Minder stress en meer geluk? Dit is de eerste stap!

Leer binnen 3 uur de 365-methodiek tijdens het Introductie Seminar

De meeste mensen leiden niet het leven dat ze zouden willen

Overdag voel je je gestrest. Na je werk heb je geen energie meer om iets leuks te doen. Misschien zit je zelfs tegen een burn-out aan of heb je op dit moment een burn-out – zoals 20 procent van de werkende Nederlanders. In het onderwijs en de mantelzorg is dat percentage zelfs nog hoger. Misschien is je baan best oké maar zou je graag iets anders willen. Werk dat je inspireert en waar je je talenten benut, alleen weet je niet wat dat zou moeten zijn. Laat staan hoe je daar moet komen... Je hebt veel verplichtingen; een hypotheek, een vaste baan, je familie. Je voelt je niet vrij. 

Verlang je naar meer voldoening, verbinding, vrijheid en plezier, maar weet je niet hoe je dat realiseert? Kom naar ons Introductie Seminar en ontdek hoe ook jij een succesvol en gelukkig leven creëert.  

UPDATE: Helaas is het Introductie Seminar voor 19 januari 2017 uitverkocht. Dit is het laatste Introductie Seminar dat wij geven voor de start van het jaarprogramma op 26 januari 2017. 

Heb jij toch het gevoel dat het jaarprogramma iets voor jou is en wil je graag met ons in gesprek? Dat kan! Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan!

                               

Stel dat het niet lukt

Onze methodiek heeft zich al bij tienduizenden mensen bewezen. Mensen van allerlei verschillende achtergronden die één ding gemeen hadden: ze voelden dat ze toe waren aan de volgende stap, maar ook dat ze niet wisten hoe ze deze moesten zetten. 

Want stel dat het niet lukt? Of stel je voor wat anderen ervan zouden zeggen? Of: wat wil ik eigenlijk echt?

En daarom bewogen ze maar niet. 
Maakten ze maar geen heldere keuze voor zichzelf. 
Namen ze maar niet die afslag waarvan ze droomden.
Stopten ze maar niet met die gewoonte die ze al zo lang dwarszat.
En besloten ze eigenlijk, onbewust: het zit er voor mij niet in.

Een leven leiden zoals je zelf wilt, is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou! 

Stel je eens voor: een leven waarin je keuzes maakt van binnenuit, energie krijgt van je werk en geld verdient met wat je écht leuk vindt. Met relaties die je voeden. Een leven waarin je je krachtig, ontspannen en geïnspireerd voeltZodat je zelfs je grootste dromen waarmaakt. 

Hoe fijn zou het zijn als je ’s ochtends wakker wordt en zin hebt om aan je dag te beginnen. Als je uit bed springt en niet kunt wachten...

 • Omdat je energie krijgt van je werk in plaats van stress;
 • Omdat je jouw talenten benut voor iets dat ertoe doet;
 • Omdat je verbonden voelt met je geliefde, je familie en vrienden;
 • Omdat je weet waar je naartoe gaat en hoe je je dromen realiseert;
 • Omdat je trots bent op jezelf en je relaxt voelt.

Gelukkig zijn kun je leren

Tijdens het Introductie Seminar gaan we praktisch aan de slag met de 365-methodiek. We doen een aantal kernoefeningen uit het Jaarprogramma zodat je beleeft wat dat inhoudt. Dit kun je verwachten:

 1. Je krijgt inzicht in je eigen situatie.
  Op welk gebied loop je vast en waar wil je naartoe? Het seminar kan de eerste stap zijn op weg naar je nieuwe leven of de volgende stap als je die weg al bent ingeslagen. 
 2. Je ervaart wat onze methodiek met je doet door het zelf in de praktijk te brengen.
  Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Individueel, samen met andere deelnemers en door wat we laten zien op het podium ga je echt aan de slag met de oefeningen die je inzicht geven in waar je staat en waar je heen wilt. 
 3. Je ontdekt hoe het is om in een groep aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.
  Je krijgt een gevoel voor de gezamenlijke energie en wat voor mensen deelnemen aan ons Jaarprogramma. Kun je meteen even voelen of dat bij je past. 

