Verlang jij er naar om je eigen pad te ontdekken en keuzes te maken die bij je passen?

Je bent niet de enige. Iedereen heeft op een bepaald moment in zijn leven vragen over de toekomst. Moet ik dit werk nog blijven doen tot mijn pensioen? Ben ik eigenlijk wel gelukkig hoe ik nu mijn leven leef? Besteed ik tijd aan de dingen die ik het liefste doe? De kans is groot dat je nu op een punt in je leven zit waarop je er voor je gevoel niet alles uithaalt wat er in zit.

Maar wat als er wel een weg bestaat naar een leven zoals jij dat wilt? Wat als jij dankzij wetenschappelijk onderbouwde methodiek en de krachtigste coaching technieken ter wereld jouw leven voorgoed kan veranderen? Een leven waarin jij niet langer jezelf wegcijfert of piekert over wat anderen van je denken. Werk waar je voldoening uit haalt, een fijne relatie, geld in overvloed. Tijdens Miracle Roadmap gaan we hiermee aan de slag en maken we in 4 maanden de reis van je leven. En je bent van harte welkom! 

Tijdens het Introductieseminar gaan we samen vrijblijvend aan de slag met coaching, de 365 filosofie en krachtige oefeningen uit het Miracle Roadmap programma.

Meld je hieronder aan voor het eenmalige introductieseminar op vrijdag 20 januari van 19:30-22:00 uur en profiteer van deze unieke kans!

Dit kun je verwachten tijdens het Introductieseminar:

 • Live coaching is een vast onderdeel van Miracle Roadmap. Ervaar revolutionaire live coaching met jou als deelnemer. Doorbreek patronen uit je verleden en maak de weg vrij voor je toekomst.
 • Ga aan de slag met Kernoefeningen uit het Miracle Roadmap programma waarmee jij inzicht krijgt in hoe jij er voor staat in je leven, waar je heen wilt en welke stappen je nu kan zetten om meer geluk, zelfvertrouwen, ontspanning, energie en verbinding te ervaren.
 • Het wordt een spetterend seminar met leuke mensen, bijzondere oefeningen, grootse inzichten en direct resultaat.

Kortom: Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Zo kun je straks een weloverwogen beslissing maken of het Miracle Roadmap programma voor jou een logische volgende stap is!

Ben jij klaar om van 2023 een grandioos jaar te maken?

Kom dan naar het Introductieseminar en ervaar zelf of Miracle Roadmap ook iets voor jou is. Het Introductieseminar is uiteraard geheel vrijblijvend.

Kom naar het Introductieseminar en ervaar de live magie zelf

Eenmalige kans!

19:30 - 22:00 uur - Basiliek Veenendaal

Vrijdag 20 januari

Eenmalige kans Vol = vol
 • Ontdek wat het bijzondere Miracle Roadmap programma precies inhoudt
 • Ervaar de sfeer en de magie uit het programma met oefeningen en coaching door David
 • Een spetterende avond met leuke mensen, grootse inzichten en direct resultaat

Dit zeggen anderen over Miracle Roadmap:

Wat ik merkte dat ik mijn leven in een cirkeltje bleef lopen. Ik was niet echt bij de essentie van wat wil IK nou echt. Ik was eigenlijk meer het leven aan het leven zoals dat van mij verwacht werd. Toen kwam Miracle Roadmap op mijn pad.

Annelies van Berckel

Ik heb zelf ook getwijfeld om deel te nemen, is dit wel iets voor mij? Met zo veel mensen? Ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Omdat ik zo veel handvatten krijg om vervolgstappen te zetten in m’n persoonlijke groei. Dat is de investering dubbel en dwars waard.

Sander van Beek

Miracle Roadmap heeft mijn leven veranderd. Ik straal, het voelt gewoon lekker. Het voelt vrij, samen, verbonden, ik heb geen angst meer om in verbinding te gaan. Dit gun ik iedereen!

Hille Obbels

Het Miracle Roadmap programma is voor mij heel waardevol omdat ik in de verschillende gebieden in mijn leven aan het werk kan gaan. Het is een heel rijk en vol programma en daarin kan ik kiezen wat voor mij passend is.

Rob Renia

Toen ik begon met Miracle Roadmap had ik als behoefte om meer inzicht te krijgen in m’n leven en wat dichter tot m’n zelf te kunnen komen. Ik ben nu 3 maanden verder dankzij het programma kom ik stap je voor stapje steeds meer tot de kern. Ik voel steeds meer dat ik de juiste richting loop in mijn leven.

Laura Roos

‘Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is!’

David de Kock

Het Introductieseminar wordt gegeven door David de Kock. Hij begeleidt ook de live dagen in het Miracle Roadmap programma en dit voelt voor hem als thuiskomen. De live dagen staan in het teken van diepgang en verbinding, voelen en ervaren. Denk aan magische live events vol verrassende en uitdagende oefeningen, mindblowing inzichten, live coaching, meditaties en familieopstellingen. Intieme momenten.

David gelooft dat wanneer iedereen doet wat hem of haar echt goed doet, er vrede ontstaat voor iedereen. Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! Visie of illusie? Het geeft hem in elk geval de energie en richting om telkens weer met mensen te willen werken die echt iets van hun leven maken. Doe je mee?

Voor wie is het?

Zie het Introductieseminar als een speciale kennismaking voor iedereen die wil ontdekken wat Miracle Roadmap nu eigenlijk is. Het seminar is iets voor je als je:

 • Benieuwd bent wat dat ‘365’ eigenlijk inhoudt
 • Nieuwsgierig bent naar Miracle Roadmap en graag op een laagdrempelige manier kennis wilt maken
 • Twijfelt om ook deel te nemen aan Miracle Roadmap maar eerst nog even de sfeer wilt proeven voordat je de keuze maakt
 • Benieuwd bent wat voor mensen meedoen. Dit is je kans om andere mensen te ontmoeten die ook het programma overwegen.
 • Benieuwd bent wat de 365-methodiek voor jou kan betekenen.

 

Dit zeggen anderen:

Kom naar het Introductieseminar en ervaar de live magie zelf

Eenmalige kans!

19:30 - 22:00 uur - Basiliek Veenendaal

Vrijdag 20 januari

Eenmalige kans Vol = vol
 • Ontdek wat het bijzondere Miracle Roadmap programma precies inhoudt
 • Ervaar de sfeer en de magie uit het programma met oefeningen en coaching door David
 • Een spetterende avond met leuke mensen, grootse inzichten en direct resultaat