Wij kunnen niet wachten om samen met jou het nieuwe jaar te starten.

Dit seminar is voor iedereen die voelt dat 2023 jouw jaar mag worden. Dit wil je niet missen!

Kickstart je jaar en maak samen met ons jouw plan voor 2023

Onder leiding van David de Kock

Op vrijdag 20 januari organiseren we eenmalig het Jouw beste jaar Ooit Seminar. Hét evenement om 2023 met een vliegende start te beginnen vol nieuwe, frisse energie. Krijg antwoord op de vragen: wat mag er in 2023 op je pad komen? Waar mag het nieuwe jaar voor jou over gaan en wat laat je achter?

De dag zal gevuld zijn met fijne, praktische oefeningen, inspiratiesessies, visualisaties en meditaties onder leiding van David de Kock. Allemaal om het reflecteren op 2022 en het vormgeven van 2023 voor jou leuker én makkelijker te maken. Zodat je in 2023 ook echt datgene bereikt waar jij naar verlangt.

Aan het einde van deze dag heb jij duidelijk op papier hoe jouw 2023 eruit mag zien. Denk aan je dromen, verlangen en doelen. Maar ook je kernwaarden, jaarthema en een visioboard. Je gunt jezelf een momentje om even uit de drukte van de dag te stappen en in te checken met je intuïtie en je diepste verlangens. En dat is ontzettend waardevol. 

Hoe ziet de dag eruit?

Ontdek onderbewuste verlangen door middel van visualisatie

Visualiseren is een krachtige tool in het waarmaken van je dromen. En het fijne is dat iedereen het kan. Tijdens de live dag zal David je hierin begeleiden, jij hoeft alleen maar te luisteren.

Ontwerp je eigen visionboard

Een visionboard maken is onwijs helpend om te ontdekken waar jouw verlangens en dromen liggen. Aan de hand van fijne oefeningen helpen we je jouw visionboard voor 2023 vorm te geven.

Verbind met gelijkgestemden

Tijdens dit seminar kom je samen met een grote groep gelijkgestemden die, net als jij, ontzettend veel zin hebben om 2023 met een duidelijke visie, liefde en vol energie te starten. Zo ontstaat er een fantastische energie in de zaal waar jij je met gelijkgestemden kan verbinden en inspiratie kan opdoen.

Ontdek je kernwaarden en jaarthema

Het Jouw Beste Jaar Ooit seminar wordt begeleidt door David de Kock. Aan de hand van inspirerende sessies en krachtige oefeningen zal hij je helpen jouw eigen kernwaarden en jaarthema te ontdekken. Een fijne manier om aan te geven waar 2023 voor jou over mag gaan (en waar niet).

Laat je inspireren

De reden waarom onze live dagen zo populair zijn is omdat je hier de mogelijkheid hebt om te leren van anderen (het zachte leren zoals wij dat noemen). Dit doen we door live coaching en interventies op het podium (no worries je mag ook gewoon lekker op je plekje blijven zitten en dus leren van anderen).

Krachtige oefeningen

Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden – en hard ook. Tijdens het Seminar ga je aan de slag met krachtige oefeningen gebaseerd op ons populaire Miracle Roadmap programma.

Waarom je dit seminar niet wilt missen (waar je ook staat in je leven)

Dit is hét perfecte moment om het anders te gaan doen: 2023 staat voor de deur en daarmee een geweldige blanco bladzijde om andere keuzes te maken en andere resultaten in je leven na te streven. Of Misschien was 2022 wel helemaal jouw jaar en heb je zin om nog een stapje verder te gaan. We gebruiken de jaarwisseling vaak om terug te kijken naar de mooie (en minder mooie) momenten van het afgelopen jaar. Maar deze tijd gaat juist ook over vooruitkijken naar het nieuwe jaar. We weten uit ervaring dat het fijn kan zijn om dit samen te doen. Hier echt even de tijd voor te nemen. Anders vergeten we het al snel weer, gaan we verder in de waan van de dag en voordat je het weet is het alweer een paar maanden verder en is er nog niks veranderd. Terwijl even stilstaan, luisteren naar je gevoel en intuïtie, je dromen en verlangens uitspreken en direct de eerste stappen zetten zoveel kan betekenen.

