Wil het maar niet lukken op liefdesgebied?

Natuurlijk red je het heus wel, alleen. Je leven gebeurt gewoon – je hebt je werk, je vrienden, je familie en je hobby’s.
Misschien noem je jezelf zelfs ‘happy single’. Op zich bevalt het prima, naar toch heb je af en toe het gevoel iets te missen. Iemand om mee te delen. Om samen leuke dingen mee te doen. Te lachen, te steunen, te vrijen, te ontspannen. Dat er iemand voor je is en dat jij er kunt zijn voor iemand.  Misschien ben je ondertussen alweer een tijdje single en begin je het alleen zijn wel zat te zijn. Steeds vaker vraag je je af of het voor jou wel is weggelegd… Want waarom heeft iedereen een relatie, behalve jij? Klinkt dit verhaal herkenbaar?

Mooi. Het goede nieuws is namelijk dat ook jij een leuke relatie kunt krijgen! Sterker nog: er is geen beter moment om aan je liefdesleven te werken dan nu, juist nu je nog single bent.

De masterclass was voor mij als een vinger op een pijnlijke plek. Maar dit gaat me zeker weten verder brengen. Ik ben je dankbaar!

Luna

Deze masterclass wordt gegeven door David

Ik ben David de Kock, mede-oprichter van 365 dagen succesvol. Op een lichte, praktische manier kijken we in deze masterclass naar een paar valkuilen op weg naar een relatie. Of dit alles voor je oplost? Misschien. Maar in ieder geval komt het dichterbij, want elke reis begint met een eerste stap. Fijn om het samen te kunnen doen.

Daarnaast ontdek je in de masterclass van 1,5 uur:

  • Inzicht in waarom je nu nog geen relatie hebt en hoe het kan dat dit maar niet lijkt te lukken;
  • Simpele maar onmisbare stappen voor meer zelfliefde;
  • Je gaat aan de slag met het zetten van de eerste stappen naar een leven vol liefdesgeluk;

Daarnaast ontvang je gratis een persoonlijk digitaal werkboek vol oefeningen en ruimte om aantekeningen in te maken.

De masterclass gaf mij veel inzicht en door de voorbeelden die gedeeld werden, herkende ik ook bij mezelf patronen. Dank je wel!

Caroline