“Waarom verdwijnt die stress niet gewoon…”

Je weet heus wel dat te veel stress niet gezond is. Misschien heb je al talloze boeken gelezen, ben je al drie keer aan- en afgemeld voor die mindfulness-cursus en na elke vakantie begin je toch weer gestrest aan je werk.

Niets helpt echt. Je blijft last houden van vastzittende spieren, slapeloze nachten en neerslachtigheid. En daar ben je flink klaar mee. Je weet ook dat het anders kan. Overal om je heen zie je mensen die wél alle ballen hoog houden, maar hierbij geen stress en angst lijken te ervaren. Je vraagt je misschien af: Wat is hun geheim? 

Dan is dit je wake-up call: ook jij kunt weer op een ontspannen manier genieten van het leven, zonder stress. Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om te doen wat je tof vindt én daarnaast vol energie te leven! 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je alle dingen die je zo leuk vindt, gewoon kunt blijven doen. Of zelfs meer tijd hebt voor die dingen. En dat je dan ook nog eens iedere dag vol energie opstaat, zin hebt om aan het werk te gaan en jezelf goed en vol vertrouwen voelt. Als je nu ontdekt waar je stress vandaan komt, hoe je ermee om kunt gaan en je leven anders gaat indelen zodat je meer tijd hebt voor de dingen die je het liefste doet, zal je leven een stuk lichter en makkelijker worden. Beloofd!

“Ja, maar…..”

 • Ik heb een druk leven en hoort een beetje stress er niet gewoon bij?
 • Ik ervaar nu veel stress en weet niet of ik dit er wel bij kan hebben.
 • Is het wel mogelijk om nooit meer te piekeren?
 • Ik heb nou eenmaal snel stress, ik denk niet dat dat kan veranderen.
 • Ik heb momenteel door de stress nergens echt zin in. Moet ik dit dan wel doen?
 • Ik geloof er niet zo in dat een online training voor verandering kan zorgen.
 • Ik heb al zoveel geprobeerd en het lijkt voor mij niet te werken.
 • Ik weet hier al veel over dus ik weet niet wat ik nog meer kan leren

Allemaal goede redenen om het niet te doen. En dat is precies wat je nu tegenhoudt.

Slechts een kwart van de mensen die aangeeft stress te hebben, probeert actief om de situatie te veranderen.

De belangrijkste reden voor de overige driekwart om er niets aan te doen is dat zij denken dat ‘stress vanzelf wel weer overgaat‘.

Van stresskip naar een vrouw die in balans is. En ik voel me vrij!

Antine Scherf

Ik transformeerde van iemand met een burn out en een fysieke beperking die niet van zichzelf houd naar iemand met nieuwe energie, naar iemand die haar fysieke grenzen verlegd heeft ver buiten wat een jaar geleden mogelijk was en iemand die van zichzelf houd en daardoor ook liefde van anderen kan ontvangen.

Hanneke Kleinendorst

Ik heb tools gekregen om in mijn kracht te staan en te blijven staan.

Carina Voordenhout

Dit is het!

Wij zijn David en Arjan van 365 Dagen Succesvol en de afgelopen 10 jaar hebben we tienduizenden mensen begeleid naar een leuker leven. We hebben tientallen programma’s en online trainingen gemaakt en gaven 30 uitverkochte seminars in AFAS LIVE. We bereiken elke week 2 miljoen mensen op sociale media, hebben 5 bestsellers op rij geschreven en meer dan 150.000 boeken verkocht.

En wij gaan je helpen met het grip krijgen op je stress.

Bij ons is het namelijk ook niet allemaal vanzelf gegaan. We hadden banen die anderen heel succesvol vonden en deden wat er van ons werd verwacht. We verdienden wel goed en we leerden veel, maar of we nu echt gelukkig waren… Tot we op een dag besloten het anders te gaan doen.

