Wij kunnen niet wachten om het nieuwe jaar weer gezamenlijk te starten met onze jaarlijkse meditatie challenge!

De meditatie challenge start op dinsdag 10 januari. Vervolgens gaan we 10 dagen lang iedere ochtend om 7.00 online met elkaar mediteren. De meditaties zullen LIVE worden begeleid door meditatiemaster David de Kock.

Het even niet meer zien zitten

Herken jij jezelf hierin?

Er zijn altijd die stemmetjes. Over wat je allemaal moet. Wat er van je verwacht wordt. Of je dat nou wel moet doen. De ruis in je hoofd wordt nooit helemaal stil. Je vindt dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen, meer zou moeten ontspannen, minder zou moeten twijfelen. Maar hoe dan? Stel je voor dat er een plek zou zijn waar je kunt thuiskomen. Waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je diepgang vindt en rust. Verbinding en vertrouwen. Een plek waar je de drukte voor de dag achter je kunt laten en weer kunt luisteren naar de stem in jezelf die het eigenlijk heel goed weet: de stem van je hart.

Leer vertrouwen op je innerlijke stem en je zult ontdekken dat je veel meer kunt dan je denkt dat je kunt. Dat je dromen dichterbij zijn dan je denkt. Dat het leven vol zit met wonderen.

We nemen je stap voor stap mee in dit proces tijdens de challenge. Iedereen kan het! Ook als je nog nooit eerder hebt gemediteerd. Doe je mee?

De meditaties geven mij een rustige (vroege!) start van de dag en daardoor structuur. If you win the morning, you win the day.

Nicolle

Nogmaals bedankt voor de ontzettend fijne meditatie challenge. Het is iedere keer weer een feest om dit samen met jou en heel veel anderen te mogen doen. 

Evelien

Heel erg bedankt voor de mooie meditaties en de uitleg van de vragen. Enorm veel inzichten daardoor gekregen. Je legt dat heel fijn en duidelijk uit. 

Esther

Voor slechts €37 geef je jezelf een fijne kickstart van het nieuwe jaar

Een beter cadeautje bestaat er niet toch? We hebben wegens technische capaciteit beperkt plek in deze challenge dus als je voelt dat je hier bij wilt zijn, reserveer dan nu vast je plek. Dit krijg je allemaal:

 • 10 dagen lang iedere dag een live meditatie
 • De mogelijkheid de meditaties op een later moment te beluisteren
 • 10 dagen lang tips en trucs over mediteren
 • Extra miracle sessies met David om al je vragen te kunnen stellen
 • Toegang tot een besloten meditatie community

En dit krijg je er nu tijdelijk allemaal bij!

 • BONUS: 2 basismeditaties van David zodat je direct kunt beginnen met mediteren t.w.v. 18,00
 • BONUS: het e-book “alles kan een mens gelukkig maken” vol met tips voor een knallend 2023 t.w.v. 27,00

Je betaalt nu slechts €37,00 voor dit allemaal!

Let op: Er is plek voor 1000 deelnemers, en vorig jaar was de challenge helemaal uitverkocht. Dus grijp die kans voordat het te laat is. 

Mediteren voelt als thuiskomen

Mijn naam is David de Kock. Niet zo lang geleden voelde ik me vaak alleen en onzeker. Ik voelde me anders dan de mensen om me heen. Niet beter of slechter, maar alsof ik hen niet helemaal begreep. Of misschien nog meer andersom, alsof ik niet helemaal begrepen werd. Nu weet ik hoe ik dit gevoel onder controle kan krijgen. Ik heb mezelf een hele impactvolle manier aangeleerd om te dealen met bepaalde emoties. Iets waar ik onwijs veel kracht uit haal. Iets dat mij het gevoel geeft van thuis komen. En dat is meditatie.

Door te mediteren word ik rustig, mijn gevoel van stress en onzekerheid valt weg. Het is als een pauze voor mezelf en voor mijn bewustzijn waarin ik luister naar mezelf. Het voelt alsof ik thuiskom bij mezelf. Het geeft me overzicht, inzicht en ik verwelkom er wonderen mee in mijn leven. Ik ben ervan overtuigd dat heel veel mensen gebaat zijn bij meditatie. Mensen zoals jij en ik, mensen in het zakenleven, mensen die soms stress ervaren, mensen die zich weleens eenzaam of onzeker voelen. Wil jij ook de kracht van meditatie ervaren? Ben je toe aan maar magie in je leven? Doe dan mee met de tiendaagse meditatie challenge.