Ervaar tijdens het Jouw beste Jaar ooit seminar de kracht van visualiseren en manifesteren en zet meteen de eerste stappen richting een fijn, gelukkig en liefdevol 2023. Onze tips en inzichten maken het makkelijk en behapbaar. Beloofd. 

Het is bijzonder, intens, confronterend, leuk, … Alle oefeningen en meditaties vallen in elkaar als een puzzel. Het is fijn dat de focus ligt op jezelf maar dat het ook samen is.

Cindy Heere

Reserveer nu extra voordelig je stoel!

Jouw Beste Jaar Ooit seminar is hét meest impactvolle evenement van Nederland om 2023 mee te starten! Wil jij zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu alvast je stoel. Dit krijg je allemaal:

 • Je bent zeker van een plekje voor het Jouw Beste Jaar Ooit Seminar
 • Omdat je snel beslist profiteer je nu van het Vroege Vogel tarief van slechts €67 (dit is een korting van 30 euro)
 • BONUS: De populairste scheurkalender van Nederland met dagelijkse affirmaties, slimme hacks en tips (t.w.v. €27)
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: Gratis ticket voor het Miracle Roadmap Introductieseminar op dezelfde avond als het event (t.w.v. €30)

De totale waarde van een ticket is €201. Jij betaalt nu slecht €67,00! Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Dit klinkt allemaal fantastisch.. Maar hoe kan 1 dag nou zo’n verschil maken in mijn leven?

Dit Seminar is niet bedoeld om binnen 1 dag je leven te veranderen, maar is er vooral om je dichter bij je ware verlangens te brengen. Als je voelt dat er van alles in je borrelt, maar je er niet de aandacht aan geeft die het verdient, is dit hét moment. Jouw moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en een stukje dieper naar binnen te keren. Wanneer was je echt gelukkig? Waar kreeg je energie van? En waarvan zou je in het nieuwe jaar meer willen? Tijdens dit seminar onderzoeken we wat je echt anders wil en waarom het eerder niet is gelukt. Waar je dromen en verlangens liggen. Verandering begint met het (h)erkennen van een wens. Kleine stapjes, niets overhaast. Zodat je hiermee in 2023 aan de slag kunt. Dit seminar is dus geschikt voor iedereen die zijn of haar 2023 wil KICKSTARTEN!

"Dit jaar ga ik het anders doen"

Begin jij het nieuwe jaar ook altijd met deze zin? Het goede voornemen om het dit jaar allemaal anders te doen? Maar herken jij je nu vooral hierin:

 • Je weet van jezelf dat er méér in zit, maar je weet niet hoe je dat er uit kunt laten komen. 
 • Je maakt niet echt tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.
 • Je doet niet elke dag wat je het liefste doet; te vaak nog laat je je leiden door wat je denkt dat je moet.
 • Je laat je te vaak leiden door wat anderen van je verwachten of verlangen.
 • Het lijkt steeds niet het juiste moment en daarom blijf je uitstellen.

Weet dan, het kan anders! Je hoeft niet te wachten tot het juiste moment, er is namelijk altijd wel een reden om iets niet te doen. Je kunt het beste gewoon klein starten, zie bijvoorbeeld je deelname aan dit seminar als de eerste stap. En ga vanuit daar verder.

Wat zeggen anderen?

2020 is mijn beste jaar ooit geworden door deelname aan 365. Zo dankbaar! Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Nicole

Wat hebben jullie het geweldig gebracht vandaag. Was erg inspirerend, ook de nieuwe kennismaking met andere mensen. Veel om over na te denken en om mee aan de slag te gaan.

Jacqueline Polman

Iedereen die voelt ‘er zit nog meer in mijn leven’: doe dit, probeer het uit!

Britta May

“Je hebt maar twee opties in je leven. Óf je accepteert de omstandigheden zoals ze zijn, óf je neemt de verantwoordelijkheid om ze te veranderen. Kies maar.”

– 365 Dagen Succesvol

Wat ga je ontdekken?

Zet de eerste stap richting echt resultaat!

