Je wilt zo graag je hart volgen, maar hoe doe je dat?

Je wilt zo graag je eigen leven leiden, maar je moet zoveel. Je wilt zo graag je hart volgen, maar hoe doe je dat? Je wilt zo graag stoer en krachtig en autonoom en inspirerend zijn, maar het is zo spannend allemaal. Bij elk idee dat je hebt gaan de stemmetjes in je hoofd harder schreeuwen. Dat kun jij nooit! Of simpelweg: HOE DAN?

En dan die spagaat: zo graag willen, maar die twijfel. Je eigen leven willen leiden, maar er ook weer angst voor hebben. Iets nieuws, maar bang om kwijt te raken wat je nu hebt. Mocht je die spagaat herkennen, dan is deze masterclass speciaal voor jou. Want het is leuk dat je je hart kunt volgen, maar dan is het wel fijn als iemand je helpt hoe je dat vervolgens DOET.

Laat je niet langer leiden door angsten en twijfels!

Het goede nieuws is dat je het allemaal kunt leren. Hoe je oprecht jezelf kunt zijn. Weer kunt kiezen voor wat JIJ graag wilt. Jezelf niet langer wegcijfert of lang piekert over wat anderen van je denken. En eindelijk je hart kunt volgen.

In deze masterclass van 1,5 uur ontdek je hoe je:

  • Jezelf vrij kunt maken en je niet langer laat leiden door angsten en twijfels;
  • De baas kunt worden in je eigen leven en je niet langer laat leiden door meningen van anderen (je leert omgaan met kritiek, je grenzen aangeven en ‘nee’ zeggen);
  • Het leven van je dromen kunt leven en kunt doen waar je blij van wordt (je ontdekt wat jouw passie is).

Reserveer nu jouw gratis plekje en durf te kiezen voor je eigen leven!

Potsiedikkie dit is wel confronterend hoor. Precies wat ik nodig had!

Nina

Deze masterclass wordt gegeven door Arjan

Ik ben Arjan Vergeer, mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol. In deze masterclass vertel ik mijn eigen persoonlijke verhaal over hoe ik mijn leven liet bepalen door anderen. En deel ik een aantal van mijn krachtigste eye-openers die ik in mijn leven heb gehad over hoe je in alle gevallen je eigen leven kunt leiden.

Ik zou willen dat ik deze masterclass zelf 15 jaar geleden had gezien. Dat had me een hoop gedoe gespaard. Op mijn werk en in mijn relatie. En nu heb jij de kans om ditzelfde te leren!

Arjan bedankt voor je mooie woorden! De masterclass heeft mij veel moois en positiviteit gebracht.

Cora