Maar 2 keer per jaar openen we we de deuren voor Miracle Roadmap. En we openen bijna de deuren voor de volgende groep! Wie ons langer volgt weet dat wie er vroeg bij is, profiteert van de beste prijs. Wil jij als eerste op de hoogte zijn en de speciale aanbieding als eerste ontvangen? Meld je dan aan voor de interesselijst!

Waarom maken we Miracle Roadmap?

We leven in een overspannen maatschappij. Door de verwachtingen en verplichtingen die we onszelf en elkaar opleggen, hebben we een wereld gebouwd van kritiek, conflict en competitie, van cynisme, schaamte en stress. Doordat het gras bij de buren altijd groener is, voelen we ons nooit meer ergens werkelijk thuis.

We leven in een afgescheiden wereld die is ingericht op het in stand houden van ons ego-verhaal. Alles draait om wie je bent en wie je moet zijn, wat je bereikt en wat je vindt. We werken steeds harder en moeten steeds meer van onszelf, opgejaagd en ontevreden, op zoek naar die oase die de maatschappij je voorhoudt. We zijn streng voor onszelf en streng voor elkaar. In die hypnose van valse beloften, jagen we op status en op geld, op betekenis en voldoening, op goedkeuring en op liefde. Op zoek naar die plek in de wereld waar je eindelijk voelt: nu ben ik thuis. Maar hoe harder je het probeert, hoe verder je er vandaan raakt.

De oogst van een volgepropt leven, is nog meer leegte.
Dus daarom maken we Miracle Roadmap.

Omdat we geloven dat je niet hoeft te vechten. Omdat we geloven dat je niet iets hoeft te worden, wat je al lang bent. Omdat we geloven dat in het dualistische denken vol hekjes en hokjes, niet de antwoorden liggen. Omdat we geloven dat we niet al die losse golfjes zijn die zo druk kijken naar elkaar, maar dat we de eindeloze oceaan zijn die eronder ligt.

Omdat we geloven dat wanneer ieder mens in vrede leeft met zichzelf, er vanzelf wereldvrede zal zijn.

Is bovenstaand verhaal voor jou herkenbaar?

Weet dan dat je niet alleen bent. We starten binnenkort met de vijfde ronde van Miracle Roadmap en al meer dan 3000 deelnemers gingen je voor. Stuk voor stuk mensen die, net zoals jij, behoefte hebben aan een andere manier van leven. Een leven dat niet alleen maar gaat over grote doelen en succes behalen. In Miracle Roadmap focussen we juist op thema’s als dankbaarheid, vertrouwen en liefde. Over leven zonder verwachtingen, oordelen, angst en belemmerende overtuigingen.

Miracle Roadmap is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarin je in 100 dagen een andere manier van denken, kijken, voelen en leven gaat ontwikkelen. Wij geloven dat je een andere wereld gaat zien als jij anders in het leven staat. Tijdens het programma gaan we van de laagste frequenties (angst, schuld en zorgen) naar de hogere frequenties (liefde, dankbaarheid en vreugde).

Welke stap kun je nu zetten?

Zoals je al hebt gelezen, openen we heel binnenkort weer de deuren voor dit bijzondere programma. Overweeg je ook maar een klein beetje (of heel veel) om mee te doen, en zou je dit graag voor de laagste prijs doen? Dan adviseren we je om je vast in te schrijven voor de interesselijst want dan mailen we je als eerste, met de laagste prijs (je investering wordt vele malen lager dan de reguliere prijs van 3000,-) en kan je je het langste verheugen.