Misschien weet jij al precies wat je wilt, maar nog niet hoe je er kan komen. Of misschien weet je juist nog helemaal niet wat je graag terug wilt zien in 2023, maar voel je wel een verlangen naar verandering. Geen zorgen! Na het Jouw Beste jaar Ooit seminar zul je 2023 met een duidelijke visie en frisse energie starten.

 • Kom dichter bij je dromen en doelen voor 2023;
 • Ontdek je kernwaarden en jaarthema, een fijne manier om richting te geven aan het nieuwe jaar;
 • Krijg inzicht in de patronen en overtuigingen die je onbewust blokkeren in het realiseren van je doelen;
 • Ontdek hoe je met makkelijk toepasbare stappen het dit jaar wél anders kan doen;
 • Krijg nieuwe, verfrissende energie en motivatie om van 2023 jouw beste jaar ooit te maken;
 • Kom erachter wat jouw verlangens zijn voor het nieuwe jaar door het maken van een visionboard;
 • Verbind je met gelijkgestemden en raak geïnspireerd om met je eigen leven aan de slag te gaan.

“Mijn leven is al leuk? Wat heb ik hier dan aan?”

Te gek! Maar wees niet getreurd: dit event is óók bedoeld voor jou. Want van leuk kun je natuurlijk ook nog fantastisch maken. We helpen je tijdens het seminar bij het reflecteren op 2022 en het visualiseren van jouw magische 2023. Hiervoor maakt het dus helemaal niet uit hoe je leven er op dit moment uit ziet. Het is voor iedereen super waardevol. Misschien wil je meer focus leggen op je vrienden en familie of juist in je werk? Of misschien wil je meer in contact komen met je gevoel? Het kan echt van alles zijn. Tijdens het Jouw Beste jaar Ooit seminar ontdek je het.

Zij weten alles van de 365-energie!

“Het allermooiste is dat ik echt ben gaan leven en voelen. Ik heb nu zoveel meer vreugde en liefde in mijn leven, heerlijk! “

Sandra Hoving

De kracht van 365 Dagen Succesvol is dat je het met z’n allen doet en dat je dus niet alleen bent.

Louise Verzijden

Het is voor mij eigenlijk ‘het beste van alles’ bij elkaar. En het werkt! Die kleine stapjes zijn uiteindelijk een grote stap vooruit.

Justine Peerenboom

Je komt hier niet weg zonder bij het echte pijnpunt te komen, maar het mooie is dat de aanpak  juist heel liefdevol is…

Francien Huurman

Nog even de praktische dingen op een rijtje....

 • Wat? Jouw Beste Jaar Ooit is een bijzonder seminar waarbij we een dag lang aan de slag gaan met het kickstarten van je dromen voor 2023 zodat jij eindelijk je diepste verlangens kan waarmaken.
 • Waar? Het event is live en vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal.
 • Wanneer? 20 januari van 10.00 tot 18.00 uur.

En het fijne is dat je op dit moment kunt profiteren van een Vroege Vogel ticket met een wel heel bijzonder aanbod. Speciaal voor iedereen die snel beslist én direct zeker wil zijn van een plekje. Onze events verkopen altijd snel uit dus nu je ticket scoren is een win-win ;). 

Deze Vroege Vogel Aanbieding wil je niet missen!

Dit jaarlijkse evenement is een absolute favoriet onder 365-ers! Wil jij zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu alvast je stoel. Dit krijg je allemaal:

 • Je bent zeker van een plekje voor het Jouw Beste Jaar Ooit Seminar
 • Omdat je snel beslist profiteer je nu van het Vroege Vogel tarief van slechts €67 (dit is een korting van 30 euro)
 • BONUS: De populairste scheurkalender van Nederland met dagelijkse affirmaties, slimme hacks en tips (t.w.v. €27)
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: Gratis ticket voor het Miracle Roadmap Introductieseminar op dezelfde avond als het event (t.w.v. €30)

De totale waarde van een ticket is €201. Jij betaalt nu slecht €67,00! Let op, deze actie is dus tijdelijk en op=op.

Dit was een fantastische vibe met gelijkgestemden! Een veilige plek om een fundament neer te leggen waar je je verdere toekomst op kan bouwen. De inzichten uit Familieopstellingen waren ver boven mijn verwachtingen!

