De kracht van meditatie

Ben jij klaar om van mediteren een gewoonte te maken?

Mediteren is ongelofelijk heilzaam. Wanneer je van mediteren een gewoonte maakt, ervaar je meer rust, focus, verbinding en plezier. Het gevoel van innerlijke rust en met een zachte blik de dag starten? Misschien heb je jezelf en je eigen binnenwereld al een beetje beter leren kennen? Door te luisteren naar je innerlijke gedachtestroom, gevoelens en emoties.

Wanneer je vaker naar deze plek terugkeert, leer je steeds beter te luisteren naar deze binnenwereld. Het wordt dan makkelijker om krachtige keuzes te maken en op een veel liefdevollere manier naar jezelf en naar de rest van de wereld om je heen te kijken. De innerlijke rust, het beter slapen, de ontspanning en zelfliefde volgen dan vanzelf.

Het is niet zo gek dat miljoenen mensen over de hele wereld het dagelijks doen – ook al noemen ze het allemaal anders. Nu jij!

Je bent van harte welkom

Het idee voor deze app is ontstaan vanuit mijn eigen positieve ervaring met mediteren. Voor mij is mediteren méér dan mindfulness. Je leert vooral jezelf kennen, tot in je diepste kern. Dus natuurlijk zal je beter slapen, meer energie voelen, uitgerust zijn en veel meer inspiratie voelen. Maar vooral leer je thuis te komen bij jezelf, die plek waar je altijd weer naar terug kunt. En dat gun ik jou ook!

Samen met mijn team hebben we heel veel liefde gestopt in deze app en ik kan dan ook niet wachten om samen dagelijks live te mediteren.

Sluit je aan en laten we samen mediteren, onderweg naar innerlijke vrede. Ik geloof dat als ieder mens vrede ervaart in zichzelf, er vanzelf wereldvrede zal ontstaan. Dat is mijn missie en ik hoop dat je meedoet.

Aho, David.

Je ontdekt in het 365 Meditatie programma

Eindeloze inspiratie

Met meer dan 50 meditaties, magische muziek en een geweldige community van inspirerende mensen ervaar je elke dag nieuwe energie en inzichten.

Jouw eigen wijsheid

Je leert weer naar jezelf te luisteren en je af te stemmen op wat je eigenlijk al weet. Zo wordt mediteren thuiskomen bij jezelf.

De kracht van samen

De bundeling van energie die ontstaat als je samen mediteert, is magisch. Mediteer samen met David en andere deelnemers, live en tegelijkertijd, door heel Nederland.

De stem van je hart

Mediteren gaat niet over hard werken of je best doen. We gaan gewoon samen zitten, een paar minuten per dag, en alles gaat vanzelf. Simpeler kan niet.

En daarnaast word je onderdeel van de 365 community met:

Toegang tot de 365 Academy

De 365 Academy is dé online plek voor verbinding en persoonlijke groei. Inmiddels bestaat de online community uit meer dan 2500 leuke mensen. Zoek gelijkgestemden om je ervaringen mee te delen en elkaar te inspireren. Deel je verhaal, tips en connect. Daarnaast krijg je in de 365 Academy gratis toegang tot de 13 stappen training voor een leuker leven (t.w.v. 100,- euro).

Iedere maand een live Q&A

Tijdens de Live Q&A’s (vraag en antwoord) kun je alles vragen over mediteren en andere thema’s die op dat moment in jouw leven spelen. Zo kun je altijd vooruit en kom je nooit vast te zitten. De live Q&A’s zijn afwisselend met David, Arjan, Emanuela of een andere 365-expert.

Dit is wat je krijgt bij het Premium Meditatie Programma:

 • Groeiende bibliotheek met al meer dan 50 bijzondere meditaties;
 • Iedere dag 2 momenten om live samen met anderen te mediteren;
 • Magische muziek uit de 365-seminars voor diepe ontspanning;
 • Toegang tot de 365 Meditatie Community om samen te chatten en in gesprek te gaan;
 • Toegang tot de 365 Academy met onder andere 12 live Q&A’s met David, Arjan en anderen waarin je al je vragen kunt stellen;
 • Toegang tot de 13 stappen training voor een leuker leven (t.w.v. 100,- euro);
 • Je eigen meditatie-voortgang bijhouden in de app, zodat je het deze keer echt prioriteit maakt;
 • Maandelijks nieuwe muziek en meditaties.

Wordt nu als één van de eerste premium lid voor zo’n 8 euro per maand!

Direct starten?

Je schaft het Premium lidmaatschap aan in de App! Download hiervoor eerst de app op je mobiele telefoon. Dit is gratis. Daarna kun je in de app het Premium lidmaatschap aanschaffen.

