Het even niet meer zien zitten

Even inchecken: leef jij je leven zoals je dat écht wilt?

Wat goed dat je hier bent. Je bent hier waarschijnlijk niet voor niets. De kans is groot dat je wel eens ervaart dat het niet altijd gaat zoals jij wilt in je leven. Weer een dag vol geploeter, stress, onzekerheid of gedoe. Je vóelt hoe de tijd tussen je vingers doorglijdt. Ga je leven eens na. Hoe gaat het op dit moment? Sta je stevig in het leven of twijfel je veel aan jezelf? Krijg je nog energie van je werk, of kóst het je alleen maar energie? Hoe gaat het in de liefde, merk je nog sprankeling of staat je relatie onder druk? Je voelt diep vanbinnen dat er méér in zit, in jou en in je leven. Je weet dat je méér kunt, méér verdient misschien zelfs. Maar waar begin je?

Stel je eens voor: hoe zou het zijn als je weer barst van de energie en lacht van oor tot oor?

Je krijgt vaak genoeg goedbedoelde adviezen. Je leest inspirerende boeken. Je kijkt naar motiverende video’s. Maar je komt maar niet vooruit. Misschien zet je jezelf opzij, of laat je je tegenhouden door anderen in je leven. Je ouders, je partner, je baas. Misschien vertel je jezelf ook wel dat het zo goed genoeg is. En zo plof je elke avond weer uitgeput op de bank. Stel je voor hoe het zou zijn als je wél jouw gelukkigste leven zou leven. Als je weer barst van de energie, liefde voelt en lacht van oor tot oor.

Het is voor mij eigenlijk ‘het beste van alles’ bij elkaar. En het werkt! Die kleine stapjes zijn uiteindelijk een grote stap vooruit.

Justine Peereboom

Glimlachende vrouw in publiek

Het 365 jaarprogramma verandert je leven

Onze uitnodiging is simpel: ga in 2022 een jaar lang met ons op reis. Je zult verbaasd zijn wat je blijkt te kunnen. Je hebt misschien al een heel leven achter je, maar het gelukkigste deel misschien nog voor je. Vol liefde en rijkdom, zowel financieel als emotioneel. In het jaarprogramma werk je aan de vier gebieden voor maximale draagkracht: je (mentale) gezondheid, je (liefdes-)relaties, je werk en je financiële situatie.

In 13 overzichtelijke, interactieve stappen, ontdek je jouw eigen formule voor een leven vol geluk, resultaat, balans en overvloed. Het programma is voor iedereen die behoefte heeft aan geweldige begeleiding en groei, maar zonder alle poespas en show. Intiem. Persoonlijk. Krachtig. Magisch. Echt samen dus. 

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke leeromgeving

Je volgt het jaarprogramma in onze online leeromgeving de 365 Academy. Iedere 4 weken krijg je toegang tot een nieuwe stap van het programma. Je kunt de training volgen vanaf je laptop of mobiele telefoon waar en wanneer je wilt.

Een cirkel met anderen deelnemers en een ervaren host

Als deelnemer van het jaarprogramma word je onderdeel van jouw eigen vertrouwde cirkel. Dit is een kleine groep met deelnemers die ook het programma volgen. Samen steun je elkaar en kom je tot échte actie. Daarnaast staat iedere cirkel onder begeleiding van een persoonlijke en ervaren 365 host.

Inzichtgevende lessen

Het programma bestaat uit 13 modules waarin we alle 13 stappen van de 365 methodiek behandelen. Elke module bestaat uit praktische lessen met video’s, meditaties en oefeningen vol inzichten en inspiratie.

De kracht van meditatie

Magische meditaties

Diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Praktische werkboeken

Bij iedere module krijg je een persoonlijk werkboek. Hierin vind je de verdiepende oefeningen. Daarnaast is er ruimte om aantekeningen te maken zodat je het later altijd nog eens terug kunt lezen.

Community met gelijkgestemden

In de 365 Academy wordt je automatisch onderdeel van één van de grootste community’s in persoonlijke groei. Deel je verhaal, tips en connect. Naast je eigen cirkelgenoten, heb je hier de ruimte om op je ervaringen te delen met gelijkgestemden of je te laten inspireren. Het kan allemaal.

