Een interessante vraag om jezelf te stellen

Wat heb je in 2021 (zakelijk) geleerd? Heb je grote stappen gezet? Heb je jouw doelen gehaald? Heb je meer klanten, omzet en plezier dan een jaar geleden? Bij de meeste ondernemers is dat niet het geval. Het is momenteel ook niet zo makkelijk. De lockdown gooit aardig wat roet in het eten om veel klanten te werven en je onderneming te laten bloeien. En misschien begin je langzamerhand te geloven dat het er niet meer in zit voor jou. Of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen.

Maar wat nou als dit in 2022 weer het geval is? Ga je dan de groei van je onderneming nóg een jaar uitstellen? Of kies je ervoor om van 2022 jouw meest succesvolle jaar ooit te maken? 

Je verdient een succesvolle onderneming

Goed nieuws: het nieuwe jaar is het perfecte moment om het anders te gaan doen. Zie het als een nieuwe lege bladzijde, klaar om ingevuld te worden. En dat is precies waar ik je bij ga helpen! Want ook jij bent in staat om moeiteloos te groeien, de leukste klanten aan te trekken, meer te bereiken door minder te doen én ook nog plezier te hebben.

Daarom organiseren we op woensdag 19 januari een online live Masterclass waarin we met elkaar dat plan gaan maken voor 2022. We bespreken in anderhalf uur tijd alle ingrediënten die het succes van je onderneming bepalen. Aan het eind heb je op 1 overzichtelijke bladzijde een plan waar je een jaar mee vooruit kunt. Doe je mee?

Ik werk nu minder, vraag hogere prijzen, ben meer aan het genieten en verdien meer geld!

Nancy

Meld je hieronder gratis aan voor de masterclass
Arjan-Vergeer-Auteur-blog

Deze masterclass wordt gegeven door Arjan

Ik ben Arjan Vergeer, oprichter van 365 Dagen Succesvol en 365 Business Tribe.  Tijdens deze masterclass krijg je inzicht in onze succesvolle manier van doelen stellen en resultaten behalen, zodat je dit ook zelf kunt implementeren in jouw organisatie en vervolgens ga je ook daadwerkelijk aan de slag met jouw strategie voor 2022.

Wat we gaan bespreken in de masterclass van 1,5 uur is hoe je:

  • een magneet bent voor klanten, werknemers en partners
  • heel veel focus en rust hebt
  • selectief kunt zijn in wat je wel en niet doet
  • klanten hebt die ‘fan’ worden
  • zorgvuldig je financiën en strategie plant
  • veel harder groeit dan alle anderen in hun markt.

Te gek als je meedoet op 19 januari! 

Super bedankt voor de masterclass. Ik heb weer helder duidelijk waar ik naar toe wil en waar ik mee verder wil. En dat ga ik NU doen!

Mireille

Meld je hieronder gratis aan voor de masterclass