Astrid Kwakernaak

Oei, ik vind dit allemaal maar spannend klinken.

We kunnen je dit alvast verklappen: bijna iedereen vindt het wel spannend. Je bent dus niet alleen. Het is nou eenmaal een tikkeltje buiten onze comfortzone. Maar dat is wel precies de plek waar ruimte is voor groei en magie kan ontstaan. En omdat je je bevindt in een groep gelijkgestemden zul je zien dat je al snel nieuwe fijne mensen ontmoet. Hoe leuk is dat?

Het Seminar met David in Amsterdam was veilig en plezierig. David sprak inspirerend, rustig en liefdevol. De oefeningen waren prettig om samen te doen en brachten je tot nieuwe inzichten. Ik voel me helemaal voorbereid op het nieuwe jaar! 

Baltus van Laatum

Een evenement onder leiding van David de Kock

David heeft de afgelopen 10 jaar al tienduizenden mensen mogen helpen naar een mooier leven

“Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is.”

Als klein jongetje wilde ik al brieven schrijven naar wapenfabrikanten om ze te vragen te stoppen met het maken van wapens. Dan zou er vanzelf wereldvrede ontstaan was mijn kinderlijke gedachten. De realiteit is weerbarstiger. Maar dat wil niet zeggen dat ik het heb opgegeven! Wanneer iedereen doet wat hem of haar echt goed doet ontstaat er vrede voor iedereen. Hoe meer mensen vrede in hun leven ervaren, hoe mooier de wereld is! Visie of illusie? Mij geeft het in elk geval de energie en richting om telkens weer met mensen te willen werken die echt iets van hun leven willen maken.

Om dat te bereiken ben ik samen met Arjan Vergeer 10 jaar geleden 365 Dagen Succesvol begonnen. Ondertussen heb ik al tienduizenden mensen mogen helpen richting naar meer geluk in hun leven. Zodat er uiteindelijk meer vrede is.

Voor mij heeft dit Seminar me nog dichter bij mijzelf gebracht en wat dingen opgehelderd waar ik geen weet van had. Het heeft mij sterker in mijn schoenen doen staan. Ik ben klaar voor het nieuwe jaar. 

Ilse

Ben jij klaar om het in 2023 écht anders te doen?

Doe mee en ontdek hoe jij ervoor zorgt dat je dromen dit jaar wel uitkomen!

Jouw Beste Jaar Ooit Live Seminar op 20 januari

Vroege Vogel Aanbieding!

Tijdelijke aanbieding, OP=OP Meest voordelige prijs Uniek in Nederland
€97
€67 Profiteer van €30 korting
Dit krijg je:
 • Een uniek dagprogramma vol met visualisatie oefeningen, meditaties, familieopstellingen en live coaching
 • Omdat je snel beslist profiteer je nu van het Vroege Vogel tarief van slechts €67 (dit is een korting van €30)
 • BONUS: Magische meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David (t.w.v. €47)
 • BONUS: De populairste scheurkalender van Nederland met dagelijkse affirmaties, slimme hacks en tips (t.w.v. €27)
 • BONUS: Gratis ticket voor het Miracle Roadmap Introductieseminar op dezelfde avond als het event (t.w.v. €30)
Uitverkocht

“Ik vind het spannend om mijn persoonlijke verhaal te delen.”

Het fijne aan onze live evenementen is dat we het met z’n allen doen. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Daarom werken we ook met een grote groep mensen. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om te leren van de verhalen van anderen. Je zult merken dat je in ieder verhaal of opstelling wel iets zult herkennen wat je vervolgens kunt spiegelen aan je eigen verhaal. Deze zachte manier van werken is ontzettend fijn, juist als je het spannend vind. Je hoeft dus zeker niet je eigen verhaal te delen met iedereen. Mag natuurlijk wel!

Andere deelnemers over het seminar!

 

Ontroerend, hartverwarmend, zo massaal en gelijk zo veilig, kwetsbaar en klein.

Rianne

 

Geen hype, geen zieltjes winnen, maar met hart en ziel mensen motiveren en meenemen. Super!