Wat deelnemers over de vorige editie zeggen:

Verbindend, warm en nieuwe routine! Ik ga David nog missen denk ik. Hij heeft een fijne stem en weet altijd precies de juiste dingen op het juiste moment te zeggen waardoor ik geraakt wordt. Super waardevol??

Sharon

Aanrader, inspirerend en voor mij de ontdekking van het jaar. Voor mij was het een heel fijn, warm en toegankelijk begin om te starten met mediteren.

Anke

De challenge was voor mij een eye opener en een bevestiging dat ik kan doorzetten. Trots dat mij dit als nuchter persoon gelukt is 🙂

Corine

Wat kun je verwachten?

10 dagen live online mediteren

Mediteer 10 dagen lang samen met David en andere deelnemers, live en tegelijkertijd, door heel Nederland. Iedere ochtend zit David klaar om 7.00 uur met een nieuwe magische meditatie. Of volg de meditatie op een ander moment op de dag die voor jou goed uitkomt.

10 dagen lang tips en trucs over mediteren

Je krijgt toegang tot verdiepende content waarmee je in 10 dagen stap voor stap ontdekt wat meditatie voor je doet. We delen elke dag tips en trucs met je dit online programma.

Krachtige online community

Je krijgt toegang tot de 365 academy waarin je onderdeel wordt van een besloten community. De bundeling van energie die ontstaat als je samen mediteert, is magisch. In de academy is er ruimte om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen.

Ben je geen ochtendmens? Of is de ochtend gewoonweg spitsuur en wordt mediteren dan lastig? Doe dan lekker mee in je eigen tijd!

Elke ochtend om 7.00 starten we gezamenlijk met een live meditatie in Zoom. Maar denk je nou : “het gaat mij niet lukken om er elke ochtend bij te zijn”. Weet dan dat we de meditaties zullen opnemen en dat elke meditatie 24 uur beschikbaar blijft nadat David hem live heeft gegeven. Dit geeft je dus de mogelijkheid om de meditatie challenge te volgen op een moment van de dag dat het voor jou fijn is.

Klaar om het jaar 2023 met frisse energie en helemaal ZEN te starten?

De challenge start over: Helaas! De aanbieding is verlopen.
dagen
uren
minuten
seconden

Meditatie challenge 2023

Start 10 januari 10-daagse challenge Beperkt aantal tickets op=op
€67,00
€37,00 €30 korting
Dit krijg je allemaal:
 • 10 dagen lang iedere dag een magische live meditatie van David
 • Krijg 24 uur toegang tot iedere meditatie nadat deze live gegeven is door David
 • Toegang tot de 365 Academy met 10 dagen lang tips en trucs over mediteren
 • Toegang tot een besloten meditatie community
En dit krijg je er nu tijdelijk allemaal bij!
 • BONUS #1: 2 basismeditaties van David zodat je direct kunt beginnen met mediteren t.w.v. 18,00
 • BONUS #2: het e-book "alles kan een mens gelukkig maken" vol met tips voor een knallend 2023 t.w.v. 27,00

Let op: Er is plek voor 1000 deelnemers, en vorig jaar was de challenge helemaal uitverkocht. Dus grijp die kans voordat het te laat is. 

Allereerst heel erg bedankt voor de meditaties. Ik geniet er van en ook het idee om het samen met zoveel mensen te doen is fijn! Ook de Q&A afgelopen weekend was heel leerzaam en heeft me mooie en bruikbare inzichten gegeven.

Marielle

Ik vind het heel fijn om met je (David) te mediteren. Je stem is rustig en je leidt me wakker naar rust. Bij anderen val ik meteen in slaap. Dank dat je dit weer doet. Vorig jaar was ook heerlijk!