En daar bovenop krijg je de volgende bonussen

Bonus #1

Maandelijkse Live Q&A's

Tijdens de Live Q&A’s kun je alles vragen over het 365 jaarprogramma en andere thema’s die op dat moment in jouw leven spelen. De Q&A’s worden afgewisseld door David, Arjan of een andere expert. Zo kun je altijd vooruit en kom je nooit vast te zitten.

Bonus #2

Premium lidmaatschap t.w.v. 642 euro

Krijg een jaar lang gratis toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy. Hiermee krijg je toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je het maximale uit jezelf halen op alle belangrijke gebieden in je leven.

Bonus #3

Training Leven zonder Stress t.w.v. 600 euro

Je krijgt toegang tot de unieke online training “Leven zonder Stress”. De training bevat verdiepende oefeningen en inzichten op het thema stress. Door afscheid te nemen van je stress, kun je JA zeggen tegen plezier!

Bonus #3

Magische meditatie pakket t.w.v. 47 euro

Krijg 5 diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Deze mensen gingen je al voor

In juli komt mijn eerste boek uit en ik heb me inmiddels als schrijfcoach geprofileerd! Dit had ik een paar jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden.

Petra van der Ploeg

Lees het hele verhaal
Ik leer mezelf, op 51-jarige leeftijd nu pas echt goed kennen, ik kan m’n hart volgen en risico’s nemen. Het is werkelijk bevrijdend!

Esther van Wijk

Lees het hele verhaal
Eindelijk komt ernaar buiten wat al zo lang in mij schuilde. Ik durf me te laten zien en te gaan staan voor wie ik ben en wat ik wil. Ik straal, geniet, leef en leer elke dag. Zo’n dagelijks moment van geluk is iets wat ik iedereen gun!

Esmee Hulzebos

Lees het hele verhaal

Dit is jouw tijd. Dit is jouw leven. Ga ervoor en durf voor jezelf te kiezen

Schrijf je vandaag nog in en start direct!

365 jaarprogramma 2022

Ga voor de beste prijs (in 1 keer)

3300 mensen gingen je voor Direct starten Een jaar lang op reis
2500,-
1997,- Krijg 1003 euro korting
Dit krijg je allemaal:
 • Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontdekkingsreis
 • Een jaar lang aan de slag met de 365-methodiek
 • In 13 behapbare stappen van dromen naar doen
 • Besloten cirkel met deelnemers en ervaren host
 • Toegang tot de 365 academy - inclusief online community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A
 • Bonus #2: Toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy bestaande uit 6 mini-trainingen t.w.v. 642 euro
 • Bonus #3: Training leven zonder stress t.w.v. 600 euro
 • Bonus #4: Magische Meditatie Pakket

365 jaarprogramma 2022

Kies voor 12 termijnen

3300 mensen gingen je voor Direct starten Een jaar lang op reis
230,-
183,- Je bespaart 40%
Dit krijg je allemaal:
 • Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontdekkingsreis
 • Een jaar lang aan de slag met de 365-methodiek
 • In 13 behapbare stappen van dromen naar doen
 • Besloten cirkel met deelnemers en ervaren host
 • Toegang tot de 365 academy - inclusief online community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A
 • Bonus #2: Toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy bestaande uit 6 mini-trainingen t.w.v. 642 euro
 • Bonus #3: Training leven zonder stress t.w.v. 600 euro
 • Bonus #4: Magische Meditatie Pakket

Heb je nog vragen of twijfel je?
Ons team zit klaar voor je! We kijken graag samen met je of het programma bij je past in een persoonlijk gesprek.

Dit is wat onze deelnemers zeggen over het jaarprogramma

Liliane van den Heuvel

Het grootste verschil is dat ik nu mijn eigen leven leef en de mensen aantrek die ik graag bij mij wil hebben.

Raoul Snijders

Je komt hier niet weg zonder bij het echte pijnpunt te komen, maar het mooie is dat de aanpak  juist heel liefdevol is…

Francien Huurman

Iedereen die voelt ‘er zit nog meer in mijn leven’: doe dit, probeer het uit!

Britta May

Als je in één keer je doel wil bereiken, bereik je meestal helemaal niks.

Die stap is namelijk véél te groot. Maar wat nou als je die grote stap opknipt in een serie kleine stapjes? Dan hoef je slechts van stapje naar stapje te lopen en dat blijken we allemaal te kunnen! De truc zit er in elke week een stapje te zetten, in een vast en fijn ritme. In het Jaarprogramma ga je aan de slag met alle stappen uit de bewezen 13 stappen methode. Dit zijn overzichtelijke stappen die je direct in je dagelijkse leven toe kunt passen.

