Matchen op basis van je kernwaarden

Al bijna 10 jaar maken we programma’s over persoonlijke ontwikkeling waarmee we ook vele singles hebben geholpen bij hun liefdesleven. Een vraag die we steeds weer kregen was, hoe vind ik nou iemand die net als ik bezig is met persoonlijke ontwikkeling en groei? Hoe vind ik iemand met dezelfde (kern)waarden als ik. Hoe vind ik iemand die dezelfde taal spreekt? Goed nieuws! Dat kan met de 365Dating app die we heel binnenkort lanceren. In de 365Dating app match je met potentiële partners op basis van o.a. je kernwaarden. Wij zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om de app met je te delen.

Momenteel zit de app in de laatste fase van de ontwikkeling. Laat hieronder jouw gegevens achter, we brengen je dan als eerste op de hoogte!

Ja! Ik wil op de hoogte blijven over de 365 Dating App