Weg met negativiteit!

Hoor jij jezelf wel eens zeggen: “Ik ben niet creatief!” of: “Ik hou er niet van om in het middelpunt te staan.”, of: “Zo ben ik nou eenmaal”. Natuurlijk klopt dat soms, maar in veel gevallen is het aangepraat. Je zegt het tegen jezelf. En daardoor beperk je jezelf als het gaat om het ontwikkelen van je eigen talenten. Wist je dat we vaak van kinds af aan al opgroeien met één van deze twee mindsets: een ‘vaststaande’ fixed mindset of een ‘op groei gerichte’ growth mindset.

Die twee mindsets maken een groot verschil in de manier waarop je leert, uitdagingen aangaat, omgaat met tegenslag en nieuwe dingen probeert. Fixers geven bijvoorbeeld vaak eerder op en vermijden uitdagingen. Groeiers daarentegen, staan meer open voor kritiek en proberen het vaker opnieuw.

Goed nieuws! Je kunt een growth mindset gewoon aanleren. 

Krijg grip op je gedachten

In deze populaire masterclass gaan we aan de slag met je mindset. Grip krijgen op je eigen gedachten, kan zomaar eens de sleutel zijn tot meer ontspanning, plezier en energie in jouw leven! Wij zeggen ook wel eens: de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten. 

Hierover vertellen we je graag meer in de gratis online Masterclass Mindset. Wat het je oplevert? Minder negatieve gedachten. Meer positiviteit. Minder gepieker. Meer geluk. En je leert de vaardigheden die je direct in je dagelijkse leven toe kunt passen voor een positieve mindset.

Wauw Arjan, wat een krachtige samenvatting over intuïtie. Precies wat ik nodig had!

Ingrid

Deze masterclass wordt gegeven door Arjan

Ik ben Arjan Vergeer, oprichter van 365 Dagen Succesvol. In deze masterclass deel ik een aantal praktische tips en oefeningen waarmee je jouw mindset voor eens en altijd kunt veranderen! Een positieve mindset is misschien wel het belangrijkste wat we ooit hebben geleerd. Fijn als we alle kennis en ervaringen tijdens deze masterclass kunnen delen.

Daarnaast ontdek je in de masterclass van 1,5 uur:

  • Hoe je om kunt gaan met tegenslagen en waarom ze juist een kans vormen om te groeien;
  • Hoe je negatieve gedachten ombuigt tot positieve;
  • Welke basisovertuiging jou in de weg zit om het maximale uit je leven te halen;
  • Hoe je beter met angst, onzekerheid en stress kunt omgaan.

Ook ontvang je een persoonlijk digitaal werkboek.

Heel erg bedankt voor de positieve en duidelijke masterclass!

Renate