Dit zijn de 13 stappen naar geluk en succes waar je een jaar lang mee aan de slag gaat

Stap 1 Verlangen
Stap 2 Noodzaak
Stap 3 Invloed
Stap 4 Vrijheid
Stap 5 Overvloed
Stap 6 Dromen
Stap 7 Onderzoeken
Stap 8 A-spelers
Stap 9 Plan maken
Stap 10 Beginnen
Stap 11 Doorzetten
Stap 12 Succes
Stap 13 Vier, deel en ga door

Dit ontdek je:

Alles begint met verlangen. Zonder verlangen naar verandering, blijft alles precies zoals het is. Dit ontstaat wanneer je merkt dat het vandaag niet gaat zoals je het had gewild. Maar hoe had je het dan wél gewild? En hoe wil je dat het níet afloopt? Precies op deze vragen focussen we ons op in deze eerste stap. Immers: de grootste voorspeller van succes is de mate van het verlangen ernaar. Ontdek in deze stap waar je werkelijk gelukkig van wordt, wat jouw belangrijkste prioriteit is, hoe je jezelf in de weg zit en hoe je simpel keuzes maakt.

Dit ontdek je:

Als je wilt gaan voor verandering in je leven, dan is het creëren van noodzaak cruciaal. Je komt erachter waarom het belangrijk is om af en toe spreekwoordelijk je huis in de fik te steken om überhaupt te kúnnen transformeren. Maak in deze stap van de shit uit je verleden de mest voor je toekomst, vind jouw persoonlijke ‘stok-achter-de-deur’ en leer het deze keer écht te doen.

Dit ontdek je:

Jij bent de baas! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven, de keuzes die je maakt en de gevolgen ervan. Vaak voelt dat echter niet zo en zijn we sneller dan we ons beseffen geneigd om deze verantwoordelijkheid buiten onszelf te leggen. Daarom krijgt dit onderwerp een prominente plek in het programma. Met deze stap krijg je onmiddellijk meer zelfvertrouwen, los je oude pijn op, word je de baas in je eigen leven, leer je loslaten en ontdek je een manier om nooit meer overspannen te zijn.

Dit ontdek je:

De kwaliteit van je keuzes bepaalt de kwaliteit van je leven. Duidelijk. Toch houden veel mensen zichzelf gegijzeld doordat ze hun keuzes laten bepalen door het verleden of de verwachtingen van anderen. Daarom gaat stap 4 over de vrijheid om keuzes te maken waar je blij van wordt. We helpen je ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en leren je hoe je aan de hand hiervan authentieke krachtige keuzes maakt. Keuzes die écht bij je passen. Keuzes met het oog op de toekomst in plaats van het verleden. In deze stap ontdek je daarnaast hoe jouw familiesysteem en omgeving je in de weg kan zitten en hoe je deze weg vrij kunt maken.

Dit ontdek je:

Geloof jij dat er genoeg is van alles, en voor iedereen? Of denk je stiekem dat er te weinig is van alles? Is er genoeg geld, energie of liefde? Wij ontdekten dat denken in overvloed een mindset is. Eentje die essentieel is voor een gelukkiger en ontspannen leven. In deze stap vertellen we waarom mensen van nature tekortdenkers zijn en waarom dat niet handig is. Je leert hoe je een magneet kunt zijn voor geld, energie, waardering en leuke mensen, je leert beter met tijd om te gaan, veel meer balans te ervaren en het nooit meer te druk te hebben.

Dit ontdek je:

Veel mensen vragen zich af: waarom ben ik hier? Wat is mijn droom? Of nog steviger gezegd: wanneer zal ik tevreden sterven? Het beantwoorden van deze vragen, is een van de mooiste stappen die je in je leven kunt maken. Omdat je dan de switch maakt naar de toekomst en pas bezig kunt gaan met de invulling ervan. Maak in deze stap kennis met je diepste passie en talent, vind uit hoe je jouw droombaan maakt en leer je mooiste leven te leiden.

Dit ontdek je:

Wanneer je werkelijk stappen wilt zetten richting je droomleven en missie, dan helpt het als je duidelijk hebt wat je speelveld is. Binnen welke kaders ga je spelen? Daarmee creëer je niet alleen snelheid, maar ook het vertrouwen om werkelijk te gaan voor het leven dat je het allerliefste wilt. In deze stap leer je hoe je geld verdient met wat je het liefste doet, wat jouw beste plan van aanpak is en hoe je altijd in je element bent.