UITVERKOCHT: Introductie Seminar 19 januari 2017

Helaas is het Introductie Seminar voor 19 januari 2017 uitverkocht. Dit is het laatste Introductie Seminar dat wij geven voor de start van het jaarprogramma op 26 januari 2017. 

Heb jij toch het gevoel dat het jaarprogramma iets voor jou is en wil je graag met ons in gesprek? Dat kan! Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan!

Kennismakingsworkshop van vanochtend was super (inspirerend, verhelderend, noem maar op). Meteen aangemeld voor t jaarprogramma!

14358649 1061176150644691 1514595357815920530 n

Ingrid van der Stroom

Het was geweldig vandaag!! Voor velen 't bekende zetje in de rug om uit de comfort zone te stappen en doelen te gaan stellen en bereiken. Bedankt David (en natuurlijk ook Arjan) en alle andere mede seminar bezoekers.

11988298 878566138900074 7608130746614601520 n

Dorianne de Heus

Relaties & leven teruggebracht naar de essentie. Werkbaar door heldere logische handvatten. Geen hype, geen zieltjes winnen, maar met hart en ziel mensen motiveren en meenemen. Super!

13266114 716476788494253 537466268467928899 n

Irene Frech

Onder leiding van David en Arjan

David en Arjan horen bij de meest invloedrijke denkers van Nederland als het aankomt op geluk en succes. Vanwege hun unieke combinatie van praktische spiritualiteit en ondernemerschap, vind je ze ergens tussen business en boeddha. Hun boek 365 Dagen Succesvol hoort al vier jaar lang bij de bestverkochte boeken van Nederland en er zijn inmiddels meer dan 60.000 exemplaren van verkocht. De Amsterdamse krant Het Parool plaatste David en Arjan in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brene Brown als het gaat om mensen die je het beste helpen jouw leven krachtig en plezierig te leiden. 

Hun Facebook-community, met meer dan 220.000 leden, hoort bij de grootste platforms in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. David en Arjan begeleidden afgelopen jaren ook bedrijven als KLM, Rabobank, Douwe Egberts en Monsterboard met hun groei en werknemersgeluk. Elke week schrijven David en Arjan over geluk en succes in het magazine van het Algemeen Dagblad. Hun Jaarprogramma is ondanks het strenge toelatingsbeleid elk jaar hartstikke uitverkocht, net als het onvergetelijke Superrelatie Weekend - waar in 2016 meer dan 2300 mensen aan hebben deelgenomen in de Heineken Music Hall.

En daarbij goed om te weten: David en Arjan doen niks anders dan keer op keer hun eigen methodiek volgen, die ze jou ook zo graag leren.

Het Introductie Seminar is echt niets voor jou…

Als je je leven geweldig vindt en er niets aan wilt veranderen. Als je je onwijs vermaakt met jezelf, met je geliefden en op je werk, als je elke dag je bed uitspringt omdat je blij wordt van de dingen die je mag gaan doen. Geloof ons: dan is het Introductie Seminar voor jou verspilde tijd. Koop snel een fles bubbels en ga je leven vieren!

Voel je dit echter niet, maar wil je het wel? Dan zien we je graag op een van de onderstaande data. We beloven dat we je een duwtje in de goede richting kunnen geven. 

UITVERKOCHT: Introductie Seminar 19 januari 2017

Helaas is het Introductie Seminar voor 19 januari 2017 uitverkocht. Dit is het laatste Introductie Seminar dat wij geven voor de start van het jaarprogramma op 26 januari 2017. 

Heb jij toch het gevoel dat het jaarprogramma iets voor jou is en wil je graag met ons in gesprek? Dat kan! Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan!

 fb dorianne de heus

fb ingrid van der stoom

fb anouk pilon