365 DAGEN SUCCESVOL JAARPROGRAMMA 2018 


EEN GOED LEVEN IS HET GROOTSTE GEVAAR VOOR EEN GEWELDIG LEVEN

Ontdek de unieke 365-methode om alles uit je leven te halen  

WAAROM EEN 365-JAARPROGRAMMA?

Om een leven te leiden vol energie, voldoening, verbinding, betekenis, overvloed en plezier heb je maar twee dingen nodig. Het eerste is hele sterke wortels, zodat je weet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Je kent je passie en je missie en je weet wat je de wereld hebt te bieden. Het tweede dat je nodig hebt, is hele sterke vleugels. Je hebt het lef en het vertrouwen om uit te vliegen, je kent je eigen kracht en weet hoe je die maximaal gebruikt. En je hebt een inspirerende richting gevonden, zodat je onstopbaar bent. Dit is precies wat je in jouw jaarprogramma creëert: hele sterke wortels en hele sterke vleugels, zodat je jezelf en de wereld kunt geven wat je in je hebt.

 "Ik vond het best wel spannend om mee te doen, want het programma schudt je door elkaar. Maar ikzelf en ook de mensen om me heen zien de resultaten: ik voel me veel krachtiger, veel meer mezelf. Ik leef veel meer vanuit vertrouwen in plaats van uit angst. En dat is precies wat ik wilde." 

Natasja Lagerweij

WAT IS HET 365-JAARPROGRAMMA?

Het 365-Jaarprogramma is het leukste en meest effectieve programma van Nederland, voor iedereen die voelt dat ze toe is aan de volgende stap in haar leven, maar niet precies weet hoe ze dat voor elkaar krijgt. In 13 overzichtelijke, interactieve stappen, ontdek je jouw eigen formule voor een leven vol geluk, resultaat, balans en overvloed. Tijdens het jaar leren we je met praktische online trainingen, effectieve diepgaande oefeningen, onvergetelijke live seminars en een betrokken community vol gemotiveerde (en leuke!) mensen hoe jij het leven creëert dat je zo graag wilt hebben.

Ik wil graag op de hoogte blijven!

 

"Dit programma is voor mij een groeiexplosie. Alles verandert, het gaat zo snel. Ik krijg veel meer zelfvertrouwen, veel meer durf. Ik verstopte me altijd een beetje en durfde me niet te laten zien. Nu durf ik mezelf te tonen. Alles komt op mijn pad. Het is echt bizar."

Patrick van Velzen

HOE WERKT HET JAARPROGRAMMA

  • We nemen je een jaar lang aan de hand, zodat elke stap daadwerkelijke zichtbare en blijvende verandering veroorzaakt;
  • Je ontvangt regelmatig eenvoudig te volgen webinars vol eye-openers en praktische tips;
  • een werkboek vol invul-oefeningen om je eigen inzichten vast te leggen;
  • all-you-can-eat live coaching tijdens de seminar-dagen;
  • een leuke en betrokken community om met andere deelnemers je vragen en inzichten te delen;
  • shout-outsessies met David en Arjan waarin je al je vragen kunt stellen;
  • verdiepingsoefeningen voor iedereen die méér wil op bijvoorbeeld fysieke gezondheid, ondernemerschap, geld verdienen, relaties of spiritualiteit;
  • En natuurlijk komen we gedurende het jaar een aantal keer bij elkaar voor onvergetelijke live seminars vol spectaculaire oefeningen, persoonlijke coaching en mindblowing inzichten.

Het is programma is zo ingericht dat je zelf het tempo en de diepgang kunt bepalen, heel veel waardevolle nieuwe mensen leert kennen en je het onmiddellijk kunt integreren in je leven, zodat je meteen de geweldige positieve effecten begint te voelen.

Te mooi om waar te zijn? Vraag het aan elke willekeurige eerdere deelnemer aan het Jaarprogramma en check wat ze zeggen… ;)

"Het Jaarprogramma is echt de beste investering die je in jezelf kan doen. Nog maar een paar maanden bezig en er is al zoveel veranderd. Wat me het meest aanspreekt is dat het niet een hoop stof is om te leren, maar dat je vooral leert door doen, door het te ervaren. Ik geniet van elk moment in het programma omdat het me steeds dichterbij brengt, bij wie ik werkelijk ben. Thuiskomen in mezelf, dat maakt me pas echt gelukkig! En de groep mensen met wie ik dit doe is fantastisch.”

Michelle Boogaert 

KAN IK ERVARINGEN VAN ANDEREN LEZEN?

Als je slim bent, geloof je ons niet meteen op onze mooie ogen. Je snapt dat wij enthousiast zijn over dit programma, omdat het al vele jaren op rij duizenden mensen heeft geholpen het leven te leiden dat ze het allerliefste willen. Maar luister niet naar ons, luister vooral naar hen. Check het HIER.

"Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven."

Renate Koning

WAT IS MIJN INVESTERING?

We vragen je tijd en je commitment, want een besluit telt pas als je het kunt terugzien in je agenda. Anders is het geen besluit, maar een goed voornemen en die tellen niet. Daarnaast betaal je 2997 euro inclusief BTW voor het volledige programma, inclusief live evenementen, werkmaterialen, online programma en alle updates, voor een jaar lang.

Mocht je willen profiteren van de mooie vroege vogel actie, schrijf je dan even in voor updates.

KAN IK EEN KAARTJE KOPEN?

Nope. Het programma start slechts 1 keer per jaar en dus weer in januari 2018. Er is slechts beperkt plek want vol is vol en de afgelopen jaren is het programma elk jaar uitverkocht geweest. De reguliere kaartverkoop start in september. Je kunt je wel registreren voor de tijdelijke vroege vogel updates, zodat je nog voordeliger kunt deelnemen. Doe dat hier.