  

Een aanrader! Fijne meditaties! Ik start mijn dag hiermee en sluit de dag ermee af. App zit logisch en intuïtief in elkaar en heeft een prachtige vormgeving. Loving it!

Betty

Was er een leven voor deze app? Vast wel, maar ik kan het mij niet meer herinneren. Ik start en sluit er de dag mee. En tussendoortjes komen ook regelmatig voor.

Margo

Ik ben verliefd op David’s stem. Zo rustgevend en zulke fijne meditaties!

Iwanna

Mediteren is geweldig maar samen mediteren is magisch

Daarom kun je wanneer je maar wilt heerlijk in je eentje mediteren met onze goedgevulde en groeiende bibliotheek. Maar vooral nodigen we je uit om het samen te doen:
 • minimaal 2 keer per dag een moment om samen te mediteren, live met anderen, zodat je de verbinding voelt en het sneller een gewoonte voor je wordt
 • met de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan voor en na de meditaties, om van elkaar te leren, elkaar te supporten en simpelweg plezier te maken
Veel mensen denken dat meditatie zwaar is en vooral in je eentje moet. Wij geloven in precies het tegenovergestelde: mediteren is licht en kun je geweldig samen doen.

Sluit je aan en laten we samen blijven mediteren, onderweg naar innerlijke vrede

Gratis versie

Probeer de 365 Meditatie App gratis

Dit krijg je:
 • Mobiele app op je telefoon
 • Toegang tot 5 beginners meditaties
 • Onbeperkt toegang

Premium lidmaatschap

Het premium 365 Meditatie Programma

127,00
99,99 Krijg 27 euro korting!
Dit krijg je:
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 50 begeleide meditaties van David
 • Elke dag samen live mediteren op bepaalde tijden (jij kiest jouw tijd)
 • Alle nieuwe content in de app die we regelmatig toevoegen
 • Je eigen meditatie-voortgang bijhouden in de app, zodat je het deze keer echt prioriteit maakt.
 • Magische muziek uit de 365-seminars voor diepe ontspanning
En daarnaast krijg je ook:
 • Toegang tot de 365Academy - dé plek voor verbinding en persoonlijke groei
 • 12 live Q&A's met David, Arjan of een andere 365 expert om al je vragen te stellen
 • Toegang tot de 13 stappen training voor een leuker leven (t.w.v. 100,- euro)

Direct starten?

Je schaft het Premium lidmaatschap aan in de App! Download hiervoor eerst de app op je mobiele telefoon. Dit is gratis. Daarna kun je in de app het Premium lidmaatschap aanschaffen.

   

Wat anderen over de meditaties van David zeggen

Bedankt David voor de bijzondere muziek en de fantastische visualisaties. Ze raken me en helpen om echt diep zelfonderzoek te kunnen doen.

Simon

De meditaties geven mij een rustige (vroege!) start van de dag en daardoor structuur. If you win the morning, you win the day.

Nicolle

David wat een onwijs fijne stem en energie heb jij!

Mous

Ik ervaar de meditaties met David als een belangrijke start van de dag. De Het helpt me om de kleur van de nacht bewust te ervaren en me bewust te zijn met welke kleurwens ik de dag start.

Wilhelmina

Ik kijk er inmiddels elke avond naar uit om morgenochtend weer als eerste op te staan en de dag te beginnen met de meditatie en de fijne stem van David!

Annelies

Ook deze meditatie was weer fantastisch. Het raakt en veel tranen, maar ik ben vrij!

Sas

Wat een bijzondere meditatie zeg, eerst kon ik er niet goed inkomen tot David over het gemis begon.. Wow die kwam binnen!

Ronald

Wauw… heel erg bedank David, ik heb gehuild als een malle en nu intens blij

Mariska

Inzichten, tranen, energie… Heel erg mooi! Ontzettend bedankt David

Marja

Wauw wat een prachtige visualisatie

Joe

Zo geraakt iedere keer weer. Dank dank dank.

Esther

Een bibliotheek met meer dan 50 geweldige meditaties om te luisteren wanneer jij wilt

Wanneer je onderdeel wordt van het Premium Meditatie Programma krijg je toegang tot een bibliotheek met meer dan 50 meditaties van David de Kock. Voor ieder moment van de dag, wat je stemming of doel ook is, er is altijd een geschikte meditatie te vinden! Wat kan het 365 Meditatie Programma voor jou betekenen?

Voor mij was de meditatie van het innerlijk kind echt heel intens. De tranen bleven over m’n wangen rollen.