We weten nu dat je kunt doen wat je supertof vindt, waar je goed in bent en waar je ook nog van kunt leven (want dat is wel cruciaal) op een ontspannen manier zonder stress, werkdruk en onzekerheid. Dat doen we nu zelf ook al een heel aantal jaar en we hebben inmiddels ook duizenden mensen geholpen dat in hun levens ook voor elkaar te krijgen. In de training vertellen we je alles wat je moet hierover zodat ook jij straks een ontspannen, leuk en energiek leven (zonder stress) hebt.

Het is geen toeval dat het levensgeluk van deelnemers gemiddeld van een 5,5 naar een 8,8 stijgt na het volgen van een 365-programma. Het is onze missie om van Nederland het gelukkigste land te maken en we helpen ook jou graag een stap verder in je leven. Een stress-vrij leven is dichterbij dan je denkt!

David en Arjan zijn de absolute geluks-experts van Nederland.

Psychologie Magazine

Een leven zonder stress begint hier.

Wij beloven dat je na deze training heel anders zult kijken naar ‘drukte’ en stress! Je loopt geen enkel risico, je krijgt namelijk 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

 • 21 lessen videolessen van David & Arjan.
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates.
 • Drie uitgebreide werkboeken waarin je alle oefeningen kunt uitwerken en direct in je leven kunt toepassen.
 • Een jaar lidmaatschap voor de 365 Academy, met toegang tot de exclusieve besloten 365 Community.
 • BONUS: 6 bonus trainingen om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: 5 magische meditaties van meditatie-master David (€47)
 • BONUS: Maak jezelf vrij van verwachtingen van anderen door middel van een online begeleide familie-opstelling met David (€70)
 • Nu tijdelijk met €303 euro korting!

De normale prijs voor de online training Leven Zonder Stress is 700 euro. Nu kun je al meedoen voor 397 euro! Dit is een tijdelijke aanbieding. Daarna gaat de prijs omhoog.

Ga ervoor en maak dit jouw werkelijkheid:

 • Je dagen beginnen met frisse energie en inspiratie.
 • Niet meer opzien tegen de maandag, maar misschien af en toe zelfs naar uitkijken.
 • Geen stress, onzekerheid en frustratie meer ervaren op werk, maar met energie aan het werk zijn.
 • Je verbonden voelen met leuke mensen om je heen.
 • Jezelf zeker en vol vertrouwen voelen.
 • Je draagkracht is groter dan ooit en kunt dus meer aan dan ooit.
 • Weten hoe je moet omgaan met tegenslagen en negativiteit
 • Je maakt krachtige keuzes die bij jou passen.

Zij (en 500 anderen) gingen je al voor:

De training gaf en geeft mij verhelderende inzichten die een daadwerkelijk verschil maken in mijn dagelijks leven.

Josh Baalman

Lees het hele verhaal
Ik vond het leuk om de training te doen, heb hem zelfs twee keer gedaan! Het is fijn dat alles in kleine stappen gaat. Ik heb nu een flink aantal middelen om mijn voordeel mee te doen. Mooie inzichten en bewustwording op bepaalde vlakken.

Ruth Timmer

Ik leef nu zoals ik wil leven in plaats van wat anderen van mij verwachten.

Annika Hag

Word onderdeel van onze community met gelijkgestemden

Doe mee met de training en sluit je aan bij onze exclusieve 365 Community met meer dan 20.000 leden. Vind hier gelijkgestemden om je ervaringen mee te delen, je te laten inspireren, eens mee te bellen, wandelen of koffie te drinken. Er zijn al vele vriendschappen gesloten in de community. Ook krijg je toegang tot een besloten groep met deelnemers die ook deze training volgen zodat je het niet alleen hoeft te doen en van elkaar kunt leren.

Dit is wat je gaat leren:

In deze training leren wij je de methodiek waarmee jij je stress-signalen beter herkent en de baas kan zijn!

Module 1

Reflectie: Van stress naar flow

Je kent vast het gevoel: je vergeet de tijd, gaat helemaal op in je bezigheden en lijkt niet moe te kunnen worden. Dit is wat we noemen: flow, het tegenovergestelde van stress. Tijd dus om te ontdekken hoe je die flow vaker kunt ervaren. Je hoeft hiervoor echt niet direct van baan te switchen, flow kun je ook ervaren in wat je nu al dagelijks doet!

