aanmelding. Wanneer je de videoles op de dag doet is helemaal aan jou.

Online community

Je wordt onderdeel van een fijne besloten community die hoort bij de challenge. We weten namelijk hoe fijn het is om het niet helemaal alleen te hoeven doen. Zie het als een fijne stok achter de deur. Maar ook om eventueel verhalen uit te wisselen met andere deelnemers, elkaar te inspireren en motiveren.

Live online kennissessie

We sluiten de challenge af met een live & online webinar op woensdag 29 mei waarin je de allerlaatste stap en het geheim voor een blijvende krachtige mindset ontdekt, en dus een leven vol rust, ontspanning en vrijheid! Je kiest zelf of je dit webinar wilt bijwonen om 10.00 uur of om 20.00 uur (beide momenten zijn live en kan je dus je vragen stellen aan Arjan).

Had het voor geen goud willen missen. Heb veel opgeschreven en de video’s kijk ik nog steeds terug.

Ria ⭐⭐⭐⭐⭐

Na deze challenge voel ik de verbinding waar ik hard voor gewerkt heb afgelopen jaren. En durf ik meer van mezelf te laten zien en te zeggen wat ik wel of niet nodig vind.

Jose ⭐⭐⭐⭐⭐

De challenge zet je aan het denken, geeft inzicht in je gedachten en ook hoe je dit kan beïnvloeden. De opdrachten zijn inzichtgevend.

Tamara ⭐⭐⭐⭐⭐

“Een krachtige mindset = meer energie, flow en een leven waarin je dagelijks kunt doen wat je het allerliefste doet.”

Benieuwd naar de methodiek die je helpt om een krachtige mindset te krijgen? Doe dan mee met de gratis Mindset Challenge!

Praktische info en veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over de challenge of twijfel je nog? Stuur ons dan een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl. Of zet gewoon die gratis stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Voor mensen die hun mindset willen verbeteren, willen stoppen met piekeren, minder belemmerende gedachten willen ervaren en beter willen omgaan met tegenslag. Voor mensen die verlangen naar meer innerlijke rust, positiviteit, zelfliefde en energie in hun leven

De Mindset Challenge vindt plaats van zondag 26 mei t/m woensdag 29 mei. Je ontvangt van ons iedere dag een videoles die je kunt doen op een moment van de dag dat voor jou goed uitkomt.

We sluiten de challenge af met een live & online webinar. Je hebt zelf de keuze op welk moment je dit webinar wilt volgen, we geven hem deze keer namelijk twee keer! Beide keren zijn live dus je hebt ook bij beide webinars de kans om live je vragen te stellen aan Arjan. Bij je aanmelding maak je zelf de keuze bij welk moment je aanwezig wilt zijn:
woensdag 29 mei om 10:00 uur in de ochtend
woensdag 29 mei om 20:00 uur in de avond

Omdat dit webinar live is raden we je aan dit moment vrij te houden. Daarnaast krijgt je de unieke kans om al je vragen te stellen aan Arjan.

Tijdens de Free Your Mind challenge:

  • Leer je hoe je negatieve denkpatronen herkent en ontdek je technieken om belemmerende overtuigingen te doorbreken, zodat je meer zelfliefde ervaart en je krachtiger in het leven staat.
  • Ontdek je het noodzakelijke ingrediënt om je mindset te veranderen en de shift te maken van een niet-helpende mindset naar een helpende.
  • Leer je dealen met alle gedachten die telkens maar oppoppen in je hoofd, zodat je meer rust en ontspanning ervaart.
  • Ontwikkel je de vaardigheid om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, zodat je een leven vol innerlijke rust, zelfliefde, vrijheid en positiviteit tegemoet gaat.

De challenge is voor nu alleen te volgen van 26 mei t/m 29 mei. Je kunt de videolessen die we dagelijks versturen in je eigen tijd volgen (dus eventueel ook later). We sluiten de challenge op 29 mei af met een live webinar, deze kun je volgen om 10.00 uur of om 20.00 uur. Deze sessie is alleen dan te bekijken, we raden je aan om hier bij aanwezig te zijn.