Samantha

Zo kun je starten met het 365 Meditatie Programma

Het 365 meditatie programma staat voor je klaar in een prachtige en gebruiksvriendelijke app. De app kun je gratis downloaden op je mobiele telefoon. Om de app te downloaden volg je de volgende stappen:

 • Bekijk je deze pagina op je mobiele telefoon? Dan kun je de app downloaden in de App store(voor Apple apparaten) of in de Google Play store(overige apparaten zoals Samsung). Werkt het linkje niet? Volg dan de stappen bij de volgende bullet.
 • Lees je deze pagina op een laptop of computer? Dan kun je twee dingen doen: je pakt je mobiele telefoon erbij, opent de App store of Google Play store en zoekt “365 Meditaties”. Of je opent deze pagina op je mobiele browser en klikt op één van de bovenstaande linkjes.

Word Premium lid voor €99,99 per jaar!

Wil je direct toegang tot het volledige meditatie programma? Kies dan voor het premium lidmaatschap. En krijg direct toegang tot:

 • De goedgevulde en groeiende bibliotheek met meer dan 50 meditaties van David;
 • Iedere dag 2 momenten om live samen met anderen te mediteren;
 • Magische muziek uit de 365-seminars voor diepe ontspanning;
 • Toegang tot de 365 Meditatie Community om samen te chatten en in gesprek te gaan;
 • Toegang tot de 365 Academy met onder andere 12 live Q&A’s met David, Arjan en anderen;
 • Toegang tot de 13 stappen training voor een leuker leven (t.w.v. 100,- euro);
 • Je eigen meditatie-voortgang bijhouden in de app, zodat je het deze keer echt prioriteit maakt;
 • Maandelijks nieuwe meditaties en muziek.

Je schaft het Premium lidmaatschap aan in de App! Download hiervoor eerst de app op je mobiele telefoon.

  

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over het Premium Meditatie Programma of de 365 Meditatie App? Mail ons met je vragen op support@365meditaties.nlen we helpen je graag op weg!

 • je leeft meer in het hier en nu
 • je voelt je minder opgejaagd en ervaart minder stress
 • je hebt meer focus en concentratie
 • je voelt je minder eenzaam, je ervaart diepere verbinding met jezelf en anderen
 • je leert beter naar jezelf luisteren (naar de stem van je hart)
 • je komt makkelijker in slaap en slaapt dieper
 • je hebt meer grip op je emoties en ervaart minder gepieker en angst
 • je bent mentaal veerkrachtiger en voelt je sterker

In de app zie je onder het kopje “programma’s” verschillende live meditatie programma’s staan. Bijvoorbeeld: dagelijkse ochtendmeditatie om 06.30 uur. Iedere ochtend om 06.30 krijg je een melding dat de live meditatie van start gaat. Ook zie je hoeveel deelnemers zich al hebben aangemeld voor dit programma en met wie dus meedoen met de live meditatie. Mediteren is geweldig maar samen mediteren is magisch en dat is precies waarom we dit onderdeel hebben toegevoegd aan de app. 

Het 365 meditatie programma staat voor je klaar in een prachtige en gebruiksvriendelijke app. De app kun je gratis downloaden op je mobiele telefoon. Om de app te downloaden volg je de volgende stappen:

 • Bekijk je deze pagina op je mobiele telefoon?

  → Download de meditatie app hier in de App Store→ Download de mediatie app hier in de Google Play Store

 • Lees je deze pagina op een laptop of computer? Dan kun je twee dingen doen: je pakt je mobiele telefoon erbij, opent de App store of Play store en zoekt “365 Meditatie”. Of je opent deze pagina op je mobiele browser en klikt dan op de linkjes hierboven.

Je schaft het Premium lidmaatschap aan in de App! Download hiervoor eerst de app op je mobiele telefoon.

Het Premium Meditatie programma volg je in de gloednieuwe 365 Meditaties App. We hebben gekozen voor een app zodat je de meditaties altijd, waar en wanneer je maar wilt kunt volgen. De app kun je gratis downloaden op je mobiele telefoon. Je krijgt dan direct toegang tot 5 basis meditaties. Wil je aan de slag met het Premium Meditatie programma? Deze schaf je gemakkelijk aan in de app!

Je wordt al Premium lid voor €99,99 per jaar! Je krijgt hiermee direct toegang tot het volledige Meditatie programma in de 365 Meditatie App. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Wil je na een jaar toch opzeggen? Dan kan dat! Met het lidmaatschap krijg je ook automatisch toegang tot de 365 Academy. Je hoeft hiervoor verder niks te doen en we zullen ook geen extra kosten in rekening brengen na een jaar.