 • Neem afscheid van blokkades die flow nu in de weg staan.
 • Oefen met in het hier en nu zijn, de plek waar stress niet bestaat.
 • Onderzoek welke invloed stress momenteel heeft op het maken van keuzes in je leven en leer hier effectief op te reageren.
 • Ontdek de invloed van emoties en overtuigingen op jouw stress niveau.
 • Ontdek waarom flow de weg is naar een fijner, makkelijker leven (waarin je ook nog steeds je dromen en doelen kunt najagen).
 • Leer hoe je je draagkracht voor eens en voor altijd vergroot zodat je opgewassen bent tegen tegenslagen die op je pad komen.
Module 2

Leven: Maximaal in je element

Stress is het tegenovergestelde van geluk, zei Aristoteles al. Dus wil je van je stress af? Word dan gelukkig. Maar hoe doe je dat? We ontdekte dat je gelukkig wordt als je een ander helpt. En voordat je denkt dat je jezelf de hele tijd barmhartig moet gaan zitten opofferen: mag wel, maar hoeft niet. Want je kunt uitstekend betekenis hebben voor anderen op manieren die voor jou plezierig zijn.

 • Wordt je bewust van het effect van je omgeving op jouw stresslevel en ontdek hoe je dit kunt aanpakken.
 • Ontdek waarom je nu moet stoppen met streven naar een foutloos resultaat (en hoe je dit kunt aanpakken).
 • Ga op onderzoek naar datgene waarbij je 100% in je kracht staat en ontdek jouw missie (die je direct veel energie zal geven).
Module 3

Groei: Nooit meer stress

Diep onder je denken gebeurt een heleboel. Dat noemen we ‘het onbewuste’. In dit onbewuste deel van je gedachten zit een heleboel informatie verstopt. Zo bevinden zich hier veel overtuigingen die je belemmeren in je groei. De meeste mensen zijn onbewust niet bang dat iets mislukt, maar juist bang dat het lukt.

 • Ontdek welke onbewuste gedachten jouw groei belemmeren.
 • Onderzoek jouw dromen en verlangen en hoe je hier direct mee aan de slag kunt zonder stress nog langer een rol te laten spelen.
 • Creëer fijne gewoontes die je helpen om makkelijk met nare ervaringen te dealen in de toekomst (en hierbij dus niet direct in de stress te schieten).
 • Ga aan de slag met je mindset zodat je stress voor eens en altijd uit je leven kunt schrappen én kunt focussen op een nieuw pad vol positiviteit, groei en energie.
 • Ervaar je meer rust en energie

Na deze training ben je in staat om beter om te gaan met stress en kun je effectiever functioneren in je dagelijkse leven. Je hebt praktische oefeningen gekregen met tools en technieken om stress te verminderen, meer in balans te zijn en betere keuzes te maken die bijdragen aan jouw welzijn.

2 bonussen die je er NU bij krijgt

Dit krijg je er gewoon bij!

6x extra mini-training (€642)

Krijg een jaar lang gratis toegang tot 6 mini-trainingen over liefde, relaties, stress, zelfvertrouwen, ondernemen en geld. Zo kun je het maximale uit jezelf halen op alle belangrijke gebieden in je leven.

5x magische meditatie

Diepgaande unieke 365-meditaties om jezelf beter te leren kennen en afscheid te nemen van je angsten. Begeleide meditaties zoals alleen David het kan.

Extra bonus t.w.v. 70 euro

Maak jezelf vrij van stress op je werk door middel van een online begeleide familie-opstelling met David. In deze bijzondere opstelling ontdek je eerst wat jouw (stress)patronen op werk zijn. Daarna kijken we hoe je daar uit kunt stappen om het vanaf nu anders te doen.

man-aan-het-pier-wegkijkend

Twijfels?

Dat is precies waarom dit voor jou is!

Ja maar…. ik ervaar nu veel stress en weet niet of ik dit er wel bij kan hebben.