Dit ontdek je:

Waarom doen succesvolle mensen liever zaken met succesvolle mensen? Omdat het voor een groot gedeelte ook het succes bepaalt! Hoe meer de mensen om je heen passen bij wie jij bent, waar je voor staat en waar jij naartoe wilt, hoe mooier en krachtiger de weg naar het geluk is. Dat zit hem in je sociale omgeving, je werkomgeving, de rolmodellen die je kiest. Herken vanaf deze stap welke mensen je energie kosten en leer daar mee omgaan, verzamel A-spelers om je heen en ontdek het geheim van een Superrelatie.

Dit ontdek je:

Een droom zonder plan is een nachtmerrie. Het is leuk om alle ingrediënten van een gelukkiger leven helder te hebben, maar waar het om gaat is welke acties je werkelijk gaat ondernemen. In deze stap gaan we over tot actie samen. Maak je eigen onstopbare strategie, schrijf een plan dat je sowieso volhoudt en leer ‘flow’ te vinden in wat je elke dag doet.

Dit ontdek je:

Nu pas beginnen? Ja, maar we besteden vooral aandacht aan het belang van beginnen en waarom uitstellen eigenlijk altijd alleen maar demotiveert. Maar al te vaak ontstaan namelijk de volgende situaties. Of je hebt nog niet al het voorwerk gedaan en je begint te snel. Of je hebt alle ingrediënten verzameld voor het uitvoeren van een goed plan, maar laat je daarna overtuigen door negatieve gedachten om het toch maar níet te doen. In stap 10 leer je hoe je NU kunt beginnen met wat je het liefste wilt, hoe je een ritme en ‘hartslag’ maakt in je leven en hoe je je niet langer laat afleiden door de mening van anderen.

Dit ontdek je:

Een plan bedenken geeft veel energie. Maar daarna komt de realiteit. Dan moet het echte werk gebeuren en meestal komt dan het moment waarop je denkt: was ik maar niet begonnen. Of: hoe moet ik verder? Of: waarom doe ik dit? Hoe kun je voor jezelf het pad van doorzetten zo logisch maken dat je door kunt blijven lopen en niet in de verleiding komt om weer een nieuw plan te maken? In stap 11 maak je kennis met je innerlijke saboteur en leer je hoe je die uitschakelt, hoe je discipline vervangt door iets veel krachtigers en hoe je jouw opgeef-momenten ombuigt.

Dit ontdek je:

Best wel frustrerend; een programma over succes en pas bij stap 12 ben je succesvol? Ja, want een duurzaam gelukkig leven vereist een gedegen voorbereiding. Maar ook over succes zelf valt nog een hoop te leren. Écht succes ontvangen, er klaar voor zijn en het kunnen delen, vereist de juiste kennis. We verklappen nu alvast dat daar verrassingen in zitten voor je. Ontmoet in deze stap je ‘hogere zelf’ en leer te varen op je intuïtie, kies welke aanpak jou precies brengt wat je wilt, leer kansen vroeg te herkennen en vind je eindeloze innerlijke bron van energie.

Dit ontdek je:

We eindigen het jaarprogramma met de inzichten hoe je onze methodiek in kunt zetten zodat je keer op keer next level kunt gaan in je leven – en waarom zaken als vieren en delen daarin zo essentieel zijn. Deel in deze stap jouw nieuwe wijsheid met de mensen om je heen, vier je eigen grootsheid en ontdek hoe je jouw flow voor altijd kunt vasthouden.

Dit maakt het jaarprogramma zo krachtig

Dichtbij jezelf

Krijg antwoorden op belangrijke levensvragen: wie ben je, waar sta je voor en hoe maak je krachtige keuzes op jouw voorwaarden.

Dichtbij huis

Doe ontspannen mee met in je eigen tijd, eigen tempo en in je eigen huis.

Dichtbij elkaar

Je volgt het jaarprogramma in een kleine cirkel met andere deelnemers. Zo hoef je niet in je eentje aan te rommelen zonder resultaat, maar mag je afkijken en leren van anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

Voor wie is het?

