Je kind gelukkig zien is het mooiste wat er bestaat

Als vader of moeder ben je gelukkig als je kind gelukkig is. Maar zorgen voor het geluk van je kind (en dat van jezelf!) is soms best hard werken in de drukte van elke dag. Je leeft langs elkaar heen, raakt de verbinding met je kind wel eens kwijt.

Er is altijd wel iets: school, sport, werk, logeerpartijtjes. Onder je ogen groeien ze op. Soms kijk je naar ze en voel je dat je ze niet meer helemaal begrijpt.

Maar jouw aandacht, tijd en liefde is voor je kind het grootste fundament om zelf een gelukkig leven te leiden.

Hoe zorg je er nou voor dat je kind leert vertrouwen op zichzelf? Of hoe ze kunnen omgaan met alledaagse dingen zoals tegenslagen, geld of vriendschap?

 

Het boek heeft veel waardevolle, leerzame oefeningen en is ontzettend mooi geschreven. Versterkt de band tussen ouders en kinderen en levert hele mooie momenten op.

Susan Bes

Wat een heerlijk boek! Jammer dat je hem niet in één avond hoort te verslinden… Daarom wel heel bruikbaar in een druk leven. Superpraktisch ingedeeld en de oefeningen die erin staan zijn én leuk én makkelijk te doen met de kids!

Louise

Een boek waar je echt wat mee kunt. Geen opvoeding maar praktische tips. Leest fijn weg, love it!

Kim Houtenbos

Met geluk kun je niet jong genoeg beginnen

Glimlach van een Kind is een geluksboek. 

Om je kinderen te helpen met een gelukkig leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Een goede relatie met jou. Een stevige basis in zichzelf. Een kindertijd om een leven lang plezier van te hebben. 

Daarvoor hoeven ze niet hun broccoli op te eten of op tijd naar bed. Het kan veel leuker!

Ons boek bevat 52 gelukslessen voor ouder en kind. Lessen gebaseerd op krachtige inzichten uit de psychologie, filosofie en pedagogiek, zo ingericht dat je kind zich goed voelt over zichzelf en de relatie met jou.

En het allerleukste: je gaat echt samen met je kind aan de slag met bijzondere invuloefeningen, tekenbladen en uitscheur-vellen uit het boek.

Bestel nu het leukste boek voor meer verbinding, begrip en plezier met je kind.

Dit boek is rijk aan prachtig mooie oefeningen die je samen met je kinderen doen kan. Deze oefeningen zorgen voor meer verbinding, vreugde, dankbaarheid en bewustwording. Het zorgt voor innerlijke rijkdom! Wij genieten ervan.

Anneke

Het is een heerlijk boek, vol tools die je in kunt zetten om de verbinding met je kind (En eigenlijk ook met jezelf) te vergroten.

Eliva

2 inspirerende, praktische mannen die met een zachte blik kijken naar (hun) kinderen. En het werkboek zorgt ervoor dat je ermee aan de slag wilt!

Esther

De missie van David & Arjan met dit boek

De afgelopen jaren zijn we met de krachtige methodiek van 365 uitgegroeid tot één van de bekendste merken in Nederland op het gebied van persoonlijke groei.  Onze boeken, artikelen en columns over betekenisvol leven en liefdevolle relaties zijn door miljoenen mensen gelezen. Onze seminars over persoonlijke groei behoren tot de grootste van de wereld. 

En hoe leuk en eervol dat ook allemaal is, ons echte belang ligt thuis.

David heeft met zijn lief drie kinderen waarvan de oudste inmiddels volwassen is. Arjan en zijn geliefde hebben samen vier kinderen, allemaal van basisschoolleeftijd. Dat is leuk, vermoeiend, inspirerend en intens tegelijk.  Het is druk, het is veel en het is ongelofelijk leerzaam en interessant.

We schreven het boek ‘De Glimlach van een kind’ om onze kinderen te helpen met een gelukkig leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Een goede relatie met hun ouders. Een stevige basis in zichzelf. 

Bestel nu het leukste boek voor meer verbinding, begrip en plezier met je kind.