Dat snappen we heel goed. En dat is juist zo fijn deze training, je volgt de training namelijk helemaal op je eigen tempo. Iedere keer een klein stapje vooruit is altijd beter dan stil blijven staan en alles te laten bij wat het nu is, toch? Als je echt verandering wilt brengen in je leven zul je daar, hoe klein ook, tijd voor vrij moeten maken. Kies je voor een avondje achter de tv of lever je een halfuurtje tv kijken in en kies je voor duurzame verandering in je leven. Door iedere dag een klein stapje te zetten, zul je uiteindelijke een grote stap maken.

Ja maar…. hoe weet ik of dit voor mij ook werkt.

Dat weet je niet. Maar de methodiek die wij gebruiken, heeft al tienduizenden mensen geholpen naar een fijner, mooier en leuker leven. Daarnaast loop je geen enkel risico, we geven je namelijk een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Denk je dus na 14 dagen: “dit werkt niet voor mij”, dan stop je er gewoon mee. Maar we kunnen je verklappen dat minder dan 0,5% van al onze deelnemers hier gebruik van maakt.

Ja maar…. het is online en dat heb ik liever niet. 

De training is inderdaad online, maar dat geeft jou juist onwijs veel vrijheid. Je volgt de training helemaal in je eigen tijd en tempo en je behoudt een jaar lang toegang tot alle content. Als je de training helemaal volgt en de oefeningen toepast in je leven, zul je gegarandeerd verandering zien. Daarnaast word je onderdeel van een fijne community met gelijkgestemden. We zien vaak dat deelnemers elkaar helpen en motiveren in het groei proces, ideaal dus!

De 365 Academy is een warm bad met gelijkgestemden!

Het is heel mooi dat ik met ander cursisten in de academy ervaringen kan uitwisselen en van elkaar kunnen leren. De interactieve omgeving die jullie gecreëerd hebben vindt ik fantastisch

Ben

Ik vind het heel fijn om in de Academy ervaringen van anderen, die dezelfde training volgen, te kunnen lezen. Dit heeft me al een aantal keer geholpen/geïnspireerd tijdens het doen van opdrachten.

Ginny

De 365 Academy voelt als een fijne, veilig plek. Dat blijkt voor mij in alles wat ik daar durf te delen.

Karoline

"Tot ik besloot het op een dag anders te doen. "

Veel mensen zijn gaan geloven dat het moe zijn er “gewoon bij hoort.” Dat keihard werken noodzakelijk is om vooruit te komen. Dat je offers moet brengen en niet alles tegelijkertijd kan. Dat een leuk, ontspannen leven niet is weggelegd voor een normaal mens. Maar dat klopt helemaal niet! Er zijn namelijk een aantal dingen die je gewoon kunt leren en die je stressniveau verlagen.

Als ik zelf niet ooit geleerd had omgaan met stress, was ik gegarandeerd in een burn-out beland. Tot een paar jaar geleden had ik namelijk ook zo’n gestrest leven. Constante druk, veel verantwoordelijkheid, altijd moe.  Tot ik besloot het op een dag anders te doen.

Ik geloof namelijk dat pas wanneer je zó groot over jezelf denkt dat het je eigen waarden, dromen en talenten zijn die je koers bepalen (en niet wat anderen van je verwachten, wat je van jezelf moet of wat je alleen maar doet om geld mee te verdienen), ben je vrij. Vrij om keuzes te maken die passen bij jouw eigen koers. Wanneer je voldoende vertrouwt op jezelf en je eigen kracht, zul je een leven ervaren vol betekenis, liefde, ontspanning en flow ervaren (en dus met minder stress).

In deze training vertel ik (samen met David) je alles wat je moet weten over stress, flow ervaren en je kiezen voor jezelf zodat ook jij straks een ontspannen, leuk en energiek leven (zonder stress) hebt.