Dit jaarprogramma is wat voor jou als:

 • Je het vaak lastig vindt om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf;
 • Je niet zo goed weet hoe je je missie of passie concreet kunt maken;
 • Je moeite hebt met (liefdes)relaties;
 • Je graag voor jezelf zou willen beginnen, maar niet weet hoe je daar een geweldig succes van kunt maken;
 • Je geen coach hebt die je naar een duurzaam gelukkig niveau helpt te komen;
 • Je veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen;
 • Je meer uit je leven wilt halen, maar niet weet waar te beginnen.

Wie je al voor gingen

En hoe het positieve verandering heeft gebracht

Ik leer veel van de filmpjes en de opdrachten vanuit het werkboek. Ik heb veel geleerd over waar angsten vandaan komen en tools gekregen om anders met gedachten om te gaan. Bewustwording en catch myself in het moment.

Yvanca van Rijswijk

Zonder 365 Dagen Succesvol was ik nu nog steeds werkzaam voor mijn vader en misschien wel ongelukkig.

Dennis Alders

Ik neem veel meer tijd voor mijzelf en durf me kwetsbaar op te stellen. En ik ben mijn dromen echt aan het waar maken. Stapje voor stapje. Hoe gaaf. Dat alles geeft zoveel positieve energie en vertrouwen!

Moniek Pronk

Lees het hele verhaal

Elke nieuwe fase in je leven, vraagt om een nieuwe jij

Kies voor de 13 stappen 13 doorbraken in 2022

365 jaarprogramma 2022

Ga voor de beste prijs (in 1 keer)

3300 mensen gingen je voor Direct starten Een jaar lang op reis
2500,-
1997,- Krijg 1003 euro korting
Dit krijg je allemaal:
 • Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontdekkingsreis
 • Een jaar lang aan de slag met de 365-methodiek
 • In 13 behapbare stappen van dromen naar doen
 • Besloten cirkel met deelnemers en ervaren host
 • Toegang tot de 365 academy - inclusief online community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A
 • Bonus #2: Toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy bestaande uit 6 mini-trainingen t.w.v. 642 euro
 • Bonus #3: Training leven zonder Stress t.w.v. 600 euro
 • Bonus #4: Magische Meditatie Pakket

365 jaarprogramma 2022

Kies voor 12 termijnen

3300 mensen gingen je voor Direct starten Een jaar lang op reis
230,-
183,- Je bespaart 40%
Dit krijg je allemaal:
 • Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontdekkingsreis
 • Een jaar lang aan de slag met de 365-methodiek
 • In 13 behapbare stappen van dromen naar doen
 • Besloten cirkel met deelnemers en ervaren host
 • Toegang tot de 365 academy - inclusief online community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A
 • Bonus #2: Toegang tot het premium lidmaatschap in de 365 Academy bestaande uit 6 mini-trainingen t.w.v. 642 euro
 • Bonus #3: Training Leven zonder Stress t.w.v. 600 euro
 • Bonus #4: Magische Meditatie Pakket

Heb je nog vragen of twijfel je?
Ons team zit klaar voor je! We kijken graag samen met je of het programma bij je past in een persoonlijk gesprek.

Wie geven het jaarprogramma?

Online verdieping en live Q&A's

David de Kock

Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! 


Wanneer iedereen doet wat hem of haar echt goed doet, ontstaat er vrede voor iedereen. Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! Visie of illusie? Mij geeft het in elk geval de energie en richting om telkens weer met mensen te willen werken die echt iets van hun leven maken.

Online verdieping en live Q&A's

Arjan Vergeer

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Het thema in mijn leven was duidelijk: pas wanneer je zó groot over jezelf denkt dat het je eigen waarden, dromen en talenten zijn die je koers bepalen (en niet wat anderen van je verwachten, wat je van jezelf moet of wat je alleen maar doet om geld mee te verdienen), ben je vrij.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ik ben van een freelance producer de stap aan het maken naar een ondernemer met grootse plannen en grootse ambities.

Bart Veen

Ik heb tools gekregen om in mijn kracht te staan en te blijven staan.

Carina Voordenhout

Heerlijk, die nuchtere kijk van jullie op het leven. Eigenlijk is geluk zo eenvoudig; als je er maar voor openstaat. Ik raad het iedereen aan!

Chantal van Kuyen

Ik weet nu veel beter waar ik gelukkig van word en haal veel energie uit mijn nieuwe baan.

Mick

Ik durf nu mijn eigen regie te nemen en in mijn eigen kracht te geloven.