Irene Hilhorst

 

Ik vond het een hele mooie en inspirerende dag. Aan het eind van de dag voelde ik mij licht en vol energie. Dit heb ik de laatste jaren niet gevoeld. Na werk of studie ben ik meestal leeg en op. Nu had ik na een hele dag nog energie.

Nienke Reitsma

Dit is het. Een frisse start. Een nieuw begin. Ga jij alles uit jouw 2023 halen?

Een geweldige blanco bladzijde om andere keuzes te maken en andere resultaten in je leven te zien.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over Familieopstellingen Live of twijfel je nog? Stuur ons dan even een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder. Of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

Dit Seminar is echt iets voor jou als dit jouw situatie omschrijft:

 • Je hebt vaak het gevoel dat je tekort schiet.
 • Je weet van jezelf dat er méér in zit, maar je weet niet hoe je dat er uit kunt laten komen.
 • Je maakt niet echt tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.
 • Je doet niet elke dag wat je het liefste doet; te vaak nog laat je je leiden door wat je denkt dat je moet.
 • Je laat je nog vaak leiden door wat anderen van je verwachten of verlangen.

Of als je

 • Voelt dat je meer uit het nieuwe jaar wilt halen.
 • Niet concreet weet wat je echt anders wilt doen in 2023 of niet weet hoe je dat bereikt.
 • Toe bent aan positieve verandering.
 • Inzicht wilt krijgen in wat je blokkades zijn en waarom je goede voornemens dus vaak niet uitkomen.

Het Jouw Beste Jaar Ooit Seminar is op 20 januari 2023. Inloop is vanaf 09:00 uur en we starten om 10:00 uur. Rond 18:00 uur is het afgelopen. Locatie: De Basiliek – Veenendaal

 

 

Door verschillende gezamenlijke, groeps- en individuele oefeningen, meditaties en familieopstellingen die we doen kom je dichter bij je dromen en doelen voor 2023. Je krijgt inzicht in de diepe patronen en overtuigingen die je onbewust blokkeren in het realiseren van deze dromen en ontdek je hoe je het dit jaar WEL anders kan doen.

Het resultaat: Een fantastische kickstart van jouw 2023 met heldere inzichten over je dromen en doelen voor het nieuwe jaar. Is het niet tijd om het een keer echt anders te doen? Dit Seminar is bedoeld voor iedereen die voelt dat 2023 meer te bieden heeft en die toe is aan verandering. Wil je er voor zorgen dat 2023 jouw jaar wordt? Zorg dan dat je er bij bent!

Nee hoor, je bent van harte welkom om individueel deel te nemen aan dit Seminar. Vele anderen komen ook alleen. Het belangrijkste is dat we tijdens het seminar allemaal bijeen zijn voor een gezamenlijk verlangen: van 2023 het mooiste jaar ooit maken! Doordat je in een ruimte zit met gelijkgestemden ontstaat er automatisch een veilige en intieme sfeer! We doen tijdens het Seminar individuele oefeningen maar ook in groepsverband en gezamenlijk met de zaal.

Uiteraard vinden wij het fantastisch als je iemand meeneemt zoals een partner, vriend of familielid. Iedereen is van harte welkom! 

Met een visualisatie oefening creëer je mentale beelden van een situatie die je wil bereiken of een persoon die je wil zijn. Dit is een vorm van visuele meditatie waarbij je ook echt beelden probeert op te halen in je brein, zodat je dromen en verlangens niet alleen bij verbale gedachten blijven. Dit helpt je dichter bij je doelen te komen, omdat je brein sterkere signalen oppikt van visuele beelden. Misschien klinkt het nog een beetje vaag, je kunt één ding doen om dit concreter te maken en dat is: ervaar het zelf!

Het fijne aan onze live evenementen is dat we het met z’n allen doen. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Daarom werken we ook met een grote groep mensen. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om te leren van de verhalen van anderen. Je zult merken dat je in ieder verhaal of opstelling wel iets zult herkennen wat je vervolgens kunt spiegelen aan je eigen verhaal. Deze zachte manier van werken is ontzettend fijn, juist als je het spannend vind. Je hoeft dus zeker niet je eigen verhaal te delen met iedereen. Mag natuurlijk wel!