Op school leren we precies het verkeerde

“Er moet wel brood op de plank!” Of: “Leuk idee, maar je moet wel realistisch blijven!” Je kent ze vast: al die goedbedoelde adviezen die je vertellen dat je vooral normaal moet doen. Misschien zeg je het inmiddels zelfs tegen jezelf: jij geld verdienen met je passie? Wie denk je wel niet dat je bent?

We leren al op school dat de maatschappij draait om hard werken, je best doen en je aanpassen aan wat anderen willen. Nergens leer je hoe je je eigen leven leidt, op jouw voorwaarden, terwijl je doet wat jij leuk vindt. Iets doen wat je leuk en belangrijk vindt, zien we als een luxe: ‘dat doe je maar in je eigen tijd!”

Misschien frustreert het je hopeloos. Je zult niet de eerste zijn bij wie dit leidt tot stress, bore-out, eenzaamheid, niet begrepen worden of een machteloos gevoel dat je leven tussen je vingers vandaan glipt. Je wilt zoveel. Je kunt zoveel. Maar nooit heb je geleerd hoe je kunt leven van die passie. Tot nu.

Als jij wilt leren leven van je passie en de regie over je eigen leven wilt terugpakken: meld je dan nu aan voor onze gratis masterclass.

Bedankt Arjan voor je reactie en je mooie woorden. Tranen in mijn ogen!

Vivien

Arjan-Vergeer-Auteur-blog

Dè stap-voor-stap methode die al duizenden mensen heeft geholpen

Toen Arjan’s goede vriend Jip overleed, realiseerde hij zich: dit leven is geen generale repetitie. Dit is het. Hij werd er verdrietig van dat zoveel mensen hun leven lang druk zijn met dingen die ze niet leuk of belangrijk vinden, met de meningen en verwachtingen van anderen, met stress, frustratie en verveling? Het werd zijn persoonlijke missie dat te veranderen. Zou er een manier bestaan om voluit te leven van je passie?

Die vraag werd het hart van de 365-methodiek waarmee David en Arjan al tien jaar lang duizenden mensen helpen. In deze praktische interactieve Masterclass gaat het specifiek om de vraag: hoe kun je leven van wat je het liefste doet?

Dit kun je verwachten

  • De Drie Peilers om zorgeloos te leven van je passie en te genieten van vrijheid, overvloed en betekenis
  • De #1 denkfout over leven van je passie waardoor veel mensen met totaal de verkeerde dingen bezig zijn
  • De twee saboteurs waardoor het nooit zal lukken (en het simpele alternatief dat je meteen kunt doen om het wel te laten slagen)
  • De drie krachtige vragen die je helpen om in no-time mensen te vinden die graag betalen voor jouw producten of diensten
  • Hoe je het klassieke conflict van iedereen met een passie kunt overwinnen – door iets heel anders te doen dan je nu misschien verwacht

Mooie masterclass, dank jullie! Het heeft me persoonlijk geïnspireerd en weer in beweging gebracht.

Anne