Het gaat nooit vanzelf

Kinderen grootbrengen is het mooiste én het moeilijkste dat er bestaat. Vooraf lijkt het zo mooi: je ziet jezelf lief en geduldig zijn, het altijd gezellig maken en iedereen luistert naar elkaar.

Maar dan de werkelijkheid: ojee. Je blijkt minder geduldig te zijn en sneller overprikkeld dan je dacht.
Je blijkt jezelf opeens helemaal niet zo leuk te vinden als vader of moeder. Je voelt jezelf veel vaker moe, gefrustreerd of wanhopig dan je ooit had gedacht. Waarom komen kinderen niet met een handleiding?

Daarom hebben we opvoed-experts Myke & Saskia uitgenodigd om een live masterclass te geven over het onderwerp ‘liefdevol ouderschap’ op 8 juni en 12 juni.

Verwacht in de masterclass géén zware materie over hoe je zou moeten opvoeden, maar vooral fijne inzichten voor jou als ouder die je helpen om een liefdevolle ouder te zijn voor je kind(eren). 

Saskia is bevlogen, enthousiast en gaat voor wat ze belangrijk vindt. Ze voelt goed aan wat er nodig is, stelt de juiste vragen en is daarbij eerlijk op een liefdevolle manier.

Aukje Litjens

Deze masterclass wordt gegeven door Myke & Saskia

Deze masterclass wordt gegeven door GZ-psycholoog Myke en opvoed-deskundige Saskia. De missie van Myke en Saskia is dat ieder kind liefdevol opgroeit. In deze masterclass hopen zij ouders te inspireren door hun kennis over liefdevol ouderschap te delen. Myke en Saskia vertellen niet alleen vanuit deskundig oogpunt, maar juist ook vanuit eigen ervaringen. Onze kinderen zijn onze toekomst, dus nu aan de slag gaan met liefdevol ouderschap, is werken aan een liefdevolle toekomst. Gun het jezelf en elkaar.

We beloven je 60 minuten vol eye-openers: praktisch en diepgaand tegelijkertijd, vol waardevolle inzichten. In deze masterclass ontdek je onder andere:

  • Jouw kijk op ouderschap en hoe bepalend dit is.
  • De invloed die je hebt als ouder en wat de gevolgen hiervan zijn voor jezelf én je kind.
  • De drie opvoedvalkuilen waar we als ouders telkens weer intrappen.
  • De krachtigste technieken uit bewust en liefdevol ouderschap die je in elke fase van de opvoeding kunt toepassen.

Daarnaast ontvang je een persoonlijk digitaal werkboek.

Myke is een geweldige persoonlijkheid met humor, tact, empathie en liefde die je steeds helpt om zelf op je eigen pad te wandelen in plaats van de richting te wijzen. Haar missie ‘SuperHelder’ maakt ze zeker waar door de meest ingewikkelde vraagstukken met ogenschijnlijk simpele vragen te benaderen.

Sandra Bouwmans