– Arjan

Het is de hoogste tijd om je stress los te laten

Schrijf je vandaag in en start direct! Je hebt nog:

Online Training Leven Zonder Stress

Kies voor 12 termijnen

Online training Tijdelijke aanbieding Betaal per maand
64,-
36,- Je bespaart 56%
Dit krijg je allemaal:
 • 21 lessen videolessen van David & Arjan
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates
 • Drie uitgebreide werkboeken
 • Toegang tot de exclusieve 365 Community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • BONUS: 6x bonus training om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: 5x magische meditatie van meditatie-master David (€47)
 • BONUS: Maak jezelf vrij van verwachtingen door middel van een online begeleide familie-opstelling (€70)

Online Training Leven Zonder Stress

Ga voor de beste prijs

Direct beginnen Tijdelijke aanbieding Betaal in 1 keer
700,-
397,- Je bespaart €303,-
Dit krijg je allemaal:
 • 21 lessen videolessen van David & Arjan
 • Een jaar lang toegang tot alle content, inclusief alle updates
 • Drie uitgebreide werkboeken
 • Toegang tot de exclusieve 365 Community
En krijg ook nog deze bonussen:
 • BONUS: 6x bonus training om je verder te verdiepen in je leven (€642)
 • BONUS: 5x magische meditatie van meditatie-master David (€47)
 • BONUS: Maak jezelf vrij van verwachtingen door middel van een online begeleide familie-opstelling (€70)

Ik zag geen uitweg meer uit de stress en daarom besloot ik de Leven zonder Stress training te proberen. De training is voor mij bijzonder hulpvol geweest en heeft mij veel nieuwe en helpende inzichten gegeven.

Chimène

Ik ben zoveel meer zelfbewust. Heb zoveel meer mijn eigen keuzes gemaakt. Heb mijn huidige baan opgezegd, ga vol voor een nieuwe uitdaging.

Jolita Adriaanse

Ik heb geleerd om vaker dingen los te laten en te accepteren dat dit op het moment het goede is om te doen. Hierdoor leer ik meer in het moment leven!

Jeroen Rood

"De stress lijkt steeds weer terug te komen"

Dat is vervelend. Stress heeft inderdaad soms een boemerang effect. Net wanneer je denkt dat je er vanaf bent, kaatst het drie keer harder terug. Dat is echter een signaal dat je stress gehoord wilt worden: “ik ben hier, luister naar me!” Als je even niet oplet, sluipt stress dan zo weer terug in je leven. En voordat je het weet denk je: Ach joh, het hoort er gewoon bij!

Weet dat stress signalen helemaal niet erg zijn. Deze signalen zijn er juist om je iets te vertellen. Het gaat erom dat je leert wat je kunt doen als je signalen weer eens opspelen. Als stress steeds lijkt terug te komen is dat dus niet perse erg, zolang je maar juist handelt. In de training Leven zonder Stress gaan we samen onderzoeken wat voor jou werkt als je stress ervaart. Maar ook hoe je jouw leven zo kunt inrichten dat stress steeds minder vaak voorkomt (zonder je leven direct radicaal om te gooien).

Dat klinkt top, maar wat als het niet voor mij blijkt te werken?

Dat kan natuurlijk. Maar stel je dit eens voor: Wat als slechts één inzicht in de hele cursus….
ervoor zorgt dat je vrij kunt leven en superveel voldoening haalt uit alles wat je doet en je helpt om je niet langer dagelijks moe, uitgeput en inspiratieloos te voelen. Wat zouden die inzichten je opleveren als je er de rest van je leven van profiteert? Wat levert het je op in voldoening, liefde, energie, tijd en geld? Je hebt niks te verliezen en een leven te winnen. Ga ervoor. Is dit toch niet het geval? Weet dan dat je altijd binnen 14 dagen je geld weer terug krijgt.

Word weer die liefdevolle persoon waar je naar verlangt

Vol energie, liefde en rust in je hart!

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

Renate Koning

Door 365 heb ik weer mooie nieuwe inzichten gekregen. Het is een heel fijn programma om mee bezig te zijn in mijn eigen tijd en het samen delen in een groep is ook heel inspirerend.

Margo Vlaming

365 heeft mij al veel inzicht gegeven en sterke verbindingen met anderen opgeleverd. Ik heb minder last van negatieve gedachten en ben veel meer van mezelf gaan houden.

