Hoe gaat het met je relatie?

Mis je de romantiek? De intimiteit? Ga eens na: wanneer heb je voor het laatst echt even tijd aan elkaar besteed? Zonder televisie, telefoon en andere stoorzenders? Je relatie leuk houden is niet altijd makkelijk. En corona heeft het ons nog net even iets moeilijker gemaakt.

Maar des te leuker is om juist NU aan je relatie te werkenHoe fijn zou het zijn als je de passie en verbinding weer voelt? De intimiteit met je partner verbetert. Je die verliefde kriebels weer eens ervaart? In deze live masterclass speciaal voor stellen leren we je hoe je van je relatie weer een geweldige relatie kunt maken! 

Het brengt niet alleen fijne inzichten, het heeft werkelijk meer verbinding en verdieping in mijn relatie gegeven.

Rob

Deze masterclass wordt gegeven door Emanuela

Ik ben Emanuela Deyanova, relatie-therapeut, spreker, maker van het liefdesprogramma LoveQuest én auteur van het in vier talen verschenen boek “oneindige liefde”. In deze masterclass deel ik een aantal inzichten over liefde en relaties vanuit mijn persoonlijke verhaal. Liefde is een thema in mijn leven waarin ik diep ben gekwetst, maar ook het meest heb geleerd en mijzelf in heb zien groeien. Het is mijn missie geworden om mijn inzichten en lessen te delen en hiermee zoveel mogelijk stellen te helpen.

Als relatietherapeut heb ik al veel stellen mogen helpen in hun zoektocht naar een diepere verbinding. Maar relatietherapie is voor veel stellen ook “eng”. Daarom besloot ik een masterclass te maken met de meest belangrijke lessen en inzichten. Zodat iedereen die zijn relatie (nog) beter wilt maken, mee kan doen!

Verder ontdek je in deze masterclass:

  • Wat er in bijna elke (langere) relatie misgaat;
  • Hoe je de verliefdheid van het begin van je relatie weer terug kunt brengen;
  • Hoe je kunt omgaan met conflicten in je relatie.

Te gek als je meedoet!

Het puzzelstukje viel op z’n plek tijdens de masterclass, heel verhelderend! Dank hiervoor en ik ga er direct mee aan de slag.

Yvanca