Judith

Wat een bijzondere ervaring was t weer deze 10 daagse challenge. Heel dankbaar dat ik hieraan mee kon doen. Dank voor alles wat jullie hebben gedaan om dit mogelijk te maken en vooral ook David heel erg bedankt voor de fijne en liefdevolle manier waarop je dit doet.

Ineke

Voor wie is de meditatie challenge?

Deze challenge is voor iedereen die graag (meer) wil mediteren en voor wie de kracht van dagelijks mediteren wil ervaren. Of je nou al lange tijd mediteert. Het weleens geprobeerd hebt, maar nog niet je draai hebt gevonden. Of nog nooit gedaan hebt. Deze challenge is voor jou!

Tijdens de challenge leer je op een laagdrempelige manier wat dagelijks mediteren voor jou kan betekenen. Mediteren hoeft niet lang te duren, 20 minuutjes per dag is al genoeg. De eerste stap is vaak het lastigst en daarom trappen we het jaar gezamenlijk af, zodat je die eerste stap naar verandering alvast hebt gezet.

De challenge is bedoeld om het nieuwe jaar met frisse energie te starten. Om in alle kalmte even stil te kunnen staan bij jezelf, je opnieuw te verbinden en na te gaan wie je eigenlijk bént met al deze nieuwe levenservaringen. En bovenal: om contact te maken met je dromen voor de toekomst. Want die zijn er ook nog. Volop zelfs!

Ons streven is om met zoveel mogelijk mensen sámen te mediteren. Laat het een nieuw ritueel worden. Net als de Nieuwjaarsduik. Zodat we 2023 kunnen starten vol positiviteit en energie. Are. You. In?

Zin om te ontdekken hoe je iedere dag vol met energie kunt beginnen?

Daag jezelf dan eens uit en doe mee met de challenge en ontdek in 10 dagen wat meditatie voor je kan betekenen.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? En wil je graag meer informatie over de meditatie challenge of twijfel je nog? Stuur ons dan even een mailtje op support@365dagensuccesvol.nl en we helpen je graag verder. Of zet gewoon die eerste stap. Het zal je ogen openen en je al meteen verlichting geven. Beloofd.

De challenge is voor:

 • Iedereen die 2023 vol frisse energie en rust wil beginnen. 
 • Iedereen die nieuwsgierig is naar de kracht van meditaties. 
 • Iedereen die dol is op mediteren en dit graag in een grotere groep wil ervaren.
 • Iedereen die de meditaties van David te gek vindt.

De meditatie challenge start op dinsdag 10 januari en eindigt op donderdag 19 januari. We geven de meditatie challenge slechts 1 keer per jaar dus dit is je kans om te ervaren wat dagelijks mediteren voor je doet. Mee doen aan de challenge is een fijne stok achter de deur om het vol te houden en echt de voordelen te ervaren van dagelijks mediteren.

Elke meditatie blijft 24 uur beschikbaar nadat David hem live heeft gegeven. Dit geeft je dus de mogelijkheid om de meditatie challenge te volgen op een moment van de dag dat het voor jou fijn is. 

Nee hoor, de challenge is voor iedereen die graag de kracht van dagelijks mediteren wil ervaren. Of je nou al lange tijd mediteert. Het weleens geprobeerd hebt, maar nog niet je draai hebt gevonden. Of nog nooit gedaan hebt. Deze challenge is voor jou! Daarnaast krijg je toegang tot het exclusieve 365 meditatie programma in de 365 Academy met tips, tricks en oefeningen over mediteren. Zo ontdek je in 10 dagen wat meditatie en het luisteren naar je hart voor jou kan doen.

De challenge vindt online plaats via Zoom. Het is dus belangrijk dat je een mobiel of laptop tot je beschikking hebt waarop je de meditaties kunt beluisteren. Iedere ochtend om 7.00 kun je live inloggen tot Zoom (je ontvangt de link van ons) en gaan we samen mediteren met meer dan 1000 anderen. Lukt het je niet om er om 7.00 bij te zijn? Dan blijft de meditatie nog 24 uur beschikbaar zodat je op je eigen moment de meditatie kunt volgen.

Je zult ook toegang krijgen tot het exclusieve 365 meditatie programma in de 365 Academy met tips, tricks en oefeningen over mediteren. Je hebt hiervoor alleen een mobiel of laptop nodig.