Waar de magie gebeurt

In deze woelige tijd kun je onrustig worden. Meditatie lost dat op. Als ieder mens in vrede leeft met zichzelf is er vanzelf wereldvrede. Deze meditatie avonden zijn daarom perfect om in alle kalmte even stil te kunnen staan. Stilstaan bij jezelf, bij wat er om je heen gebeurt en waar je nu staat in je leven. Je leert je opnieuw te verbinden met jezelf en ontdekt nog beter wie je eigenlijk bént en wat jouw dromen en verlangens zijn.

Mediteren is geweldig, maar samen mediteren is heilzaam. Het is ons streven is om met zoveel mogelijk mensen sámen te mediteren. Ben je er ook bij? De eerstvolgende avond vindt plaats op 1 december.

Zo geraakt iedere keer weer. Dank dank dank.

Esther

Ik ben verliefd op David’s stem. Zo rustgevend en zulke fijne meditaties!

Iwanna

Wauw wat een prachtige visualisatie

Joe

Wauw… heel erg bedank David, ik heb gehuild als een malle en nu intens blij

Mariska

Inzichten, tranen, energie… Heel erg mooi! Ontzettend bedankt David

Marja

David wat een onwijs fijne stem en energie heb jij!

Mous

Hoe ziet de avond eruit?

Iedere avond staat in het teken van meditatie en visualisatie, maar met een eigen thema. Denk aan thema’s als innerlijke vrede of het vinden van je intuïtie. Laat je leiden door David en ontdek hoe je kunt thuiskomen bij jezelf, een plek waar je altijd weer naar terug kunt. Je hoeft alleen maar te luisteren en je magische reis begint vanzelf. Iedereen kan het! Ook als je nog nooit eerder gemediteerd. Juist dan is deze avond misschien wel extra magisch voor jou.

Naast het begeleiden van de meditaties, zal David ook het een en ander vertellen over mediteren, over innerlijke rust en over de betekenissen van je inzichten die je wellicht tegenkomt.

En onthoud: deze avond is helemaal voor jezelf! Dus gun jezelf dat cadeautje.

Bedankt David voor de bijzondere muziek en de fantastische visualisaties. Ze raken me en helpen om echt diep zelfonderzoek te kunnen doen.

Simon

Heb jij zin in een magische avond met David de Kock?

Koop dan nu je ticket!

Magische meditatie avond

Volg je Intuïtie meditatie avond op 1 december

1 december van 19.30 tot 22.00 uur De Basiliek, Veenendaal Thema: Intuïtie
€47
€37 Nu met €10 korting!
Zo ziet de avond eruit:
  • Mediteer samen en ervaar liefde, licht en innerlijke vrede
  • Maak verbinding met een universele kracht
  • Meditaties in het teken van intuïtie en je hogere zelf

Over David de Kock

Mijn naam is David de Kock. Niet zo lang geleden voelde ik me vaak alleen en onzeker. Ik voelde me anders dan de mensen om me heen. Niet beter of slechter, maar alsof ik hen niet helemaal begreep. Of misschien nog meer andersom, alsof ik niet helemaal begrepen werd. Nu weet ik hoe ik dit gevoel onder controle kan krijgen. Ik heb mezelf een hele impactvolle manier aangeleerd om te dealen met bepaalde emoties. Iets waar ik onwijs veel kracht uit haal. En dat is meditatie.

Door te mediteren word ik rustig, mijn gevoel van stress en onzekerheid valt weg. Het is als een pauze voor mezelf en voor mijn bewustzijn waarin ik luister naar mezelf. Het geeft me overzicht, inzicht en ja, uiteindelijk ook meer geluk. Wil jij ook de kracht van meditatie ervaren? Kom dan naar één van mijn meditatie avonden.

Wij geloven dat als ieder mens vrede ervaart in zichzelf, er vanzelf wereldvrede zal ontstaan. Dus laten we samen mediteren, onderweg naar innerlijke vrede. Doe je ook mee?

Onze live meditatie avonden zijn voor iedereen die graag (meer) wil mediteren en voor wie de kracht van samen mediteren wil ervaren. Of je nou al lange tijd mediteert. Het weleens geprobeerd hebt, maar nog niet je draai hebt gevonden. Of nog nooit gedaan hebt. Zorg dat je erbij bent, het wordt magisch!

 

De eerst volgende magische meditatie avonden vinden plaats op 21 oktober en 1 december. Beide avonden vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal en starten om 19.30 uur. Om ongeveer 22.00 uur zal de avond weer eindigen.

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over dit event of twijfel je nog? Mail ons dan met je vragen via support@365dagensuccesvol.nl