Ellen Brian

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

Renate Koning

Ik heb mijn eigen waarden ontdekt: wie ben ik, wat doe ik en wat kan ik.

Roy Hazewinkel

Het verhaal van 365

Onze missie

Het is onze missie om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Om dat te bereiken, schrijven we boeken en organiseren we cursussen & programma’s over zelfvertrouwen, mindset, relaties, werk en geld. Allemaal gebaseerd op onze unieke 365 methodiek en de 365 Filosofie.

Van droom naar succes

Van onze boeken over succes, geluk en relaties zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht. Onze social communities met meer dan 291.000 leden, horen bij de grootste platformen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bewezen 365-methodiek

Die bewezen methodiek voor een gelukkiger leven krijg jij nu aangereikt in één superkrachtige online training. We hebben de afgelopen jaren het geluk gehad al honderdduizenden mensen te mogen helpen naar een mooier en positiever leven. Jij straks ook? Wij helpen je graag.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het 365 jaarprogramma of twijfel je nog? Bel naar 020 – 700 93 96 of mail ons op support@365dagensuccesvol.nl met je vragen of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Goed nieuws! Je kunt op ieder moment starten. Schrijf je je vandaag in? Dan kun je diezelfde dag nog starten!
We gaan een jaar lang aan de slag met de bewezen 365 methodiek waarmee je al je doelen bereikt. Je volgt het programma individueel en in groepsvorm. Veel van de oefeningen pas je toe in je eigen leven en doe je zelf in je eigen tempo en op je eigen manier. Daarnaast word je onderdeel van een intieme betrokken cirkel met begeleiding van een ervaren host, daarmee vind je de diepgang, het plezier en het samen doen. Daarnaast krijg je toegang tot de 365-Academy met een grote online community, vraag- en antwoordsessies met David en Arjan en heel veel toffe tools om het maximale uit jezelf te halen, elke dag weer.
Het programma is opgebouwd in kleine stapjes. Elke dag een klein stapje, een oefening, een opdracht, een overdenking. De meeste dagen vraagt dit ongeveer 15 minuten van je tijd. Zo combineer je het eenvoudig met je drukke leven en zorg je ondertussen toch voor blijvende transformatie.
Het is een programma waarin je leert het zelf te doen. Zo ben je niet afhankelijk van ons of het programma en kun je er na het programma zelf mee doorgaan. Toch bieden we je naast de impactvolle coaching van David en Arjan extra ondersteuning:
 • Cirkel-host: Elke community staat onder begeleiding van een ervaren cirkel-host waar je terecht kunt met je vragen.
 • Cirkel met gelijkgestemden: Je wordt onderdeel van een cirkel met +/- 20 andere deelnemers. Samen steun je elkaar.
 • Community Support Team: Achter de schermen is een groot team bezig om jou maximale waarde te geven. Je kunt ze bereiken via support@365dagensuccesvol.nl of door te bellen naar 020 700 9396.
 • Iedere maand een live Q&A met David, Arjan of andere expert: Tijdens de Live Q&A’s kun je alles vragen over het 365 jaarprogramma en andere thema’s die op dat moment in jouw levenspelen.
Dit programma is niets voor jou als je je leven geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je je vermaakt met jezelf, met je geliefden en op je werk, als je elke dag je bed uitspringt omdat je blij wordt van de dingen die je mag gaan doen. Geloof ons: dan is het voor jou verspilde tijd. Koop snel een fles bubbels en ga je leven vieren! Heb je psychische klachten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts en daar te bespreken of het een goed idee is om deel te nemen aan dit programma.
Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar support@365dagensuccesvol.nl of bel naar 020 700 9396.
Wij geloven in de kracht van onze methodiek en de geweldige resultaten voor onze deelnemers. Daarom kun je het nu 14 dagen proberen. Wat daarvoor nodig is, is jouw actieve deelname. Als jij werkelijk aan de slag gaat met de methodiek en dat kunt aantonen in je werkmaterialen in de 365 Academy, maar tóch geloof je in de eerste 2 weken na de start van je programma dat het niet voor je werkt, dan krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je hele investering terug. Je loopt dus geen enkel risico!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen of twijfels?

Heb je vragen over het programma, financiële vragen of wil je jouw persoonlijke situatie aan ons voorleggen?

Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen.

Laat hier jouw gegevens achter en we bellen je terug.