Ina Tanis

Praktische info en veelgestelde vragen

 • Niveau: geen voorkennis nodig
 • Taal: Nederlands
 • Duur: 7 uur | gemiddeld 3 weken
 • Certificaat van deelname

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over deze training of twijfel je nog? Mail ons gerust al je vragen via support@365dagensuccesvol.nl. Of ga er gewoon voor. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

 • Heb je het gevoel dat er méér in je zit dan je er nu uithaalt?
 • Ben je er aan toe dat jij het stuur van je leven in handen hebt?
 • Wil je minder stress en onzekerheid ervaren en meer ontspanning, plezier en verbinding?
 • Wil je energie hebben en je passie leven?
 • Wil je worden gezien om wie je bent?
 • Wil je leren omgaan met tegenslagen, ook als je er geen invloed op hebt?
 • Wil je eindelijk doen wat je al zo lang wilt, maar niet durft? Of waarvan je niet weet hoe?

Wil jij:

 • geen stress, onzekerheid en frustratie meer ervaren
 • elke dag met energie aan het werk zijn
 • je verbonden voelen met leuke mensen om je heen
 • jezelf zeker en vol vertrouwen voelen
 • je dromen waarmaken en je doelen halen op een ontspannen manier?
Doe dan mee.

De online training bestaat uit 3 modules. Elke module is opgebouwd in kleine krachtige stappen. Je kunt de training op je eigen tempo in je eigen tijd volgen. De duur van de training bedraagt zo’n 3 weken waarin je elke dag zo’n 15 a 20 minuten met ons aan het leren bent. Zo combineer je het eenvoudig met je drukke leven en zorg je ondertussen toch voor blijvende transformatie. Mocht je niet elke dag een stapje willen zetten? Dan kun je natuurlijk ook 1 keer in de week een iets grotere stap zetten. Je houdt een jaar toegang tot deze training, dus je bepaalt zelf wanneer je ermee aan de slag gaat.

De training bestaat uit 22 (video) lessen en wordt gegeven door Arjan Vergeer en David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy. De 365 Academy is dé plek waar al onze trainingen en programma’s gebundeld zijn op één plek. Het is de plek voor persoonlijke groei en verbinding. De 365 Academy draait op het Huddle platform. Dit kun je via desktop of mobiele app gebruiken. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van via e-mail. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt.

Ondertussen bevinden zich al meer dan 50.000 deelnemers zich in de Academy. Dit is direct ook een fijne kans voor jou want je hebt hiermee direct toegang tot je eerste klanten. En daarnaast is het een fijn platform waar iedereen elkaar graag helpt.

Je hoeft geen examens te doen, wel krijg je worksheets en templates met vrijblijvende opdrachten en bonus programma’s zodat je de mogelijkheid hebt om je extra te verdiepen in de onderwerpen die je aanspreken. Na afronding van de training krijg je een certificaat.

Je volgt het programma individueel en kunt hierover sparren in groepsvorm. Dit programma volg je in de 365 Academy. Dit is de plek voor verbinding en persoonlijke groei en biedt je naast het volgen van het programma ook toegang tot de online 365 community. Hier vind je support, plezier en het samen doen. Wie weet houd je er ook nog een superrelatie aan over (je zou niet de eerste zijn!).

Je krijgt levenslange toegang tot al het lesmateriaal. De investering die je nu doet, is dus echt eenmalig en je hebt er de rest van je leven profijt van.

Als de training vernieuwd wordt krijg je ook daar automatisch toegang toe zonder extra kosten.

In de werkboeken staat kort en bondig alle informatie en oefeningen, die we in de training geven, maar dan zonder de voorbeelden en extra uitleg. In de werkboeken kun je aan de slag gaan met de oefeningen, ook is hier voldoende ruimte om aantekeningen in te maken. Je vindt jouw werkboek bij iedere module van jouw training in de 365 Academy, te downloaden in pdf. 

Mail ons op support@365dagensuccesvol.nl met je vragen. We helpen je graag!