Ontdek hier alle masterclasses die je gratis kan volgen

Welke stap zet jij vandaag richting jouw mooiste leven?

Regelmatig geven we een gratis Masterclass van 60 tot 90 minuten, waarbij we je helpen op een van de vele gebieden die  bepalend zijn voor je geluk, zoals; je gezondheid, relaties, werk en geld. Dit doen we niet alleen, maar samen met top-experts in Nederland. Al onze Masterclasses zijn gratis. Dit doen we allemaal met slechts één doel: dat ook jíj het leven leidt dat je het allerliefste wilt. Leer stap voor stap hoe je jouw persoonlijke dromen en doelen bereikt. Bekijk hieronder welke Masterclasses op de planning staan en doe mee!

Gratis masterclasses

Volg hier gratis masterclasses naar jouw keuze

365 dagen inkomen
Passief inkomen gratis masterclass

Online webinar met internetondernemer Eelco de Boer

Tijdens deze exclusieve sessie zal Eelco de Boer exact onthullen wat er voor nodig is om ook te kunnen gaan “Leven van Internet”. Hij deelt zijn visie op hoe je een complete transformatie in je business en je leven kunt realiseren door het genereren van lange termijn, passieve inkomsten.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
De ultieme boost voor je relatie
gratis masterclass

Masterclass Boost je Relatie

Ontdek in deze masterclass alles over hoe je de passie, intimiteit en verbinding weer terugbrengt in je relatie. De masterclass wordt gegeven door relatie-expert Emanuela Deyanova.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Glimlachende vrouw in publiek Leven van wat je het liefste doet
gratis Meerdere data

Masterclass geld verdienen met je passie

Passie gaat over datgene wat je zó belangrijk vindt, dat je het ondanks de pijn en de weerstand tóch doet. Niet het plezier staat centraal, maar het verschil dat je ermee maakt. In deze praktische interactieve Masterclass gaat het specifiek om de vraag: hoe kun je leven van wat je het liefste doet?
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Een positieve mindset
Gratis Masterclass

Mindset masterclass

Zou je graag eens wat vaker positieve gedachten hebben? Tijd om je negatieve gedachten voor eens en voor altijd achter je laten! Doe mee met onze gloednieuwe online Mindset Masterclass en leer vaardigheden die je direct kunt toepassen.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Hoe ga je om met rouw?
gratis masterclass

Masterclass over omgaan met rouw

Als jij rouw ervaart of anderen wilt helpen; kom naar de gratis masterclass ‘hoe ga je om met rouw’.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Succesvol ondernemen
Gratis Masterclass

Ondernemen masterclass

Ben je (startende) ondernemer en verlang je ook naar meer klanten, een moeiteloze aanpak en meer grip op je tijd en geld? In de gratis masterclass ondernemen ontdek je hoe je een winnende strategie maakt voor jouw onderneming!
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Een liefdevolle toekomst voor je kind
Gratis Masterclass

De drie valkuilen van het ouderschap

Kinderen grootbrengen is het mooiste én het moeilijkste dat er bestaat. In deze masterclass ontdek je de drie meest voorkomende valkuilen van het ouderschap en hoe je liefdevolle ouder kunt zijn voor je kind(eren).
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Van single naar samen
Gratis Masterclass

Single naar samen masterclass

Ben je single, maar eigenlijk wel toe aan een leuke relatie? Leer in deze gratis en online masterclass alles over het hebben van een liefdevolle relatie en een diepere verbinding met jezelf. Ga van single naar samen!
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Zeg stress gedag
Gratis Masterclass

Stop de stress masterclass

Zou je graag afscheid willen nemen van stress, vermoeidheid en frustratie? In de masterclass Stop de Stress vertelt Arjan je alles wat je moet weten over Stress en hoe je hier voor eens en voor altijd afscheid van kunt nemen.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
Sta sterker in je schoenen
Gratis Masterclass

Weg met onzekerheid masterclass

Speelt onzekerheid een grote rol in je leven? Je bent niet alleen! In deze masterclass zetten we samen de eerste stappen naar een leven vol zelfvertrouwen. Reserveer nu jouw gratis plekje en kies voor een leven vol zelfvertrouwen!
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!
De route naar je droomleven
Dromen najagen gratis masterclass

Live & online webinar Next Level Living

Dit webinar is speciaal voor iedereen die graag het maximale uit het leven wil halen, wat dat ook voor jou is. In dit webinar ontdek je hoe je dat doet. Next Level Living; dé route naar het droomleven waar je zo naar verlangd.
Prijs € 0,-
Ja dit wil ik!